Σήμερα καλά ήταν χωρίς πολλες εκπλήξεις. Θα πάω και αύριο που λογικά θα έχει καλύτερο καιροΤι λεει απο αερα;
Σήμερα καλά ήταν χωρίς πολλες εκπλήξεις. Θα πάω και αύριο που λογικά θα έχει καλύτερο καιροΤι λεει απο αερα;
Έχει αγώνα την Κυριακή, 50 πιάτα
Για το αριστερο τερεν με ενα σφιχτο τεσσαρι εισαι κομπλε....στο δεξι θες δυομισαρι σε καραμπινα!στο δικαννο θες 4-3 στο αριστερο και 3-2,5 στο δεξι!εγω και στα δυο ριχνω με u2-u3....και καραμπινα 2 αστρα σταθερο αναγκαστικα!Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια απορία. Στην καραμπίνα τι τσοκ θα επιλέγατε και τι στο δίκαννο και για ποιον λόγο? Ευχαριστώ.
Έχω την fabarm titan Ηλία. To 4αρι κάνει ή να βάλω το skeet πάνω?Για το αριστερο τερεν με ενα σφιχτο τεσσαρι εισαι κομπλε....στο δεξι θες δυομισαρι σε καραμπινα!στο δικαννο θες 4-3 στο αριστερο και 3-2,5 στο δεξι!εγω και στα δυο ριχνω με u2-u3....και καραμπινα 2 αστρα σταθερο αναγκαστικα!
Κανονικοτατα!Επειδή από τον καιρό που ξανάνοιξε το σκοπευτήριο, δεν έχω πάει.
Την "φέρμα" την έχει;
Εισαι κομπλε βασιλη!ποτε λες να πας;Έχω την fabarm titan Ηλία. To 4αρι κάνει ή να βάλω το skeet πάνω?
Απογευματα δεν προλαβαινω λογω δουλειας οποτε μαλλον το ΣΚ. Ειναι η δευτερη φορα που παω οποτε θα παω ψαχνωνταςΕισαι κομπλε βασιλη!ποτε λες να πας;
Αν θες στειλε ενα μυνημα,αμα δεν ειμαι αρτα για τριημερο θα περασω βολτιτσα!Απογευματα δεν προλαβαινω λογω δουλειας οποτε μαλλον το ΣΚ. Ειναι η δευτερη φορα που παω οποτε θα παω ψαχνωντας
Ναι αμε πολυ ευχαριστως! Αν δεν παω και εγω στο χωριο θα σου στειλω αλλιως οταν παωΑν θες στειλε ενα μυνημα,αμα δεν ειμαι αρτα για τριημερο θα περασω βολτιτσα!
Κανονικοτατα!
Και εγω χαρηκα βασιλη για την γνωριμια,οπως επισης και για την γνωριμια με τον αδερφο σου!δυστυχως το σκοπευτηριο ειναι παρα πολυ εθιστικο!Επιστροφη απο Σχιστο οπου γνωρισα τον Ηλια και τον Διονυση. Χαρηκα που τα ειπαμε λιγο και ελπιζω να τα πουμε παλι στο μελλον. το σκοπευτηριο μου φανηκε πολυ ωραια εμπειρια και ελπιζω να μου κολλησει το μικροβιο!