A
AltairLusso
Μακάρι !Ο παυλος γιατι απεχει απο την ολη κουβεντα;πιστευω θα μας κανει την τιμη με την παρουσια του!
Μακάρι !Ο παυλος γιατι απεχει απο την ολη κουβεντα;πιστευω θα μας κανει την τιμη με την παρουσια του!
Οκ, θα προσπαθήσω και γω για νωρίτερα, αν μπορεί και ο Διονύσης να το κάνει λίγο αργότερα, να βρεθούμε όλοι.
Όντος το ευχαριστηθήκαμε !!! Αυτό το 1 μέχρι στον ύπνο το έσπαγαπολύ το ευχαριστήθηκα σήμερα Διονύση ... κυρίως το πρώτο σετάκι!!
Ωραίο πράγμα να έχεις την ηρεμία σου όταν ρίχνεις ..
*μια χαρα και μ τα Κένταυρος που έριξα πρώτη φορά .. μου πάει !
Ετσι μπραβο!τωρα μιλας σωστακαλημέρα φιλαράκια μου,
σχολάω 16:00 οπότε και θα είμαι φορτωμένος να κατέβω κατευθείαν !
Φίλαξε την όρεξη σου για μετά....γάβρος -αεκ, δεν πάει ξεροσφύρινα έψηνε ο Μίμης να τσιμπάγαμε και τίποτα καλά θα ήταν ,,,,,,πεινασμένος θα έρθω πάλι γαμώτο
Να σου ανεβασω κατι σε ταπερακι;να έψηνε ο Μίμης να τσιμπάγαμε και τίποτα καλά θα ήταν ,,,,,,πεινασμένος θα έρθω πάλι γαμώτο
Ποιος μιλάει...Γιωργάρα μου είσαι κέντρα ρε παιδί μου
Είστε όλο το team μια εξαιρετική παρέα! Πολύ ευχάριστο απόγευμα αλλά γρήγορο. Πρέπει να κανονιστεί κρασοκατασταση και κοψίδια !
Ποιος μιλάει...
Πρεπει να κανονιστει συντομα γιατι σε λιγες μερες θα παρουμε τα βουνα!Είστε όλο το team μια εξαιρετική παρέα! Πολύ ευχάριστο απόγευμα αλλά γρήγορο. Πρέπει να κανονιστεί κρασοκατασταση και κοψίδια !
Ποιος μιλάει...
Για κράσο και κοψίδια πάντα υπάρχει χρόνος, εννοείται ότι χωρίς τον πατέρα σου δεν πάω πουθενάΠρεπει να κανονιστει συντομα γιατι σε λιγες μερες θα παρουμε τα βουνα!
Δεν έρχομαι γιατί κατεβαίνεις με άγριες διαθέσεις κρ.......ης αχαχαχαχα