Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα,προμήθεια σήμερα από Παρδαλάκη gm sporting δεν υπάρχει ο άνθρωπος.Επειδή δε μπορούσα μου τα έφερε στο μετρό!!Τι να πώ τώρα!!!!
Χρωστάω & φωτό στο Διαμαντή από την προηγούμενη φορά!! :) :)
Η δοκιμή είναι στα 20 & 25 μέτρα 4**** & 3***

Παναγιωτη τι νουμερο σκαγια???

Ενα ωραιο φυσιγγι ειναι και το καινουργιο RM BLACK Edision.
28 ari σε 12 αρι καλυκα με 8αρι κλεισιμο.
μου φανηκε και πολυ γρηγορο.

Τα δοκιμασα στην εναρξη, με αρκετη ζεστη και τα φυσιγγια ηταν φωτια, με gemini ported ***
Δοκιμασια σε χαρτονι ισως γινει αργοτερα που θα κρυωσει λιγο ο καιρος.
LyzZoNyT_o.jpg

Θεωρείται ότι το R.M premium gold 28gr υπερεχει του alectoris extra light 28gr;
Έχω ρίξει 2 κουτάκια alectoris και μου άρεσαν, παρόλο που είχα ψυχολογικούς ενδιασμους για τα 28γρ.Θελω να δοκιμάσω και τα R.M gold τώρα αλλά με ζοριζει λίγο το γεγονός ότι δεν μπορώ να τα βρω εδώ και ο Σπυλιωτοπουλος αποστέλλει μόνο κούτες των 250...
Κάποιος που να τα έχει δοκιμάσει και τα δύο;

έχω ρίξει και τα δύο ,,,το rm gold είναι πολύ πιο συγκεντρωτικό φυσίγγι και μου άρεσε περισσότερο σε ανάκρουση,,του αλεκτορις ήταν πολύ πιο "νευρικό" και κοφτό

930_35m_gold_7.5.jpg

σου βάζω και άλλη μια με το rm 206sv πολύ καλό φυσίγγι και αυτό, αν το έχει ακόμα ο Γιώργος δοκίμασε το

930_35m_8.5_206.jpg

πυρίτιδα μου κάνει για D20x28 η 206SV ( ανάμεσα στα πράσινα φυλλαράκια είχε και μερικά ροζ χρώμα ) και ο συγκεντρωτήρας B&P T2-27 τί λέτε ;
σκάγια πολύ καλή ποιότητα και πολύ σκληρά με αντιμόνιο μου είπε ο φίλος ( δεν ξέρω αν ισχύει στο site της Victory δεν το αναφέρει )

αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το υλικό του κάλυκα το οποίο είναι πολύ γερό πλαστικό σκληρό,κόβεται με δυσκολία,επίσης όταν τον έκοψα στα 4 για να φωτογραφίσω το καψούλι δεν λύγιζαν εύκολα τα φύλλα του,,,καμία σχέση με cheddite fiem maxam οι οποίοι είναι βούτηρο μπροστά του

Last edited:
πυρίτιδα μου κάνει για D20x28 ( ανάμεσα στα πράσινα φυλλαράκια είχε και μερικά ροζ χρώμα ) και ο συγκεντρωτήρας B&P T2-27 τί λέτε ;
σκάγια πολύ καλή ποιότητα και πολύ σκληρά με αντιμόνιο μου είπε ο φίλος ( δεν ξέρω αν ισχύει στο site της Victory δεν το αναφέρει )

αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το υλικό του κάλυκα το οποίο είναι πολύ γερό πλαστικό σκληρό,κόβεται με δυσκολία,επίσης όταν τον έκοψα στα 4 για να φωτογραφίσω το καψούλι δεν λύγιζαν εύκολα τα φύλλα του,,,καμία σχέση με cheddite fiem maxam οι οποίοι είναι βούτηρο μπροστά του

Φυσιγγαρες!!Εχω 4 κουτια.Εταιρια με παθος σε αυτο που κανει,οχι σαν εδω με τους σαλεπιτζηδες.

Status
Not open for further replies.
Back