Καλόρικτα φίλε μου, καλά έκανες μπροστά σου θα τα βρεις!Ήρθε και η δική μου παραγγελία και με τα υπόλοιπα που έχω να είμαστε καλά μου φτάνουν για τρία χρόνια. View attachment 89922
για συναισθηματικούς λογους θα παρω, μη νομιζεις πως ειμαι εθισμενος στην αγορα φυσιγγιωνΏπα! Τι έγινε εδώ!
Άσε μας ρε που πρόλαβες τα Maionchi ... Τσιπιρίκο...για συναισθηματικούς λογους θα παρω, μη νομιζεις πως ειμαι εθισμενος στην αγορα φυσιγγιων
Τα tordo 32 ειναι για σφαξεΉρθε και η δική μου παραγγελία και με τα υπόλοιπα που έχω να είμαστε καλά μου φτάνουν για τρία χρόνια. View attachment 89922
Εγώ σίγουρα αλλαξα τα σχεδιαεχει ριξει κανενας; δεν θα κρατηθω και θα τσιμπησω μισο κιβωτιο 8,5 και μισο 7,5
Άντε με το καλό και στα δικά μαςΉρθε και η δική μου παραγγελία και με τα υπόλοιπα που έχω να είμαστε καλά μου φτάνουν για τρία χρόνια. View attachment 89922
Προχωρά αγόρι μου! Μην σταματάς!εχει ριξει κανενας; δεν θα κρατηθω και θα τσιμπησω μισο κιβωτιο 8,5 και μισο 7,5
Ποιά είναι η διαφορά του από το classica;
Το α1 32 σε 9 και 10.Τα tordo 32 ειναι για σφαξε
Δεν ξέρωΠοιά είναι η διαφορά του από το classica;
Τα πρόλαβα! 1400 δραχμες το κουτι αν θυμαμαι καλά, τα αγοραζα με χαρτζιλικι για να ριχνω στα τρυγονιαΆσε μας ρε που πρόλαβες τα Maionchi ... Τσιπιρίκο...
Το classica ήταν η (μακρόχρονη) συνέχεια του maionchi AZ 20 αμφότερα με συγκεντρωτηρα αποσπώμενου πατου και C7...Ποιά είναι η διαφορά του από το classica;
Αναπολείς τα παλιά και καλά κάνεις είναι ένα μεράκι και αυτό.... εγώ που δοκίμασα πέρσι φυσηγγια της nsi παρά την προτροπή να μην τα Πάρο πχ τα ταgm3. τα βρήκα εξερετικα.. δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ποιο καλητερα θα μπορούσαν να είναι τα παλιά .. φιλικά τα γράφω Τάσο.....είναι πολύ μεγάλη εταιρεία και ξέρει να βγάζει προϊόντα εξερετικα το αν μας τεριαζουν εμάς είναι άλλο θέμα το φυσηγγι είναι προσωπικό ζήτημαΤο classica ήταν η (μακρόχρονη) συνέχεια του maionchi AZ 20 αμφότερα με συγκεντρωτηρα αποσπώμενου πατου και C7...
Και λέω τώρα εγώ...
Ενα ωραίο και ηλιόλουστο πρωινό είπαν τα ξεφτέρια της nsi που συνέχεια ακονιζουν το μυαλό τους στο τι θα φτιάξουν κ τι θα αλλάξουν.....
Αυτό φυσιγγι έχει αφήσει ιστορία κ το αναπολούν τόσο πολυ οι Ιταλοί συναδελφοι(και οχι μονο)...
Tα υλικά τα έχουμε, δεν παταμε κ μια σφραγίδα maionchi....
Και μόνο για την νοσταλγία θα πανε καλα οι πωλησεις....
Θα αλλάξουμε το κουτί κ το τυπωμα στον καλυκα να φαίνεται κ πιο έντονα φίρμα...
Τι να συγκριθεί ωρέ Πάνο?
Και δεν το λέω για την απόδοση που μπορεί να είναι εξαιρετική κ ισάξια........
Και μόνο για τα παλιά υλικά κ την "γνησιότητα".....
Όσο κ να το θέλουμε πίσω είναι αδυνατον να γυρίσουμε...
Τα παραπανω αφορούν εμένα...
Κάποιος άλλος μπορεί να είναι πολυ χαρουμενος με αυτή την κυκλοφορία.....
Δεν αντιλέγω...Αναπολείς τα παλιά και καλά κάνεις είναι ένα μεράκι και αυτό.... εγώ που δοκίμασα πέρσι φυσηγγια της nsi παρά την προτροπή να μην τα Πάρο πχ τα ταgm3. τα βρήκα εξερετικα.. δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ποιο καλητερα θα μπορούσαν να είναι τα παλιά .. φιλικά τα γράφω Τάσο.....
Τα οποία είτε τα κρατάει λίγο, είτε τα αλλάζει,είτε τα σταματάει....είναι πολύ μεγάλη εταιρεία και ξέρει να βγάζει προϊόντα εξερετικα
Συμφωνώ..το αν μας τεριαζουν εμάς είναι άλλο θέμα το φυσηγγι είναι προσωπικό ζήτημα
Σε εφαγε η Στροφυλιά κ σ'ένα τότε....Τα πρόλαβα! 1400 δραχμες το κουτι αν θυμαμαι καλά, τα αγοραζα με χαρτζιλικι για να ριχνω στα τρυγονια
8αρι παφυλαΠοιά είναι η διαφορά του από το classica;
Ω ρε μάνα μου!
Έκανα μακακια τι λεςΩ ρε μάνα μου!