Παντού.Στο ''τσιχλονήσι'' σου ή στο internet όπου ανεβάζουν φωτό με τις κυνηγετικές επιτυχίες τους;
Παντού.Στο ''τσιχλονήσι'' σου ή στο internet όπου ανεβάζουν φωτό με τις κυνηγετικές επιτυχίες τους;
Αααααμαααανννν!!!! Μεγαλύτερη προσβολα δεν υπάρχει @Alex37 μιλα ρεεεε...Άσε ρε, σας ξέρω εσάς του heavy metalorokades...όλοι κρυφοσκυλαδες είστε
Λοιπόν...για αυτό που είπες και μόνο θα σε βάλουμε 5 κυνήγια πίσω από τον Χάρη να ψάχνεις φαντάσματα πέρα δώθε.Άσε ρε, σας ξέρω εσάς του heavy metalorokades...όλοι κρυφοσκυλαδες είστε
Σειρά αστους να λένε... όποιος έχει θεωρίες έρχεται συναυλία μαζί και μέσα αρένα.Αμα δε χρειαστεί 5Ο κιλά γύψο και 200 μέτρα γάζα φεύγοντας να μη με λένε Αλέξανδρο.Αααααμαααανννν!!!! Μεγαλύτερη προσβολα δεν υπάρχει @Alex37 μιλα ρεεεε...
Λοιπόν...για αυτό που είπες και μόνο θα σε βάλουμε 5 κυνήγια πίσω από τον Χάρη να ψάχνεις φαντάσματα πέρα δώθε.
Νταξει θα σε φωνάζουμε Ελίζαμπεθ!Σειρά αστους να λένε... όποιος έχει θεωρίες έρχεται συναυλία μαζί και μέσα αρένα.Αμα δε χρειαστεί 5Ο κιλά γύψο και 200 μέτρα γάζα φεύγοντας να μη με λένε Αλέξανδρο.
Εμ τι περίμενες;! Καραβιές ολόκληρες φεύγανε...Καλά ρε Ρεμαλια τα πήρατε όλα από τον αλλαγιάννη δεν αφήσατε τίποτα?!
Γιατί παρηγγειλες και δεν είχε να σου στείλει; Και ποια φυσίγγια;Καλά ρε Ρεμαλια τα πήρατε όλα από τον αλλαγιάννη δεν αφήσατε τίποτα?!
Σε έχει πληροφορήσει κανείς ότι δε θα ξαναβγούν φυσίγγια η ότι αρχίζουμε οδομαχίες.
έχω κατοχικό σύνδρομοΣε έχει πληροφορήσει κανείς ότι δε θα ξαναβγούν φυσίγγια η ότι αρχίζουμε οδομαχίες.
Νά τος,! Νά τος! Πιάστε τόν!
εχει ριξει κανενας; δεν θα κρατηθω και θα τσιμπησω μισο κιβωτιο 8,5 και μισο 7,5
Ώπα! Τι έγινε εδώ!εχει ριξει κανενας; δεν θα κρατηθω και θα τσιμπησω μισο κιβωτιο 8,5 και μισο 7,5