για να μην μπορει η καλη σου να σου πει την κρισιμη ωρα οτι εχει πονοκεφαλο.αλλαξε και το τελευταιο γραμμα. ξυπναααααα ρεεεεεΓια την τσεπη αναφερεσαι;
ha haaa
για να μην μπορει η καλη σου να σου πει την κρισιμη ωρα οτι εχει πονοκεφαλο.αλλαξε και το τελευταιο γραμμα. ξυπναααααα ρεεεεεΓια την τσεπη αναφερεσαι;
Παιδιά €5.5 τα είχα πάρει τα sigma τα 28αρια από τον κατασκευαστή. Τόσο τα έχει ...Βέβαια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τον ΟκτώβριοΝομίζω 6,5 € ... και 6 το ΣΙΓΜΑ ... .xm.αλλά δεν είμαι και σίγουρος ... .hit. !!!!!!
Ακριβά είναι πάντως, γιατί θυμάμαι ότι το σχολιάσαμε και με τον Παύλο ... Ο Τόλης τα είχε. Την άλλη φορά να τον (ξανα)ρωτήσουμε ......
Τα εχω δουλεψει εγω,ειναι αρκετα καλα,του καρδαρα ειναι τα φυσιγγια...gm3 δεν γραφουν απεξω σε μαυρα καλυκα με νικελ παφιλα σωστα;πηγα για προμηθεια στον παρδαλακη και εχει φερει σκοπευτικα sporting με csb 5e εαν ειναι σαν αυτα που ειχα ριξει περιση ειναι σουπερ πηρα για να τα δοκιμασω και βλεπουμε
να συμπληρωσω και καλοτα επόμενα ειναι του κενταυρου μιας και δεν τα έχω ρίξει ποτέ γιατί θέλω κάτι σε Νο 8 και φτηνό
Αμα θελεις δοκιμασε μισα μισα με αυτα του καρδαρα...προσωπικα μου εκανε καλυτερη εντυπωση και σχεδον η ιδια τιμη και σε κουτακια!Δευτέρα θα έχω μια κούτα του Κένταυρου σε νούμερο 8.
Οπότε το άλλο Σ/Κ θα έχει διεξοδική δοκιμή.
Ηλία τι φυσίγγι είναι αυτό του καρδάρα, το ξέρω ?Αμα θελεις δοκιμασε μισα μισα με αυτα του καρδαρα...προσωπικα μου εκανε καλυτερη εντυπωση και σχεδον η ιδια τιμη και σε κουτακια!
Μαλλον οχι,τα φερνει ο φιλος μου στο αιγαλεω 5€Ηλία τι φυσίγγι είναι αυτό του καρδάρα, το ξέρω ?
Αν περάσεις αυριο πάρε μου μια κούτα να βρεθούμε μετα να τα τσιμπίσωΜαλλον οχι,τα φερνει ο φιλος μου στο αιγαλεω 5€
Ειναι κλειστα βρε διονυσση αυριο,ειναι κλειστα!Αν περάσεις αυριο πάρε μου μια κούτα να βρεθούμε μετα να τα τσιμπίσω
Ούπς.... Το ξέχασα, που είναι, θα περάσω την Δευτέρα αν είναι να πάρω για δοκιμήΕιναι κλειστα βρε διονυσση αυριο,ειναι κλειστα!
Ναι αυτά είναι βέβαια γράφουν gm3 αλλά έχουν csb εάν είναι όπως τα περσινά είναι super για αυτή τη τιμήΤα εχω δουλεψει εγω,ειναι αρκετα καλα,του καρδαρα ειναι τα φυσιγγια...gm3 δεν γραφουν απεξω σε μαυρα καλυκα με νικελ παφιλα σωστα;