Παυλο εγω πηγα πρωι στις 11 ..... που ησουν????????Δεν έρχομαι γιατί κατεβαίνεις με άγριες διαθέσεις κρ.......ης αχαχαχαχα
Παυλο εγω πηγα πρωι στις 11 ..... που ησουν????????Δεν έρχομαι γιατί κατεβαίνεις με άγριες διαθέσεις κρ.......ης αχαχαχαχα
Περαστικά τους Παύλο,Ειναι η εποχή τωρα..έχω και τα δύο παιδιά με μια ιωσούλα
Περαστικά φίλε....θα είχα και μάρτυρα για τις δοκιμές μου ρε γαμωτοΤόλη επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά ,,,αυτό είπα και στον Γεράσιμο έχω και τα δύο παιδιά με μια ιωσούλα
Τόλη επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά ,,,αυτό είπα και στον Γεράσιμο έχω και τα δύο παιδιά με μια ιωσούλα
Λέω να περάσω σε καμία ώρα για 2-3 πουλες...
Να πεις του φιλου σου να μπει στην παρεα μας....πολυ συμπαθιτικο παιδιdion ΕΙΜΑσταν το πρωι φιλε με το Ηλια και τον Κ Κωστα τον πατερα του και με ενα φιλο μου για να δοκιμασει το νεο του οπλο(SX3) πολυ καλα ola οχι ποlλα ατομα και καναμε και καλα scores
Εμμμμμμ τι να σας κάνω, δεν μιλάτε, μπορούσα και γω το πρωί, αλλα δεν το ήξερα ότι θα πάτε.dion ΕΙΜΑσταν το πρωι φιλε με το Ηλια και τον Κ Κωστα τον πατερα του και με ενα φιλο μου για να δοκιμασει το νεο του οπλο(SX3) πολυ καλα ola οχι ποlλα ατομα και καναμε και καλα scores
Διονυσση τελευταια στιγμη αποφασιστικε για αυτο δεν σε πηρα δεν το ειχα κανονισει!Εμμμμμμ τι να σας κάνω, δεν μιλάτε, μπορούσα και γω το πρωί, αλλα δεν το ήξερα ότι θα πάτε.
Ηλία δεν ματιάζω να ξέρεις
Το ξέρω βρε πλάκα κάνουμε. Εγώ πήγα αργά μεσημέρι δεν είχε κοςμο και ας τα να πάνε..... Χτύπησα προσωπικό ρεκόρ σε πουλεςΔιονυσση τελευταια στιγμη αποφασιστικε για αυτο δεν σε πηρα δεν το ειχα κανονισει!
Βρείτε ένα φθηνό γιλεκακι από cabela να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία, να τα στείλουμε στην Πόπη να μας πατήσει λογότυπα και ονόματα και να κατεβαινουμε σιγά -σιγά σε κανέναν αγώναωχ προβλέπω Hunters Life Sporting Team