Λοιπόν αγαπητοί φίλοι σας( παραθέτω )το μήνυμα όπως ακριβός το έστειλα στον Διονύση στις 9-3-2017 . Να λαβεται υπόψιν σας ότι εγώ τοποθετούμε για δικά μου φυσίγγια και μόνο!!! διότι στο κατάστημα μου έχω μόνο αυτά. Δεν έχω κανένα εισαγόμενο φυσίγγι . Τώρα εάν κάποια εταιρία εισαγωγής φέρει κάποιον τύπο και είναι σε προσφορά πολύ ευχάριστος να το συζητήσουμε το θέμα τιμής ξανά. Γεμίζω τα φυσίγγια μου στον Μαυρούλι στην θήβα και εξαρτώμαι από τις τιμές που θα μου δώσει σε κάθε παραγγελία. το μυνημα:
Φίλε Διονύση σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Το θέμα της τιμής των φυσιγγίων είναι πολύ δύσκολο κομμάτι διότι οι τιμές αλλάζουν από μήνα σε μήνα με αυξήσεις στα υλικά απρόβλεπτες .
Έτσι σήμερα η τιμή είναι 6,00 ευρώ για παράδειγμα και μετά από ένα μήνα ή στην επόμενη παρτίδα με διαφορά λίγων ημερών θα πρέπει να διαμορφώσω την τιμή στα 6,40 ή 6,60 και κάπου εκεί αρχίζει το πρόβλημα.
Πώς να σώσεις την διαφορά ? που με το δίκιο τους θα σου πουν ότι πριν λίγες μέρες πήραμε την τάδε τιμή.
Τότε τι κάνω (μπλέκω άσχημα?).
Όχι Διονύση μου δεν θέλω να μπλέξω με τίποτα.
Οι τιμές μου και με βάση των υλικών είναι εξαιρετικά καλές και το κέρδος μου είναι πολύ μικρό.
Θα μπορούσα να έχω υπερτιμημένες τιμές παράδειγμα (32 gr. Πραγματική τιμή πώλησης 6,40 το βάζω στο ράφι 7,00 και μόλις μου πουν για ποσότητα πχ. 1000 φυσίγγια λέω 6,40 και είμαστε ευχαριστημένοι όλοι ).
Αυτά εγώ προσωπικά δεν τα έκανα ποτέ και δεν θα τα κάνω ποτέ.
Ειλικρινά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου σε προσωπικό επίπεδο θα χαρώ πολύ να εξυπηρετήσω όλους τους φίλους του φόρουμ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
Με εκτίμηση
ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μία ερώτηση. Πόσο αυξήθηκε η τιμή των φυσιγγίων φέτος σε σχέση με πέρισυ;
Προφανώς το πρόβλημα είναι ο μεσάζοντας που έχετε για να φτιάχνει τα φυσίγγια σας. Καθώς δυστυχώς είστε αναγκασμένος να παίρνετε σε ότι τιμή σας δώσει.