Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η ερμηνεία του στον "Συμβολαιογράφο" ήταν μοναδική .
Κανείς όμως δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο αυτός ο ταλαντούχος ηθοποιός αναλώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του με "σαχλές" παραγωγές

Αυτό πιο πολύ σαν συμπέρασμα μου κάνει παρά σαν εικασία ;)
Εν πάση περιπτώσει , εγώ πιστεύω ότι το υλικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας δεν είναι κακοσυντηρημένο και αυτό φαίνεται στα εξαιρετικά λίγα ατυχήματα που έχουμε συγκριτικά με άλλες χώρες ( δεδομένης και της υπερβολικής χρήσης του υλικού , ειδικά των αεροσκαφών)
Η ευρηματικότητα , η εξαιρετική δουλειά των τεχνικών και χειριστών μας είναι κάτι που χαρακτηρίζει τους Ελληνες στρατιωτικούς και είμαι σίγουρος ότι δεν θα άφηναν ποτέ συναδέλφους τους να πετάνε με κακοσυντηρημένο ελικόπτερο
Αψογος ,Με καλυψες απολυτα!!!:)

http://kynoclub.gr/2017/04/23/επέστρεψε-η-δασόκοτα-στην-καστοριά/

Ξέρει κανείς κάτι για το είδος ρε μάγκες?
Οχι, αν και μορφολογικα μου θυμίζει ενα πατομοιο ειδος που υπαρχει προς Δραμα μερια.
Δεν εχω συναντήσει ποτε αλλα πολυ γουσταρω που υπαρχει βιοποικιλλοτητα στα κυνηγοτοπια μου!

Αυτα βλεπουμε δυστυχος και τρελενομαστε.......η τοπικη αυτοδιοικηση που ειναι !!, ο δημος δημοσια δαπανες ξερει να κανει μονο για διασημα προσωπα !!!
Αργυρη και εγω αυτο σκεφτηκα
Απο την αλλη αυτος ο σκατοψυχος του γραφειου τελετων
που πεταξε τον ανθρωπο στον δρομο γιατι δεν ειχε 200 ευρω
δεν πρεπει να συλληφθει ?
Χαθηκαν ολα τιμη-τσιπα-αξιοπρεπεια

Eχω την εντυπωση, οτι σε περιπτωσεις αιφνιδιου θανατου, προηγηται νεκροψια-νεκροτομη. Οποτε αυτο που επρεπε να γινει ειναι η μετακομιδη στο πλησιεστερο νοσοκομειο, για τους ελεγχους ωστε να διαπιστωθουν τα αιτια θανατου. Σ'αυτες τις περιπτωσεις νομιζω, οτι η μεταφορα γινεται με ασθενοφορο, δεν παιρνω ορκο εαν μπορει γραφειο τελετων να κανει τετοια μετακομιδη.

Σε καθε περιπτωση ομως, δυστυχως, η αναλγησια που μπορει να δειξει ενας παραδοπιστος ανθρωπος, εκανε την εμφανιση της εδω με ολο της το μεγαλειο.

43 σκυλιά χάρισε στον Ελληνικό στρατό.
Μπράβο της .congrats.:):)

http://www.huffingtonpost.gr/2017/0...ebig&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos3
Τιμη βεβαις στο σκυλι αλλα εμενα αυτο το 43 σκυλια με χαλαει
Η σκυλιτσα φαινεται γυρω στα 10-12 χρονων
Αν υποθεσουμε οτι πριν τα 3 της δεν την ζευγαρωσαν θεωρω οτι αυτα τα σκυλακια τα εδωσε σε 9 χρονια
Μεσο ορο 5 σχεδον σκυλακια ανα γεννα
Θεωρω ομως λιγο δυσκολο το πεντε να ηταν σταθερο μεχρι τα 12 της οποταν υποθετω οτι θα υπηρχαν χρονιες με συνεχομενες εγγυμοσηνες
Αυτο θεωρω οτι ηταν βαναυσο για το ζωο
Δεν το λεω επικριτικα η με κακο τροπο απλα το θεωρω υπερβολη κ βασανο προς ενα σκυλι

Χρύσανθε μιλάμε για τσοπανόσκυλο ( δηλαδή μεγάλο σκυλί) το οποίο γεννάει συνήθως από 8 και πάνω ..τα 10 τα έχει εύκολα :)
Μπορεί και σε 4 γέννες να τα έκανε τόσα .sarcastic.
Πιστεύω πάντως ότι με την φροντίδα και την περιποίηση που σίγουρα της είχαν , δεν θα αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας κλπ.

Γιαυτο δεν ειμουν απολυτος γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια φιλε απο γεννες τετοιων σκυλων
Μακαρι να χεις δικαιο
Γιατην φροντιδα δεν το συζητω
Πι εκπαιδευτες τους τα χουν πραγματικα πολυ καλα αυτα τα σκυλια

Συγνωμη ρε Παιδια αλλα εχω κοψει τον αλυσο
Υπαρχουν ΣυνΕλληνες που διαθετουν τα χρηματα τους ως δωρεα για να αποφυλακιστει ο Ακης ? .what..what..what..what.

Ο Τσοχατζόπουλος βρήκε την εγγύηση και αποφυλακίζεται

Μόλις μία ημέρα μετά την απόρριψη του αιτήματός του για μείωση της εγγυοδοσίας που του επέβαλε το δικαστήριο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται ότι κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ από δωρεές φίλων του,:eek::eek::eek:
και πιθανότατα εντός της ημέρας θα αποφυλακιστεί, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 20 ετών, επέστρεψε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μετά το εξιτήριο που πήρε από το Ιπποκράτειο.

Χθες οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, κατά πλειοψηφία και υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αποφάσισαν ότι το ποσό της εγγύησης πρέπει να παραμείνει αμετάβλητο. Ωστόσο έδωσαν τη δυνατότητα στον Άκη Τσοχατζόπουλο να καταβάλει το χρηματικό ποσό είτε σε μετρητά, είτε μέσω εγγυητικής επιστολής τράπεζας ή και υποθήκης ακινήτου του ιδίου ή τρίτου προσώπου.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, μέχρι χθες είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μόνο 50.000 ευρώ μέσω δανεισμού, αφού δεν διαθέτει οικονομικούς πόρους καθώς έχει «παγώσει» η σύνταξή του και έχουν κατασχεθεί οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

TAGS

Κάτι άκουσα ότι ο εισαγγελέας μπορεί να ζητήσει τη λίστα των χρηματοδοτών-δανειστών εφόσον οι κινήσεις έγιναν με τραπεζικές συναλλαγές. Για μένα, σκατούλες δηλαδή...
Τι το ψάχνουμε όμως; Είναι κάτι που δεν το περιμέναμε; Όλα θα ξεχαστούν σε λίγο καιρό και έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα...

Κάτι άκουσα ότι ο εισαγγελέας μπορεί να ζητήσει τη λίστα των χρηματοδοτών-δανειστών εφόσον οι κινήσεις έγιναν με τραπεζικές συναλλαγές. Για μένα, σκατούλες δηλαδή...
Τι το ψάχνουμε όμως; Είναι κάτι που δεν το περιμέναμε; Όλα θα ξεχαστούν σε λίγο καιρό και έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα...
Χρηστο λες μετα απο ολη αυτην την αδικη περιπετεια που περασε ο Αγωνιστης Ακης .hair..sarcastic.
η Κ.Τσοχατζοπουλου να ξαναβρει τα κουραγια
ωστε να ξανα ναυλωσει ταξι σε καθημερινη βαση
για να της φερνει φρεσκα αυγουλακια απο το Ζελι στην Αθηνα ? .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back