Παύλο όπλα υπάρχουν αν θεςΑν πατε σκ πρωι μιλάτε να ερθω για καφέ δεν θελω μυστικοπάθεια ,,,, μην ανησυχείτε δεν έχω και όπλο αχαχαχα
Παύλο όπλα υπάρχουν αν θεςΑν πατε σκ πρωι μιλάτε να ερθω για καφέ δεν θελω μυστικοπάθεια ,,,, μην ανησυχείτε δεν έχω και όπλο αχαχαχα
Μανο 99% θα ειμαι και εγω πανω με ενα φιλαρακι και τον πατερα μου...θα σου στειλω το βραδυ για σιγουρια,για σχιστο παντα!Μάγκες για Κυριακή πρωί το βλέπει κανένας καμία εξόρμηση;
Το δικο σου τα σπαει μονο για σενα,κανει το δυσκολο στους υπολοιπους!Παύλο όπλα υπάρχουν αν θες
Ok θα εχεις νεα μου!Έγινε Ηλία, στείλε μου για ώρα μόνο!
Δεν ριχνω μαζι σου....δεν αντεχω τον ανταγωνισμο!αυριο και εγώ σχιστό για καφεδάκι Ηλία πάρε να μου πεις
Μετα την σαλονικα θα τρεμει η α κατηγορια....εσυ και με κοντακι στα μετρα σου δεν σταματιεσαι με τιποτα παυλαρα!είμαι και άοπλος και άσφαιρος για "μάτι" θα έρθω αυριο να τα πούμε και με τα παιδιά ,,,μίλησα με θεσσαλονίκη ,,,,,κατάλαβες έτσι ,,,,,έχω νέα
Πότε πηγές και δεν είπες τίποτα λεβέντη μου να έρθουμε να σε καμαρώσουμε;Αλλά ξέρω εγώ, σκέφτηκες μήπως τα πάω χάλια μετά από τόσο καιρό και γίνω ρεζίλι; Αλήθεια με τι όπλο έριξες;Μη μου πεις ότι έγινε θαύμα;πόση ευχαρίστηση μπορείς να πάρεις όταν έχεις να ρίξεις από την αρχή της κυνηγετικής σεζόν και το 25ρι έρχεται στην 1η πούλα ;
αριστερό πεδίο 25 δεξί πεδίο 22 Ηλία καλά δεν είναι ;
το 7 στο αριστερό πεδίο μου έφυγε Ηλία και το έσπασα με το δευτερο φυσίγγι ,,, πολύ ύπουλο πιατάκι το ρημάδι
Να πάρεις τον δικό μου και να πάτε παρέα, όλο και κάτι θα βρείτε να κάνετε διήμερο στη Θέσ/νικη.καλημέρα Κώστα μου ,,,κάνω κρυφές προπονήσεις
με το 930 έριξα που τέτοια τύχη για το άλλο θέμα ,,,,,,Ώ!Ώ!Ώ!Ώ!Ώ!Ώ!Ώ! όμορφη Θεσσαλονίκη τα μαγικά σου βράδια νοσταλγώ
Ετοιμαζεις αναβαθμισεις;καλημέρα Κώστα μου ,,,κάνω κρυφές προπονήσεις
με το 930 έριξα που τέτοια τύχη για το άλλο θέμα ,,,,,,Ώ!Ώ!Ώ!Ώ!Ώ!Ώ!Ώ! όμορφη Θεσσαλονίκη τα μαγικά σου βράδια νοσταλγώ