Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πυρίτιδα μου κάνει για D20x28 η 206SV ( ανάμεσα στα πράσινα φυλλαράκια είχε και μερικά ροζ χρώμα ) και ο συγκεντρωτήρας B&P T2-27 τί λέτε ;
σκάγια πολύ καλή ποιότητα και πολύ σκληρά με αντιμόνιο μου είπε ο φίλος ( δεν ξέρω αν ισχύει στο site της Victory δεν το αναφέρει )

αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το υλικό του κάλυκα το οποίο είναι πολύ γερό πλαστικό σκληρό,κόβεται με δυσκολία,επίσης όταν τον έκοψα στα 4 για να φωτογραφίσω το καψούλι δεν λύγιζαν εύκολα τα φύλλα του,,,καμία σχέση με cheddite fiem maxam οι οποίοι είναι βούτηρο μπροστά του

Ο κάλυκας της Victory είναι κατασκευασμένος από την ίδια την εταιρία, στις εγκαταστάσεις της και είναι με πλαστικό μεγαλύτερης πυκνότητας από τους λοιπούς Ευρωπαϊκούς...μοιάζει κάπως με Αμερικάνικους...
Γιαυτο δεν είναι και τόσο "φινετσάτο" το κλείσιμο του...κάπως αμερικάνικο και αυτό...:)

Ωραίος κάλυκας για αναγόμωση...αν βέβαια ήταν νόμιμη δραστηριότητα στην Ελλάδα...:(

Τα σκάγια όντως φαίνονται ολοστρόγγυλα και γυαλισμένα...

Το βύσμα Τ2 της B&P φαίνεται αρκετά πατημένο...λογικό για το ύψος του και του βάρους σκαγιών και τύπου πυρίτιδας που συνδυάζεται...στα 28 γρ. νομίζω ταιριάζει με πιο μικρού όγκου πυρίτιδες, όπως η F2X28 ή η G2000...

Η πυρίτιδα μοιάζει με την 206V...(την D20X28) δεν την έχει πλέον η NSI στην γκάμα της...με χαμηλή αναλογία σε σχέση μ'αυτη που δίνει η NSI (140Χ28 με 688), αλλά σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο κάλυκα και το "πάτημα" του φυσιγγίου, λογικά, θα βγάζει σωστή σχέση πιέσεων/ταχυτήτων...

Μένει Παύλο...να δοκιμαστεί επί του πεδίου για να βγούνε τα τελικά συμπεράσματα....terror..sarcastic.

Βραδυνές ανησυχίες,,σε λίγο παρουσίαση δεν έχω υπνο
IMG_20180928_223220_2.jpg
Παυλο καλοριχτα φιλε σε τι τιμη τα πειρες αν επιτρεπετε?

κάποιος κερκυραίος έμαθα του είπε να αλλάξει συνταγή έβαλε csb και μειωμένη πυρίτιδα μάλλον για να βγει πιο ελαφρύ
Πιο ελαφρυ απο το σκοπευτικο του δεν γινεται! Το κυνηγετικο 28 αρι αλλο ,αλλα και παλι στο 1,40 ειναι.

42906177_10217240034257545_8549478263519444992_n.jpg

Νέα φυσίγγια μόλις είδα ο Ρουμελιώτης

Επίσης έχουν άλλη πυρίτιδα (csb5). Είναι πιο μαλακά με ίδιες ταχύτητες με το 28ρι του το παλιό. Μάλλον είναι προσπάθεια να βγει προς τα έξω..
Αν είναι με την csb5 όπως αναφέρει και ο Βασίλης ίσως είναι παρεμφερές στήσιμο με το sporting του Κένταυρου.
Τα κουτάκια πάντως εκτός από εντυπωσιακά ,φαίνεται να αναγράφουν και αρκετές λεπτομέρειες για τα στοιχεία του φυσιγγιού.

Από ότι κατάλαβα το Hyperion compak με csb5 είναι ο αντικαταστάτης του παλιόυ sporting που αγοράζαμε που είχε csb6.

Μονο που αργησε λιγο,θα τα δοκιμαζαμε στα τρυγονια που δεν βλεπαμε.sarcastic.
Τωρα παμε για csb1 στα 32γρ;)

Status
Not open for further replies.
Back