Tolis SBE1
Banned
Καλα τα λες αλλα το οπλο σου θα το δω να το ριχνεις εσυ εμενα σηγουρα δε μου καθετε φιλε ουτε κουραζομε ουτε σπαζομε απλα μεχρι να δω καπια πραγματα δε πιστεβω κατι σ εχω πει πολλες φορες οτι εχεις κανονι με φοβερες τουφεκιες και μακαρι ετσι να ειναι και να το χερεσε εδω λεμε τη γνωμη μας και ας μην αρεσει σε καπιους ολοι δε γινετε να συμφωνουμε εγω κολληματα δεν εχω κι εκραξα χιλιες φορες το οπλο μου με 2μισι χιλιαρικα μου ξεφτυσε απλα ειμαι αντικειμενικοςΕιπα οτι καποια οπλα εχουν ριξει χιλιαδες φυσιγγια χωρις προβλημα Τολη, οχι οτι ριχνουν χιλιαδες φυσιγγια στη φασσα...το χιλιαδες αφορα ολα τα κυνηγια που κανει καποιος μεσα σε Χ χρονια...
Την πρωτη χρονια που πηρα το οπλο εριξα σιγουρα 4.500 φυσιγγια γιατι πηγαινα καθε μερα για τσιχλες και εριχνα αβερτα, ειχε βεβαια τσιχλες τοτε και ημουν καυλωμενος με το οπλο.
Για τις μενουσες εχω κανει αναλυση και στο θεμα με τα Κικς πριν λιγο καιρο, επειδη ομως το κουρασαμε παρα πολυ το θεμα θα πω ενα τελευταιο, μακαρι να ειμασταν λιγο κοντα να βρισκομασταν, να σου εδινα το οπλο μου να το δοκιμασεις για να βγαλεις τα συμπερασματα σου.
Οσο για την σουπερ σπορτ που εγραψες οτι κερναει τσαι την οπτιμα, μακαρι να την κερναει, γιατι 2400 για οπλο δεν ειναι και λιγα ειναι παρα πολλα τα λεφτα, μακαρι να τα αξιζει και να ειναι κορυφη σε ολα!!