K
kastoras
Τα πηρα απο το σκοπευτηριο στα 6 γιουρια.Απο τιμη τι λενε;
Επειδη ψαχνομαι για 28αρι στα τρυγονια, θα το ριξω παλι και θα επανελθω. 2 πουλες που εριξα, μαλακο λακτισμα ειχε και γρηγορο ηταν.
Τα πηρα απο το σκοπευτηριο στα 6 γιουρια.Απο τιμη τι λενε;
να ξερεις οτι τα φυσιγγια με 8αρη καλυκα γενικα ζοριζουνε τα οπλαΤα πηρα απο το σκοπευτηριο στα 6 γιουρια.
Επειδη ψαχνομαι για 28αρι στα τρυγονια, θα το ριξω παλι και θα επανελθω. 2 πουλες που εριξα, μαλακο λακτισμα ειχε και γρηγορο ηταν.
Γιατι; δεν μου φανηκε τσιμπημενο σε πιεσειςνα ξερεις οτι τα φυσιγγια με 8αρη καλυκα γενικα ζοριζουνε τα οπλα
Πολυ καλη ειναι η τιμη τους...μονο δες λιγο το setup τους να ειναι ικανοποιητικο για αυγουστιατικο κυνηγι...δεν ξερω με τι γεμιζονται!Τα πηρα απο το σκοπευτηριο στα 6 γιουρια.
Βικτωρα δεν το συζηταω...εχω συνηθισει και το οπλο σιγα σιγα και πηγαινω πολυ καλα με τα συγκεκριμενα,τους εχω απολυτη εμπιστοσυνη,αλλα και στο κυνηγι που τα εβαλα στα τελειωματα γαζωναν!Πεστα ρε συ Ηλια, γιατι αμα τα λεω εγω εδω κατω, με κοιτανε σαν εξωγηινο
Γιατι; δεν μου φανηκε τσιμπημενο σε πιεσεις[/QUOTE
οχι ρε απο πιεσεις. οι εξωλκεις ζοριζονται να πιασουν το μεταλο
δεν αναφερομαι στα μπαικαλ. και στο αυτογεμες ζοριζεται ο εξωλκεας στο 8αρι μεταλο.Ευριπιδη, ειναι κοινο προβλημα που εχω δει σε Baikal αυτο. Εχουνε ρηχη πατουρα, και καβαλαει ο εξωλκεας το μεταλο.
ρε μαστορα δεν μιλαω για καβαλημα. λεω οτι ουτως η αλλως ζοριζονται οι εξωλκεις. εχω δει σε καραμπινα να σπαει εξωλκεας απο κοντο μεταλοΣε οσα δικανα ειχα παντως, μονο στο baikal ειχα δει αυτο το καβαλλημα στο μεταλο. Σε κανενα αλλο δεν μου εκανε νερα
Καλα στο μπαικαλ με τα 30αρια ναβαρο, μου ειχαν φρακαρει και κοντεψα να το σπασω το οπλο.Σε οσα δικανα ειχα παντως, μονο στο baikal ειχα δει αυτο το καβαλλημα στο μεταλο. Σε κανενα αλλο δεν μου εκανε νερα
Ανάλογα τα όπλα φιλαράκι μου.....να ξερεις οτι τα φυσιγγια με 8αρη καλυκα γενικα ζοριζουνε τα οπλα
μμμμμμμ δεν απανταω γιατι θα πω κακιεςΑνάλογα τα όπλα φιλαράκι μου.....
Νομιζω ομως οτι εχει να κανει περισσοτερο με τους αυτοματους εξολκεις κ οχι με τους απλους.