πυρίτιδα μου κάνει για D20x28 η 206SV ( ανάμεσα στα πράσινα φυλλαράκια είχε και μερικά ροζ χρώμα ) και ο συγκεντρωτήρας B&P T2-27 τί λέτε ;
σκάγια πολύ καλή ποιότητα και πολύ σκληρά με αντιμόνιο μου είπε ο φίλος ( δεν ξέρω αν ισχύει στο site της Victory δεν το αναφέρει )
αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το υλικό του κάλυκα το οποίο είναι πολύ γερό πλαστικό σκληρό,κόβεται με δυσκολία,επίσης όταν τον έκοψα στα 4 για να φωτογραφίσω το καψούλι δεν λύγιζαν εύκολα τα φύλλα του,,,καμία σχέση με cheddite fiem maxam οι οποίοι είναι βούτηρο μπροστά του
Παυλο καλοριχτα φιλε σε τι τιμη τα πειρες αν επιτρεπετε?Βραδυνές ανησυχίες,,σε λίγο παρουσίαση δεν έχω υπνο
Νέα φυσίγγια μόλις είδα ο Ρουμελιώτης
Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες, από το fb του το ξεσήκωσα, στα 28γρ αν διακρινω καθαρα απο τη φωτο!Στα ποσσα γρ γιατρε??
Επεκτείνει ή ανανεώνει/τροποποιεί τη γκάμα του; Αυτή είναι μια καλή απορία...Είναι 28g και θα είναι τα νέα σκοπευτικα
Πάλι οι Κερκυραίοι φταίνε δηλαδή...κάποιος κερκυραίος έμαθα του είπε να αλλάξει συνταγή έβαλε csb και μειωμένη πυρίτιδα μάλλον για να βγει πιο ελαφρύ
Μπραβο στον ανδρεα συνεχιζει την καλη δουλεια και βλεπω και τα κουτια να ειναι αναλυτικα.
Πιο ελαφρυ απο το σκοπευτικο του δεν γινεται! Το κυνηγετικο 28 αρι αλλο ,αλλα και παλι στο 1,40 ειναι.κάποιος κερκυραίος έμαθα του είπε να αλλάξει συνταγή έβαλε csb και μειωμένη πυρίτιδα μάλλον για να βγει πιο ελαφρύ
Αν είναι με την csb5 όπως αναφέρει και ο Βασίλης ίσως είναι παρεμφερές στήσιμο με το sporting του Κένταυρου.Επίσης έχουν άλλη πυρίτιδα (csb5). Είναι πιο μαλακά με ίδιες ταχύτητες με το 28ρι του το παλιό. Μάλλον είναι προσπάθεια να βγει προς τα έξω..
Από ότι κατάλαβα το Hyperion compak με csb5 είναι ο αντικαταστάτης του παλιόυ sporting που αγοράζαμε που είχε csb6.Επεκτείνει ή ανανεώνει/τροποποιεί τη γκάμα του; Αυτή είναι μια καλή απορία...
Από ότι κατάλαβα το Hyperion compak με csb5 είναι ο αντικαταστάτης του παλιόυ sporting που αγοράζαμε που είχε csb6.