Κοίτα πάτερ το ράσο σου και άσε για εμάς να κρίνουμε όλους αυτούςΟταν αρχίσει η πλάκα, κανείς δεν σώζεται στην πολιτική. Είναι αρχή του τέλους για τον Τσίπρα
Κοίτα πάτερ το ράσο σου και άσε για εμάς να κρίνουμε όλους αυτούςΟταν αρχίσει η πλάκα, κανείς δεν σώζεται στην πολιτική. Είναι αρχή του τέλους για τον Τσίπρα
Τι έπαθες ρε Χρηστάρα;;;;
Βίκτωρα αυτά τα κάνουν οι βλάκες οι ξένοι που δεν γνωρίζουν από πολιτισμό...Kαι ο λογος που πρεπει να βαφτισεις τις σηραγγες ποιος ειναι; Και γιατι, αφου τις βαφτιζουμε, δεν τους δινουμε το ονομα 2 ποιητων, δυο ζωγραφων, κατι τελος παντων με προσφορα, που θελει και κοπο να το κατακτησεις
Τι έπαθες ρε Χρηστάρα;;;;
Να είσαι ευχαριστημένος που δεν τις ονόμασαν ""Τσοχατζόπουλος"" και "Σημίτης""
...και έχουμε μπόλικους για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι !!!!!Και γιατι, αφου τις βαφτιζουμε, δεν τους δινουμε το ονομα 2 ποιητων, δυο ζωγραφων, κατι τελος παντων με προσφορα, που θελει και κοπο να το κατακτησεις
Διορθώνω γιατί διάβασα καλύτερα τα ονόματα που δόθηκαν σε κάποιες σήραγγες......και έχουμε μπόλικους για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι !!!!!
Όπως έχω ξαναπεί όμως , ας αφήσουμε τα ρεζιλίκια των πολιτικών με τις φιέστες τους και τα "προκλητικά" βαφτίσια τους και ας χαρούμε τα έργα που περιμέναμε εδω και δεκαετίες .
Με το αζημίωτο βέβαια......και ας χαρούμε τα έργα που περιμέναμε εδω και δεκαετίες .
Μαζί μ΄αυτούς κολλήσανε και τους υπόλοιπους... Ο τέλειος συνδυασμός! Ε δικαιολογούνται τότε...Διορθώνω γιατί διάβασα καλύτερα τα ονόματα που δόθηκαν σε κάποιες σήραγγες...
στο νομό Κορινθίας η σήραγγα στο Χελιδόνι παίρνει το όνομα του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Διογένη, στο Δερβένι και στα Μαύρα Λιθάρια των οπλαρχηγών της επανάστασης Νίκου Πετμεζά και Παναγιωτάκη Γεραρή αντίστοιχα.
της Ακράτας του καπετάν Νικήτα Νικόλαου Πολυκράτη, του Πλατάνου του ποιητή Κωστή Παλαμα
Εθνικός ευεργέτης είναι ρε φίλεΑυτός ο ΑΚΤΩΡ ποιος επιφανής πατριώτης είναι; Πρέπει να ήταν πολύ σπουδαίος Έλλην αφού όλες (ή σχεδόν όλες) έχουν αυτό το ίδιο όνομα...
Είναι ο επιφανής πατριώτης που ο Κωστακης τον ειπε νταβαντζή και θα τον εξαφάνιζε απο τα εργα της χώρας.Αυτός ο ΑΚΤΩΡ ποιος επιφανής πατριώτης είναι; Πρέπει να ήταν πολύ σπουδαίος Έλλην αφού όλες (ή σχεδόν όλες) έχουν αυτό το ίδιο όνομα...
Μη βιάζεσαι.Ποτε μη λες ποτέ σ'αυτή τη χώρα.Τι έπαθες ρε Χρηστάρα;;;;
Να είσαι ευχαριστημένος που δεν τις ονόμασαν ""Τσοχατζόπουλος"" και "Σημίτης""
Ετσι ακριβως ομωςOσο ειμαι εναντιον της επιδειξης του ποσο Χριστιανος ειναι καποιος (θεωρω οτι η θρησκεια ειναι κατι το εσωτερικο και δε χρειαζεται να διατυμπανιζεις οτι πιστευεις), οσο αντιθετος ειμαι με την εκμεταλλευση των παπαδων στους απλους ανθρωπους που αισθανονται την αναγκη να πιστεψουν σε κατι ανωτερο, αλλο τοσο αντιθετος ειμαι με παρομοια καραγκιοζιλικια.
Θες να εισαι Χριστιανος, με γεια σου με χαρα σου. Πιστευε, ακολουθησε ολα ή οποια τελετουργικα μπορεις και προσπαθησε να ζησεις συμφωνα με τους κανονες της Θρησκειας-αυτο για μενα ειναι το πιο σημαντικο απο ολα. Μην βροντοφωναζεις ποσο Χριστιανος εισαι, δεν ενδιαφερει κανενα, ουτε φυσικα σε κανει καλυτερο απο τους αλλους.
Ομοιως αν θες να εισαι αθεος, ή κρεατοφαγος ή οτιδηποτε, επισης καντο για τον εαυτο σου. Αν το κανεις για να σε δουνε οι αλλοι, εισαι απλα ενας επιδειξιας, και καραγκιοζης.
Ολα στο βωμο της ρεκλαμας εχουν γινει. Ολα ομως....
Εχω νσ πω σε ολους αυτους.που θελουν να προβαλουν το εγω τους ,για το ποσο αθεοι ειναι και να χλευσουν την νηστεια τον χριστιανων.....(αγαπητοι μετα τα παθη ερχεται η "Ανασταση" και θα φαμε και κρεατακι " εσεις τοτε τι θα τρωτε ;...σεσκουλα και αντιδια).... !!!!Εδω καπου μπερδευτηκα .buy buy..buy buy.
Πως γινεται να υπαρξει αυτη η ενωση σε τραπεζι χασαποταβερνας
αναμεσα σε χορτοφαγους vegan
και σε κοψιδοφαγους ? .xm..xm.
Η μεν θα τρωνε σπλιναντερα και συκωταριες
και οι αλλοι βρουβες και γαιδουραγκαθα ?
Ειδες τι κανει ο κοινος αγωνας κατα της πιστης στην θρησκεια ? .buy buy..buy buy.
http://www.thestival.gr/society/ite...in-aristotelous-gia-tin-ekdilosi-kreatofagias