Εκεινος που πληρώνει κατι εξωφρενικά για ρεύμα.........ποιος τον @αμει τον λιγνίτη (όταν είσαι τσουτσεκι της Γερμανίας)πουλημένες κυβερνήσεις
Αφού αυτός ήταν ο στόχος άνωθεντι νομζειςφτώχεια ρε θέλουν φτώχεια κ εξαθλίωσηΕκεινος που πληρώνει κατι εξωφρενικά για ρεύμα
πρεπει να αποφασίσουμε σε τι χώρα θελουμε να ζησουμε και να πράξουμε ανάλογα. Το δημόσιο δεν μπορεί να είναι ιδιοκτητης και να ανταγωνίζεται ιδιώτες γιατί ειναι κυριαρχος και δεν θα μπορουν να σταθουν. Αλλιως τα δημεύουμε ολα και γινομαστε ολοι δημοσιοι υπάλληλοιΕδώ ρε φίλε πούλησαν τον ΟΠΑΠ ,μηχανή χρήματοςποιος τον @αμει τον λιγνίτη (όταν είσαι τσουτσεκι της Γερμανίας)πουλημένες κυβερνήσεις
Βρες μου ποιόν να ψηφίσω ως λιγότερο ζημιογόνο για τη χώραέθνοςπρεπει να αποφασίσουμε σε τι χώρα θελουμε να ζησουμε και να πράξουμε ανάλογα.
Τσιεκανις ντ καρδιά περιβόλ(ι)Θα το γράψω εδώ γιατί είναι επίκαιρο περιμένοντας για ένα φίλο μπαρούτι από κένταυρο μόλις μίλησα καλοφαγωτα.52€ η aquila 24ara και 80€ η tecna τιμή κιλού νέες παραλαβές.
αφου νοιαζεσαι ξεκινα αλλιως, ασχολήσου με τα κοινά στον δήμο σου ενεργα, γινε υποψήφιος, κάνε το καλυτερο που μπορείς για την γειτονία σου κανε και αλλους να ασχοληθούν, τοτε θα βρεις ποιον και γιατι θα πρεπει να τον ψηφισεις αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί η ζωη όλων μας. Θελει συμμετοχή το πραγμα, οχι μια φορα στα 4 χρονια ψηφο. κόμμα διαλεξε εσύ, αδιάφορο, απλα ασχολήσουΒρες μου ποιόν να ψηφίσω ως λιγότερο ζημιογόνο για τη χώραέθνος
Τα οπλα της αριστερας (η λεξη λαος ) χρησιμοποιηθηκαν εναντιων τηςΔηλώνεις υπέρμαχος ενός πολιτεύματος που θεωρείς ανύπαρκτο το θεμέλιό του και απλή γλωσσική-νοητική απάτη.
Αντιλαμβάνεσαι τις αντιφάσεις στις οποίες πέφτεις;
Με όση υψηλή ευκρίνεια κι αν παρατηρείς τα δέντρα, με όση πιστότητα κι αν τ' αναπαράγεις, το νόημα είναι το δάσος το οποίο δεν σε αφορά.
Θα σε φάνε λάχανο ...σαν άλλο Καποδίστριαη θα διαφθαρείς κ εσυ....η οργάνωση είναι αντίστοιχη με αυτή της μαφίας....κ μου λες να διεισδύσω ως μυστικός του fbi....το χρήμα κάνει κουμάντο κ σε αυτό υποτάσσεται η εξουσία....το χρήμα το έχουν οι τραπεζίτες το τραπεζικό το ελέγχουν 2 τρεις ...shit high and watchαφου νοιαζεσαι ξεκινα αλλιως, ασχολήσου με τα κοινά στον δήμο σου ενεργα, γινε υποψήφιος, κάνε το καλυτερο που μπορείς για την γειτονία σου κανε και αλλους να ασχοληθούν, τοτε θα βρεις ποιον και γιατι θα πρεπει να τον ψηφισεις αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί η ζωη όλων μας. Θελει συμμετοχή το πραγμα, οχι μια φορα στα 4 χρονια ψηφο. κόμμα διαλεξε εσύ, αδιάφορο, απλα ασχολήσου
αφου νοιαζεσαι ξεκινα αλλιως, ασχολήσου με τα κοινά στον δήμο σου ενεργα, γινε υποψήφιος, κάνε το καλυτερο που μπορείς για την γειτονία σου κανε και αλλους να ασχοληθούν, τοτε θα βρεις ποιον και γιατι θα πρεπει να τον ψηφισεις αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί η ζωη όλων μας. Θελει συμμετοχή το πραγμα, οχι μια φορα στα 4 χρονια ψηφο. κόμμα διαλεξε εσύ, αδιάφορο, απλα ασχολήσου
...ο Κωσταντίνος νομίζω έχει μια βάση, όπως και εσύ Γιάννη...Θα σε φάνε λάχανο ...σαν άλλο Καποδίστριαη θα διαφθαρείς κ εσυ....η οργάνωση είναι αντίστοιχη με αυτή της μαφίας....κ μου λες να διεισδύσω ως μυστικός του fbi....το χρήμα κάνει κουμάντο κ σε αυτό υποτάσσεται η εξουσία....το χρήμα το έχουν οι τραπεζίτες το τραπεζικό το ελέγχουν 2 τρεις ...shit high and watch
τα αφήνω όλα στο θεό
Σεντονακι Μπλανς...ο Κωσταντίνος νομίζω έχει μια βάση, όπως και εσύ Γιάννη...
