Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συνηθως στις δοκιμες μου, βαζω ενα ανωτερο οριο που θα ριχνω, πχ ας πουμε τα 35 μετρα. Εκει ριχνω με τα τσοκ που θα κυνηγησω ή ριχνω στο σκοπευτηριο, που συνηθως ειναι τα ιδια. Αν κατι δεν μου αρεσει, σφιγγω πρωτα το τσοκ, ή αλλαζω συνταγη αν ειναι το φυσιγγι για κυνηγι.

Καλημέρα,προμήθεια σήμερα από Παρδαλάκη gm sporting δεν υπάρχει ο άνθρωπος.Επειδή δε μπορούσα μου τα έφερε στο μετρό!!Τι να πώ τώρα!!!!
Χρωστάω & φωτό στο Διαμαντή από την προηγούμενη φορά!! :) :)
Η δοκιμή είναι στα 20 & 25 μέτρα 4**** & 3***

Το gm έχει πολύ ωραία εικόνα και στο κυνήγι !
Μακρινές τουφεκιές στα μπασιματα με τα πουλιά να "σκάνε" σε μεγάλα ύψη .

Καλημέρα,προμήθεια σήμερα από Παρδαλάκη gm sporting δεν υπάρχει ο άνθρωπος.Επειδή δε μπορούσα μου τα έφερε στο μετρό!!Τι να πώ τώρα!!!!
Χρωστάω & φωτό στο Διαμαντή από την προηγούμενη φορά!! :) :)
Η δοκιμή είναι στα 20 & 25 μέτρα 4**** & 3***

Η πρώτη φωτό είναι στα 20 με 4 * και η δεύτερη στα 25 με 3* ;

γιασας παιδεςςςς,,,τελικα με τα φυσιγκια του κενταυρου 28γρ ν8 sporting αυτες της μερες εμεινα εκπληκτωςςςςς λακτισμα μηδεν και πωλη κωψιμοοοο σε απωστασης με σκωτοματα επιτοπουυυ,,,,δικαιο ειχανε τα φιλαρακιαμου που μου το σηστησανε.RESPECT..well done..terror..terror..love.

Λοιπόν, όπως ανέφερα και στο thead του τρυγονιού, σήμερα χρησιμοποίησα το sporting του Ρουμελιώτη... Στη δεύτερη πετυχημένη βολή το όπλο είχε μια πολύ ξερή και έντονη αντίδραση...
Μαζεύοντας τον κάλυκα είδα ότι ήταν αρκετά "σιδερωμένος" και σκισμένος σε μια από τις πτυχώσεις...

Υπερβολικές πιέσεις; Δεν μου είχε ξανατύχει ποτέ πριν σε φυσίγγι... Τα άλλα που έριξα από το ίδιο κουτί δεν παρουσίασαν κάτι παρόμοιο....

Status
Not open for further replies.
Back