Πάλι Σχιστό θα πας ρε φίλε? Αν δεν βαριέμαι ίσως έρθω μια βόλτα..σήμερα τελείωσα με το διάβασμα και έχω ελεύθερο χρόνο μέχρι τον ΟκτώβρηΠερίμενε μέχρι το βραδάκι και θα το ανεβάσω μέσα έξω
Πάλι Σχιστό θα πας ρε φίλε? Αν δεν βαριέμαι ίσως έρθω μια βόλτα..σήμερα τελείωσα με το διάβασμα και έχω ελεύθερο χρόνο μέχρι τον ΟκτώβρηΠερίμενε μέχρι το βραδάκι και θα το ανεβάσω μέσα έξω
Όχι ρε στο μεροκάματο είμαι, μόλις γυρίσω σπίτι θα γίνει το deal Σχιστό μέσα στο ΣΚ να προλάβουμε την απαγόρευσηΠάλι Σχιστό θα πας ρε φίλε? Αν δεν βαριέμαι ίσως έρθω μια βόλτα..σήμερα τελείωσα με το διάβασμα και έχω ελεύθερο χρόνο μέχρι τον Οκτώβρη
Ποια απαγόρευση?Όχι ρε στο μεροκάματο είμαι, μόλις γυρίσω σπίτι θα γίνει το deal Σχιστό μέσα στο ΣΚ να προλάβουμε την απαγόρευση
Πλάκα κάνω όχι και απαγόρευσηΠοια απαγόρευση?
Άσε να γίνει πρώτα, αν και εχω εντύπωση πως θα το βολέψουμεΌχι ρε στο μεροκάματο είμαι, μόλις γυρίσω σπίτι θα γίνει το deal Σχιστό μέσα στο ΣΚ να προλάβουμε την απαγόρευση
Κατάλαβα...Πλάκα κάνω όχι και απαγόρευση
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Διαδικαστικά-για-χρήση-σκοπευτηρίου.289/page-2
Διονύση δεν μου αρέσει το με τον τσαμπουκά αν δεν απαιτείται νομικά, τα λεφτά που έχουμε χαλάσει είναι πολλαπλάσια της ταυτότητας για να κάνουμε το κέφι μας. το γαμώτο είναι...Άσε να γίνει πρώτα, αν και εχω εντύπωση πως θα το βολέψουμε
Εδω Bill, απαντηση 887Μια φωτογραφία από το 28αρι του Κένταυρου αδέρφια...ευχαριστώ!
Πολύ καλό φαίνεται!! Θελω να δοκιμασω μερικα sporting φετος στο κυνήγι γιατί πέρυσι δοκίμασα προς το τελος τα Lambro Και έπαθα πλάκα! Σκεφτομαι επομένως αυτα του Κενταυρου και τα oscar...ή ότι άλλο προκύψει!Εδω Bill, απαντηση 887
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-45
Για μένα αξίζει πολύ και τα έβγαλε και σε 9αρια πλέον. Με το επόμενο μηνιάτικο θα δοκιμάσω και τα 9αρια εκτενώς..Πολύ καλό φαίνεται!! Θελω να δοκιμασω μερικα sporting φετος στο κυνήγι γιατί πέρυσι δοκίμασα προς το τελος τα Lambro Και έπαθα πλάκα! Σκεφτομαι επομένως αυτα του Κενταυρου και τα oscar...ή ότι άλλο προκύψει!
και εγω έριξα λαμπρο sporting περυσι σε τσίχλα και ενθουσιάστηκα!! δες και τα zotos 28γρ ταχύτατα. έμενα μου αρέσουν . εχω κάποιες βολές κατω απο την ανάρτηση του ΑρηΠολύ καλό φαίνεται!! Θελω να δοκιμασω μερικα sporting φετος στο κυνήγι γιατί πέρυσι δοκίμασα προς το τελος τα Lambro Και έπαθα πλάκα! Σκεφτομαι επομένως αυτα του Κενταυρου και τα oscar...ή ότι άλλο προκύψει!
Αν θες να δοκιμάσεις αυτά που εχω είναι 9αρια, πρέπει να μου έχουν μείνει καμία 150αριαΓια μένα αξίζει πολύ και τα έβγαλε και σε 9αρια πλέον. Με το επόμενο μηνιάτικο θα δοκιμάσω και τα 9αρια εκτενώς..
Ευχαριστώ Διονύση θα συνεννοηθούμε την επόμενη φορά που θα ανέβουμε ΣχιστόΑν θες να δοκιμάσεις αυτά που εχω είναι 9αρια, πρέπει να μου έχουν μείνει καμία 150αρια
Το έχουμε παρά......ει Ηλία.Θα ανεβεις κανεις απογευμα;
Έχω γάμο ρε γαμωτο το απόγευμα, αύριο όμως ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΤο έχουμε παρά......ει Ηλία.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!! Αν και μας μπριζωνεις άσχημα.
Μου φαίνεται ότι θα έρθουν και άλλοι, ονόματα δεν λέω, αλλα ένας έχει Winchester
ΩΧ.....Έχω γάμο ρε γαμωτο το απόγευμα, αύριο όμως ΜΕΣΑΑΑΑΑΑ
Λες να προλαβαινω μια πούλα πριν τον γάμοΩΧ.....
Πας κατευθείαν στο γλέντι αν είναιΛες να προλαβαινω μια πούλα πριν τον γάμο