Μόνο Κυριακή ειναι ο αγώνας ή και το Σάββατο ?Μαλακασα ποστευω θα γινεται χαμος λογω του αγωνα της κυριακης....αμα δεν παω λαγο εννοειται μεσα!
Μόνο Κυριακή ειναι ο αγώνας ή και το Σάββατο ?Μαλακασα ποστευω θα γινεται χαμος λογω του αγωνα της κυριακης....αμα δεν παω λαγο εννοειται μεσα!
Βασικά μόνο εγώ προσπαθώ για πρωι, τώρα σκοτεινιάζει και νωρίς......επίτηδες το κάνετε πρωί ε ; να πάρει δουλεύω
Πες μου εσυ τι θελεις και.....θα το φτιαξουμεεπίτηδες το κάνετε πρωί ε ; να πάρει δουλεύω
Στο μυαλό μου είσαι; .xm.έχει προγραμματιστεί κάτι για σήμερα απόγευμα ; είτε σχιστό είτε μαλακάσα ;
Ηλία εγώ έλεγα κατα τις 3Ειναι κανεις αυριο για σχιστο;εγω θα παω μεσημερι προς απογευμα!
Ηλία εγώ έλεγα κατα τις 3
Γιωργο δεν εχω κανενα θεμα αμα ειναι να ερθεις παρεα...οτι ωρα θες!Τι ώρα σκέφτεσαι Ηλία;
Ας όψεται η ανάγκη που η Μαλακάσα είναι ολόκληρο ταξίδι. Ξέρω γω, να πούμε κατά τις 5; Πες και συ. Πάντως πριν τις 4 δεν μπορώ.Γιωργο δεν εχω κανενα θεμα αμα ειναι να ερθεις παρεα...οτι ωρα θες!
πολύ το ευχαριστήθηκα σήμερα Διονύση ... κυρίως το πρώτο σετάκι!!Εμείς με τον Χρήστο την κάναμε για Μαλακάσα, αν ειναι για σχιστο απο αύριο πάλι
Οκ, θα προσπαθήσω και γω για νωρίτερα, αν μπορεί και ο Διονύσης να το κάνει λίγο αργότερα, να βρεθούμε όλοι.Μια χαρα ειναι!πεντε θα ειμαι πανω....ισως και λιγο νωριτερα για τον φιλο μου τον dion!