Καλα αστο...αλλα λεω εγω κι αλλα καταλαβαινεις, να πεταγεσαι οποτε γουσταρεις και να γραφεις οτι γουσταρεις, τωρα αν μπορω να παρω φασσα στα 60 μετρα το ξερουν αυτοι που πηγαινουμε μαζι για φασσες.Εγω γτ σε λεω ψευτη φιλε αμφισβιτισα ποτε τις τουφεκιες σου ??? Και δε καταλαβα απαγωρεβετε να γραφω τη η γνωμη μου εγω οσους ξερω τους εχει βγαλει τη παναγια! Θα πεταγωμε οποτε γουσταρω επισεις εγω ποτε δεν εκανα παρατιριση σε κανεναν που κοροηδεβει τις μπενελομπερετες η πεταχτικε να συμπληρωσει οπως το κανεις και συ επισεις αν δε δω καπιον να ριχνει φασσα στα 60 μετρα ναι ρε φιλε δε θα το πιστεψω σε περιμενω με τη μετροταινια
Το αν με πιστευεις ειναι δικο σου θεμα και δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για τιποτα,απλα καποια πραγματα που γραφετε μερικοι εδω μεσα ειναι ακυρα και επειδη μας διαβαζει πολυς νεος κοσμος γι αυτο πεταγομαι και απανταω.
Σε καποιους οντως εχουν βγαλει προβληματα οι ρεμ και σε καποιους αλλους δεν εχουν κανει κιχ, οπως αλλωστε συμβαινει με ολα τα οπλα!
Και μιλαμε για οπλα που εχουν ριξει χιλιαδες φυσιγγια και οχι να ειναι στη ντουλαπα...
Η V3 του Leo οπως εγραψε εβγαλε διαφορα, καποιων αλλων δεν εχουν βγαλει το παραμικρο...αλλα πρεπει να τα τσουβαλιασουμε ολα τα V3 και να πουμε οτι ολα εβγαλαν ζημιες.
Δεν νομιζω να τελειωσει ποτε αυτη η κουβεντα και ξεπερασα τον εαυτο μου με τοσα πολλα που εγραψα, την βλητικη υπεροχη των ρεμ την εχουν παραδεχθει αξιολογοι ανθρωποι και μεγαλοι γνωστες του αντικειμενου, που ολοι εμεις δεν τους φτανουμε πουθενα!
Βεβαια ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του χωρις καν να εχει κυνηγησει με ενα τετοιο οπλο, οπως δεν χωραει αμφιβολια οτι οι κανες οπτιμα ειναι παρα πολυ καλες βλητικα και γενικα οτι ολες οι Αμερικανες βαζουν τα γυαλια σε δυναμη στις τουφεκιες.
Ο καθενας ζυγιζει τα θελω του και αναλογως προχωρα στην αγορα του οπλου που θελει, καποια πραγματα ομως δεν καταρριπτονται ουτε ισοπεδωνονται ετσι απλα...
Last edited: