. χρονια πολλα σε ολους.δημητρη και τα δυο παιζουν αναλογα με τον τροπο που ντουφεκαει ο καθενας και τα γουστα του,αν και εγω σε πολυ Κρυο δεν το εχω δουλεψει αρκετα θα προτιμουσα να ανεβαζω αρκετα τη πυριτηδα σε καλυκα 76χιλ π.χ sipe παρα να να τη δουλεψω σε καλυκα 70 χιλ και 36 που ειναι το οριο της.αλλα μπορουμε να δουλεψουμε και ποιο προοδευτηκες π.χ. M92s, ao ,tekna με πολυ ανεβασμα πυριτηδας λιγα σκαγια καλυκα 76χιλ εκει ισως λεω ισως χρειαστουμε και ενα σρωματακι απο ποιο γρηγορη....ομως τα πολυ ακραια πραγματα ισως μας κρεμασουν σε μια αποτομη αλαγη του καιρου και λεω ισως γιατι ολα εξαρτουνται απο τις δοκιμες μας.οσο για το SG magnum μπορει καμια φορα να μας χαλασει αναλογα τον αυλο τη ντουφεκια αν δεν τον πατενταρουμε λιγουλακι,ο sky fall ξερει καλυτερα....μα εδώ σε θελω να σε δω μαστορα τι ψαρια πιανεις , λες δεν γινεται , και εγω σου λεω γινεται , ψαξε να βρεις το πως , δεν εγραψα τυχαια κατι , το θεμα είναι ότι οι περισσοτεροι ιδιογομωτες πανε ρομποτικα και στηνουν φυσίγγια , δεν ψάχνονται για κατι το διαφορετικο , και μια ερωτηση , που διαβασες ότι ο SG magnum είναι για 40 γρ ?? τον φτιαχνει ο μαστορας καταλληλα και ριχνει οσα γραμμαρια θελει , δεν υπαρχει κονσερβα στην ιδιογομωση , και μια τελευταια ερωτηση προς ολους , τι είναι καλυτερο , να κανουμε κοντρα δοση μια πυριτιδα σε φορτιο μικροτερο από το ονομαστικο της η να να την ανεβάσουμε σε φορτιο σε καλυκα με μεγαλυτερο χωρο καυσης ? ειδικα σε πολύ κρυο , δεν κανω σε κανεναν ελεγχο γνωσεων όπως εγραψε πιο πισω ενας φιλος , ο καθενας ξερει αυτά που ξερει , κουβεντα κανω
αυτό είναι το μυστικο , πολύ καλυτερο φυσίγγι , φυσικα πολύ ακριβοτερο αλλα πολύ πιο μερακλιδικο , ένα που θελει ο Sg είναι να προκοπει κατω κατω , και φελλο μπορει καποιος να βαλει μεσα και να τον χαμηλωσει σε μηκος κόβοντας ισομετρικα πανω στις ραβδωσεις που εχει , για μενα το καλυτερο κυαθιο της αγοραςθα προτιμουσα να ανεβαζω αρκετα τη πυριτηδα σε καλυκα 76χιλ π.χ sipe παρα να να τη δουλεψω σε καλυκα 70 χιλ και 36 που ειναι το οριο της
Αν θελαμε φτηνο φυσιγγι θα αγοραζαμε ετοιμα γιατι αυτα που κανουμε με τα υλικα αυτα και τις δοκιμες κοστοιζουν αστα να πανε....εμενα ο sg δεν μου εχει και τοσο πολυ τα χατιρια που θελω οποτε εχει παει στην ακρη προς στιγμης και βαζω κατι stell kai κατι vp ψιλοπατενταρισμενουςαυτό είναι το μυστικο , πολύ καλυτερο φυσίγγι , φυσικα πολύ ακριβοτερο αλλα πολύ πιο μερακλιδικο , ένα που θελει ο Sg είναι να προκοπει κατω κατω , και φελλο μπορει καποιος να βαλει μεσα και να τον χαμηλωσει σε μηκος κόβοντας ισομετρικα πανω στις ραβδωσεις που εχει , για μενα το καλυτερο κυαθιο της αγορας
Φιλε εγω θα σου προτεινα για αρχη να αγορασεις μια ρελιαστα χειρος και ενα ατςαλινο στροφειο για να γεμιζεις με ρελι μια ζυγαρια ενα παχυμετρο και εναν καλυκοκοφτη.με αυτα μπορεις να φτιαχνεις ισως και 50 μερακληδικα φυσιγγια τη μερα.αν φας κολλημα με την ιδιογομοση μπορεις να παρεις και μια μηχανη σαν τη lee η τη mec.να θυμασαι παντα παμε πρωτα στο δημοτικο και μετα λυκειο οποτε για αρχη προτιμησε μια ποιο ευκολη πυριτηδα και οχι s4,sipe αυτες θα τις δουλεψεις οταν αποκτησεις εμπειρια.Χρόνια πολλά κύριοι! Έχω μερικές απορίες που ίσως θα μπορούσατε να λύσετε. Σκέφτομαι να ξεκινήσω από μεράκι να γεμίσω τα δικά μου φυσιγγια. Εάν χρησιμοποιώ σωστά σετ απ τα φυσιγγια θα βγαίνουν έστω καλά? Σκέφτομαι να ξεκινήσω με την s4 στα ακόλουθα δύο σετ απ.