...ο άλλος συνονόματος ο Γιάννης @Μονήρης , που πολύ τον θαύμασα (με την καλή την έννοια!...) είχε ανεβάσει προχθές Ρουσσώ...
...εγώ πάντως το σκέφτομαι πολύ, εκείνο το πόστ!...λέει αλήθειες ο Ρουσσώ...
[.....]
...η τελευταία γραμμή μόνο ...θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ...[ ...Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τις σύντομες στιγμές της ελευθερίας του (εννοεί την στιγμή της ψήφου, που πιστεύω οτι πρέπει να είναι ψήφος συνείδησης και απότοκος βαθιάς σκέψης, αλλα προφανώς η δεν είναι <η> κατά πλειοψηφία οι ψηφοφόροι είτε είναι ασυνείδητοι η ηλίθιοι η και τα δυο οπότε...), αποδεικνύει οτι αξίζει να την χάσει.]
Η Ελλάδα έχει πασοκονεοδημοκρατικη προεδρευόμενη....ντεεεεεεεμο (λίγο)κρασι λίγο θάλασσα κ ταγορι μου...ο Κωσταντίνος νομίζω έχει μια βάση, όπως και εσύ Γιάννη...
...ο άλλος συνονόματος ο Γιάννης @Μονήρης , που πολύ τον θαύμασα (με την καλή την έννοια!...) είχε ανεβάσει προχθές Ρουσσώ...
...εγώ πάντως το σκέφτομαι πολύ, εκείνο το πόστ!...λέει αλήθειες ο Ρουσσώ...
[.....]
...η τελευταία γραμμή μόνο ...θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ...[ ...Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τις σύντομες στιγμές της ελευθερίας του (εννοεί την στιγμή της ψήφου, που πιστεύω οτι πρέπει να είναι ψήφος συνείδησης και απότοκος βαθιάς σκέψης, αλλα προφανώς η δεν είναι <η> κατά πλειοψηφία οι ψηφοφόροι είτε είναι ασυνείδητοι η ηλίθιοι η και τα δυο οπότε...), αποδεικνύει οτι αξίζει να την χάσει.]
σ' έχω!....σε 5 στο Αστεία - Περίεργα!Η Ελλάδα έχει πασοκονεοδημοκρατικη προεδρευόμενη....ντεεεεεεεμο (λίγο)κρασι λίγο θάλασσα κ ταγορι μου
Και είχα σκοπό να αρχίσω το γέμισμα και να πάρω brain και kings .Τα φτηνότερα έτοιμα 57 εκ κύλινδρος και ντουφεκιες μέχρι 30 μέτρα νέο πρόγραμμα τουφεκισματος .Για αποτέλεσμα σίγουρο και οικολογικό γιατί μπαμ και δάκρυ δε πάει.Τσιεκανις ντ καρδιά περιβόλ(ι)
άλλη υποθεση που δεν εχει γραφτει πουθενα
Το πράγμα είναι στημένο θέλουν καταστροφή της αγροτιάς να μην υπάρχει ψύχη στην υπεθρο για να μπουρουν να βάλουν όπου θέλουν ανεμογεννήτριες .. περνάνε και νόμο με 50% απλούστευση γραφειοκρατίας για της απέ…. Πάμε για ένα έγκλημα άνευ προηγούμενου και το τυράκι είναι θα έχουμε ποιο φθηνό ρεύμα για κλάματα θα είμαστε αν δεν τους πάρουμε με της πετρεςΝα εχεις τετοια γονιμη γη, τετοιες κλιματολογικες συνθηκες, τετοια βουνα με ποιοτικη αρωματικη τροφη για τα ζωα ...
και αντι να επενδυσεις σε αυτο, να παραγεις ποιοτικη τροφη και ζωοτροφη, ποιοτικο κρεας, να τα καταστρεφεις ολα , να γεμιζεις τζαμια και ανεμιστηρες τον τοπο σου για να οικονομισουν οι φιλοι σου νταβατζηδες....
ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?