Καθίστε καλά με τούς τιροτριφτες. Γιατί θα βγάλω το κυροπιγιο που έχω στο συρτάρι και είναι και μακρη.Τώρα θα δείτε εσεις…από το διάστημα θα τα κατεβάζω View attachment 57379
Αυτά είναι για τα 25 μέτρα μέσα στα πουρνάρια ή θα ρίξεις και σε κανένα σοβαρό αγώνισμα;Τώρα θα δείτε εσεις…από το διάστημα θα τα κατεβάζω View attachment 57379
Εγώ βασικά είδα που γράφανε πάνω smoke και τσίμπησα αλλά μου βάζεις και ιδέες τώραΑυτά είναι για τα 25 μέτρα μέσα στα πουρνάρια ή θα ρίξεις και σε κανένα σοβαρό αγώνισμα;
Ιδού η Κύπρος ιδού και το πήδημα!Εγώ βασικά είδα που γράφανε πάνω smoke και τσίμπησα αλλά μου βάζεις και ιδέες τώρα
Παρεμπιπτόντως, εξαιρετικά τσοκάκια για όσους θέλουν τιτάνιο αλλά θέλουν να παραμείνουν σε λογικό κόστος, τα Gemini Titanium. Μου έφερε ένα ζευγάρι ο Μανδηλαράς για το σκοπευτικό μου Zoli και πέρα από τη σημαντική διαφορά σε βάρος έχουν και σημαντική διαφορά στην απόδοση.
Διαφορά σε σχέση με τα εργοστασιακά τσοκ του όπλουΚοουτσ διαφορά στην απόδοση όσον αφορά τα ίδια σε ατσάλινα ή άλλων εταιρειών ?
Και η συγκεντρωση επισης ΓιαννηΠαρατηρείτε τις ντουφεκιες φαίνεται καθαρά η μικρότερη ανάκρουση στο τσοκ με πορτινγκ .Τυχαίο το βίντεο
Δεν είναι επιπλέον ανάκρουση αυτό στην πρώτη τουφεκιά. "Σπάσιμο" της στάσης του είναι.Παρατηρείτε τις ντουφεκιες φαίνεται καθαρά η μικρότερη ανάκρουση στο τσοκ με πορτινγκ .Τυχαίο το βίντεο
Αρε πεστουν να αγουρασ κάνα ΚινγκςΠαρατηρείτε τις ντουφεκιες φαίνεται καθαρά η μικρότερη ανάκρουση στο τσοκ με πορτινγκ .Τυχαίο το βίντεο
Δεν μιλάω για την πρώτη ντουφέκια το είδα εγώ παρατηρώ το στόμιο του οπλου στο κάθε μπαμ πόσο σηκώνεταιΔεν είναι επιπλέον ανάκρουση αυτό στην πρώτη τουφεκιά. "Σπάσιμο" της στάσης του είναι.
Στο 3:28 ρίχνει στον αέραΠαρατηρείτε τις ντουφεκιες φαίνεται καθαρά η μικρότερη ανάκρουση στο τσοκ με πορτινγκ .Τυχαίο το βίντεο