Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
To 1.65 εχω την αισθηση οτι ειναι λιγο για ρελιαστο φυσιγγι. Υποψιν οτι η συνταγη αυτη ειναι για αστερι με πλαστικο βυσμα. Πιθανοτατα να πρεπει να ανεβεις πανω απο 1.70, αλλα μη εχοντας εμπειρια με τη συγκεκριμενη πυριτιδα, δε μπορω να ειμαι και σιγουρος. Αν ψαχτεις λιγο παντως, κατι θα βρεθει, απλα εχε υποψιν οτι το χαρτινο-μαλλινη, ειναι λιγο περιεργος συνδυασμος και δεν τον χρησιμοποιουν πολλοι.

Έχεις δίκιο, το ίδιο φυσίγγι για τσίχλα σε πλαστικό κάλυκα με πλαστικό συγκεντρωτήρα και ρελιαστό κλείσιμο το έχω στο 1,7γρ.
Αυτά όμως θα τα κάνω για το καλοκαίρι, για τρυγόνι και όχι για τσίχλες και σκέφτομαι να κατεβάσω λίγο την πυρίτιδα αφού θα χρησιμοποιηθούνε σε θερμοκρασίες πάνω από 30 βαθμούς.

καλο μεσημερη .ηθελα να ρωτησω αν ξερη καποιος να μου πει αν ξερη καποιο ογκομετρικο για πυριτιδα,που να εχη μικρες αποκλισης στις δοσολογιες.ενδιαφερομαι να γεμιζω μονοβασικες, και τροποποιημενες οπως η mb.oλες οι συμβουλες δεκτες. ευχαριστω εκ τον προτερων.

καλο μεσημερη .ηθελα να ρωτησω αν ξερη καποιος να μου πει αν ξερη καποιο ογκομετρικο για πυριτιδα,που να εχη μικρες αποκλισης στις δοσολογιες.ενδιαφερομαι να γεμιζω μονοβασικες, και τροποποιημενες οπως η mb.oλες οι συμβουλες δεκτες. ευχαριστω εκ τον προτερων.
Εχω το ογκομετρικο τησ gaep είναι παραααα πολυ καλα χωρισ αποκλίσεις και σε μονοβασικεσ και τροποποιημενεσ

έχει γεμίσει κάποιος csb2;;;; κάποιο ενδεικτικό setup .xm.

Μάκη τα saga είναι γεμισμένα με csb αλλά setup δεν ξέρω αφού δεν τα έχω τραβήξει... Για δες και αυτή CSB 2 - Fiocchi T3-12/70-616 - 1.68x36gr/Nikel N.7 - Gualandi SuperG 17 - * - 58.80mm

Μάκη τα saga είναι γεμισμένα με csb αλλά setup δεν ξέρω αφού δεν τα έχω τραβήξει... Για δες και αυτή CSB 2 - Fiocchi T3-12/70-616 - 1.68x36gr/Nikel N.7 - Gualandi SuperG 17 - * - 58.80mm

Καληκας μαχαμ 1,80χ34 δρακον 17/ αστερη στα57,5
1,85χ36 με Ζ2Μ 15

Δοκημασετες και θα δεις.τρομερο υληκο
Μάνο Γιάννη σας ευχαριστώ πολύ
βαριές γομώσεις για την τσιχλίτσα που κυνηγώ και δεν θα την πάρω μιας και την είχα βρεί από χέρι :)

Status
Not open for further replies.
Back