Με τετοια φατσα ντοριαζει αλουπα στα δυο χλμ...έκανα ένα research...
Η Αγγελική Αδαμοπούλου είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός. Είναι απόφοιτος νομικών σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακών σπουδών στα ανθρώπινα δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο Καρόλου Γ΄ της Μαδρίτης. Είναι μέλος της Mensa, High I.Q Society από το 1998.
Από τη Ναύπακτο βαστά η σκούφια της ... οικογενειακές ρίζες αριστερές ....με ιστορία στο αντάρτικο...
View attachment 43974
....τσιτωμένη κάργα!!!
Και καύσιμο τσάμπα έχει χωράφια στο δρόμο για φαιΜε συνοδεια 2.30 ευρω το λιτρο το καυσιμο
θα ειναι ταμαμ το παρακατω τετρακινητο για Αταλαντη-Πτελεο και βαλε ....
View attachment 43975
...πολύ καλά τα λέει ο Επίτιμος...
Είχα ανέβει Αγγλία κάποια στιγμή για μία εβδομάδα . Αν το καλοκαίρι λέμε έλα μωρέ , έρχονται εδώ και το δείνουν και καταλαβαίνει διακοπές είναι οι άνθρωποι , το ίδια ακριβώς είδα Σαββατόβραδο που βγήκα και εκεί στη χώρα τούς .Σκατιαρες μεγάλες....ήμουν στην Κω ,στα Εξάρχεια κ μια χαζομουνα μέσα στα αρχαία στα 2 μετρα....με τη φίλη της όρθια...τσουπ τα κατεβάζει κ μας χέζει....στην ψυχρα ...ανεβάζει το λεβαις το 501 κ ασκουπιστη ξαναμπαίνει στο μπαρ..... επώδυνη... εμπειρία
Το 5%στα ψιλα γράμματα δλδοι άστεγοι του Πειραιά που έτρεξε να εμβολιασεί το αρχδκι θα είναι μάλλον στο ανώτερο ποσοστόβρες μου Εναν "μετανάστη" άστεγοτο 95% των αστέγων , ειναι ψυχιατρικοί ασθενείς , που έχουμε αποφασίσει να μην ζούνε έγκλειστοι στα ψυχιατρεία
Προεδρευόμενη χούνταΜπορείς να μου πεις τι πολίτευμα έχουμε στην Ελλάδα?
αν μου βρεις έναν Ινδό με καταθλιψη . . .Το 5%στα ψιλα γράμματα δλδοι άστεγοι του Πειραιά που έτρεξε να εμβολιασεί το αρχδκι θα είναι μάλλον στο ανώτερο ποσοστόβρες μου Εναν "μετανάστη" άστεγο
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση όχι σαν εμάς που τα έχουμε ολλα και όλοι μέρα κλέγομαστε … από την υπέρ κατανάλωση θα πέσουμε στα απόλυτος απαραίτητα για να ζησουμεαν μου βρεις έναν Ινδό με καταθλιψη . . .
Ηλια να δεις ποσοι θα αρχησουν να ψαχνουν χωραφια στρουγκες και λαγκαδια ξεχασμενα των παππουδων τουςΗ φτώχεια θέλει καλοπέραση όχι σαν εμάς που τα έχουμε ολλα και όλοι μέρα κλέγομαστε … από την υπέρ κατανάλωση θα πέσουμε στα απόλυτος απαραίτητα για να ζησουμε
Εκεί που έχουν πάει οι ζωοτροφές....άστα....Ηλια να δεις ποσοι θα αρχησουν να ψαχνουν χωραφια στρουγκες και λαγκαδια ξεχασμενα των παππουδων τους
για να τα αναστησουν
Ειναι αυτο που λενε -χαζο παιδι χαρα γεματο-....αν μου βρεις έναν Ινδό με καταθλιψη . . .
Όταν είσαι ευγνώμων....έχεις το αντίδοτο της κατάθλιψηςάλλο όμως εννοούσα.....αν μου βρεις έναν Ινδό με καταθλιψη . . .
"Depression is the most common mental disorder in India with 45.7 million people suffering from it."αν μου βρεις έναν Ινδό με καταθλιψη . . .
Στείλτα.... στον αθεν"Depression is the most common mental disorder in India with 45.7 million people suffering from it."
https://swachhindia.ndtv.com/mental-health-explained-what-is-depression-63060/
Τα τρία πλιά δεν το έγραψα για αυτήν ... αλλά για τους αρχηγούς των Ελληνικών κομμάτων ......έκανα ένα research...
Η Αγγελική Αδαμοπούλου είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός. Είναι απόφοιτος νομικών σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακών σπουδών στα ανθρώπινα δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο Καρόλου Γ΄ της Μαδρίτης. Είναι μέλος της Mensa, High I.Q Society από το 1998.
Από τη Ναύπακτο βαστά η σκούφια της ... οικογενειακές ρίζες αριστερές ....με ιστορία στο αντάρτικο...
View attachment 43974
....τσιτωμένη κάργα!!!
Το τσον ''πηγαινε'' σ'αυτην? (στ βαναρι του λεμι τσιονι)......Τα τρία πλιά δεν το έγραψα για αυτήν ... αλλά για τους αρχηγούς των Ελληνικών κομμάτων ...