Καινουργιο ειναι αυτο????Εσύ πιστεύεις ότι κάποιοι λογικοί άνθρωποι σηκώθηκαν ένα πρωί με μείον 15 και πήγαν για δοκιμές όπλων ;
Ή ότι είχαν 5-6 όπλα στους μείον 15 και τα δοκίμαζαν στα πρασίνια ;
Καινουργιο ειναι αυτο????Εσύ πιστεύεις ότι κάποιοι λογικοί άνθρωποι σηκώθηκαν ένα πρωί με μείον 15 και πήγαν για δοκιμές όπλων ;
Ή ότι είχαν 5-6 όπλα στους μείον 15 και τα δοκίμαζαν στα πρασίνια ;
Το 36 με mb36 λέγεται winter το 38αρι premierΕίχα αγοράσει μία 390 πριν μία πενταετία γιατί είχα ακούσει για τη βλητική της απόδοση και από το λίγο που την κράτησα αυτό που μου έχει μείνει είναι δύο τουφεκιές σε φάσσες ψηλωμένες που τις κατέβασε πατσαβούρα κάτω!!!Με την benelli σε φάσσα δεν έχω καταφέρει τέτοιες τουφεκιές ακόμα...Το δεύτερο και αρνητικό και για αυτό έφυγε από τα χέρια μου την επόμενη κιόλας σεζόν είναι ότι ήταν πολύ μπροστόβαρη σε σημείο να συχτιρίζω σε ολοήμερα καρτέρια και τα κλαμπάνια σε γρήγορες τραβερσάτες τουφεκιές σε φάσσα και τσίχλα σε απογευματινά καρτέρια λόγω αργής αντίδρασής μου λόγω βάρους!!!
Τα fly target τι φυσιγγάρες ήτανε!!!
Θυμάμαι σε ένα πέρασμα φάσσας το μακρινό 2010 ή11 δεν είμαι σίγουρος έχω ρίξει μισό κουτί biturbo σε πουλιά σχετικά ψηλωμένα και δεν έχω πάρει πουλί (όχι ότι έφταιγε το φυσίγγι)... και έχω δύο κουτιά fly target ένα 36 ΜΒ36 κι ένα 38αρι δεν θυμάμαι πως λεγόταν και με το 36αρι παίρνω τρία πουλιά συνεχόμενα!!!
Δεν τα ξαναβρήκα αλλά από τότε έχω δοκιμάσει πολλά φυσίγγια για φάσσα αλλά έχω καταλήξει ότι η benelli αγαπάει mb36 και ειδικά το συγκεντρωτήρα της b&p με το συνδυασμό της mb36!!!
Πολύ σωστά τώρα που το έγραψες το θυμήθηκα!!!Το 36 με mb36 λέγεται winter το 38αρι premier
ναι ρει....Βασιλη..ελα στον καμπο των βαγιων στα πρωτα χιονια ...θα δεις εκει στην αερογεφυρα απο -7 εως -15 το πρωι..οποτε μπορεις να κανεις τις δοκιμες σου ... ...απλα στειλε στιγμα να ερθω να σε μαζεψω μετα....Καινουργιο ειναι αυτο????
Χρόνια τώραέχω 2 κουτιά Πρέμιερ κ 3 36αρια με την πέρδικα,,,,Πολύ σωστά τώρα που το έγραψες το θυμήθηκα!!!
Έχει σταματήσει η παραγωγή τους;
Την 1 ή την 2 ?Maxus
Τι λάμπα Βασίλη ?Οι πιο έμπειροι πείτε καμία λάμπα υγραερίου για το σπίτι.
Την 2 θα του πάρεις ,είναι απγκρειντΤην 1 ή την 2 ?
Aλλα ''παιζει'' η 1 να ειναι λιγο καλυτερη απο τη 2 σε κανη.....Την 2 θα του πάρεις ,είναι απγκρειντ
Άι ρεAλλα ''παιζει'' η 1 να ειναι λιγο καλυτερη απο τη 2 σε κανη.....
Την 2.Καθαρα λόγω της βίδας στην παπια γτ ακουγόταν για χαλάρωση στην 1 με το poseκουμπωμα.Την 1 ή την 2 ?
Ωωωωωωω χαμόςΈπεσα τώρα σε ένα βιντεάκι Παναγία μου μην σου τύχει.
Παρε οτι βρεις. Την ιδια δουλεια κανουν. Η διαφορα ειναι στο γυαλακι. Τα καλα δε ραγιζουν αν βγαλεις τη λαμπα αποτομα απο τη ζεστη στο κρυο. Για μεσα στο σπιτι εισαι οκ. Και καλο αμιαντο να εχουν. Γυαλακια και αμιαντος απο γερμανια μερια.Οι πιο έμπειροι πείτε καμία λάμπα υγραερίου για το σπίτι.
Νομιζω είχε καπια κομμάτια ο ρουμελιοτης πρειν χρόνια για ρωταΜόνο που δεν εισάγεται αν εισαγόταν θα την είχα πάρει προ καιρού.
Βλεπετε ποσο μακρυα απο τη θαλαμη εσκασε. Στην ακρη της παπιας.Έπεσα τώρα σε ένα βιντεάκι Παναγία μου μην σου τύχει.