http://www.idiogomosi.com/pages/posts/reliasto-fysiggi-gia-lago-me-s4n-163.php
http://www.idiogomosi.com/pages/posts/fysiggi-me-fello-anamesa-sta-skagia-122.php
Έλεγα να ξεκινήσω με ρελιαστρα χειρός μια ζυγαρια, κόφτη, καψουλοτη συν τα υλικά που θα πάρω. Είναι καλή επιλογή; Υπολογίζω να μου βγουν γύρω στα 140 € για αρχή.
Σε δύο βδομάδες πετάω για Γερμανία. Σκεφτόμουν αν είναι πιο φθηνά εκεί να πάρω μια Lee reload all 2.γνωριζει κάνεις εάν στο αεροδρόμιο θα έχω θέμα;
Αν η s4 δεν είναι καλή για κάποιον αρχάριο σκεφτόμουν την 206formula.μπορω τους δύο τύπους φυσιγγιο που προανέφερα να τους γεμίσω με δαυτη;
Και κάτι άλλο τελευταίο αντί για Diana που λένε τα σετ απ μπορώ να βάλω πραγματική μαλλί η όπως αυτή;
http://www.idiogomosishop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4572
Eγω που τις γουσταρω ολλες?ο καθενας εχει τα γουστα του , άλλος γουσταρει ξανθιες αλλος μελαχρινες
εισαι και ο πιο ωραιοςEγω που τις γουσταρω ολλες?![]()
Εγω θα ελεγα και διαφανους καληκες, να βλεπεις τι κανεις.και εγω συμφωνω , μακρια από διβασικες οι αρχαριοι , ένα ένα στο χερι ζυγισμα και καλο θα ηταν και ενας φιλος που γεμιζει εμπειρος , παντα καινούργιοι καλυκες για αποφυγη περιπετειών , θα προτεινα την CSB 1 για ξεκίνημα , ευκολοδουλευτο υλικο , συγχωρει λαθη , πολυ καλη συμπεριφορα σε ολες τις αλλαγες θερμοκρασίας , πολύ ευγενικη κοπελα
Πολυ light μου εχεις γινει τωρα τελευταια φιλος και ανησυχω......2,40 blue dot./616 ,/θωδη17./46gr no3+1grbaf./ 64xil magnum. .......................HAPPY EASTER.![]()
Πολυ light μου εχεις γινει τωρα τελευταια φιλος και ανησυχω......
και μετα ρε φιλε παινεύεις το νιτρο του εμποριου ?? μας πας ψιλο γαζι μου φαινεται2,40 blue dot./616 ,/θωδη17./46gr no3+1grbaf./ 64xil magnum. .......................HAPPY EASTER.![]()
και που τη βρίσκεις τη blue dot ρε λεβεντόπαιδο!2,40 blue dot./616 ,/θωδη17./46gr no3+1grbaf./ 64xil magnum. .......................HAPPY EASTER.![]()
Παυλο, ανοιγεις ενα κουτι rem. περνεισ τα υλικα και το φτιαχνεις στα μετρα σου, αφου εχεις χαλ. 2-3 κουτια σε δωκιμες.Το σετ απ. αυτο ειναι που ριχνω εγω με την BENELLI.και που τη βρίσκεις τη blue dot ρε λεβεντόπαιδο!
Ευχαριστώ για την απάντηση!Nαι. Η ολη διαδικασια εγκειται στο να ασκεις συγκεκριμενη πιεση με το χερι, η οποια αυξανεται. Δεν εχει τροπο να τη μετρησεις, το κανεις εμπειρικα οσο κλεινεις φυσιγγια.
Για την ΜΒ32 δοκιμασε σε 67αρη χαρτινο καλυκα, καψουλι 686, 1.73γρ ΜΒ32, ταπα overpowder 2mm, 20mm μαλλινη (εγω χρησιμοποιω 18αρα κομμενη στα δυο και ενδιαμεσα φελο) 32γρ Νο8 και κλεισιμο με χαρτακι και παραδοσιακο ρελιασμα.