Ακριβώς φίλε εγώ δεν είμαι της θεωρίας γιατί ψάχνω και δοκιμάζω δεν αρκούμε στις θεωρίες που εκδίδεται οι υπόλοιποι εκεί είναι η διαφορά μας με τη πλειοψηφία
Το πρόβλημα Γιάννη είναι ότι κάποιοι απο αυτούς που έχουν άποψη δεν έχουν παρουσιάσει την παραμικρή δοκιμή (έστω μόνο συγκέντρωσης).
Βέβαια είναι πιθανόν να πειράξουν τις δοκιμές για να επαληθευτεί η θεωρία τους ή να αρκούνται σε λόγια άλλων.
Σέβομαι όμως οποιαδήποτε δοκιμή (έστω και πειραγμένη) παρά την παντελλή έλλειψή τους.
Οι δικές μου δοκιμές (τις οποίες τις έχω μοιραστεί με 5-6 άτομα) λένε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν.
Έγιναν την ίδια μέρα, ίδια ώρα, ίδια φυσίγγια, ίδια μετρημένη απόσταση με 4 διαφορετικές "οπλάρες" (διαφορετικοί κώνοι αυλοί κτλ) + την Μ2 (ανά 2 όπλα κάθε μέρα)
Φυσίγγια και φθηνά και ακριβά.
Και επειδή ευτυχώς δεν πάσχω από 2 χιλιάρικα, αν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε, θα είχα αλλάξει το όπλο σε χρόνο dt.
Οι θεωρίες αυτές ωθούν τον "άσχετο" κόσμο να ξοδεύει άσκοπα χρήματα σε όπλα, τσοκ και μετατροπές για να βγάζει πιο σφιχτές τουφεκιές οι οποίες στην πλειονότητα των θηραμάτων είναι επιζήμιες.
Πιθανόν να είναι χρήσιμες σε αυτούς που τρομάζουν τις φάσσες στα 60-100μ ή σε αυτούς που τουφεκάνε παπιά με μολύβια στα ίδια μέτρα ή σε σκοπευτές με @@.
Σε όλους τους υπόλοιπους είναι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΕΣ και επίσης ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ και για τα θηράματα (τραυματισμοί) και για την κάρπωση αυτή καθαυτή καθώς και ΠΟΛΥΕΞΟΔΕΣ σε φυσίγγια γιατί στα 60+ μέτρα μόνο από τύχη σκοτώνεις μονά πουλιά.
Τα
αδιάψευστα στοιχεία του πειράματος Nilo με
μολύβια #3 ιταλικά και
μηδενικό σκοπευτικό σφάλμα είναι αυτά, ανά απόσταση με φυσίγγι συγκέντρωσης 90% σε μονά πρασίνια.