Τασο τα φυσηγγια που φτιαχνεισ ειναι πολύ ανώτερα απο του εμποριου αλλα μετα απο πολλές δοκιμές.εχτωσ και εισαι κο...................σ και σου κατσει με την προτι όσο για τησ πίεσης απλοσ ακολουθησ τη δοσολογιεσ τησ πυριτιδασ που εχεισ και είσαι οκ.καμια φορα η Ποιο γνωστεσ τησ τσιμπανε λιγοΑκούγεται πολύ συχνά ότι όταν ένας ιδιογομωτης "ξέρει" να γεμίζει φυσιγγια,τοτε όχι μονο είναι αποτελεσματικα αλλα ειναι και καλύτερα απο τα φυσιγγια του εμπορίου..Είναι αλήθεια αυτο?Επίσης κάτι πολύ σημαντικό που δε ξέρω είναι πως μπορει ένας ιδιογομωτης να γνωρίζει τις πιέσεις του φυσιγγίου που κατασκεύασε για να γνωρίζει αν είναι ασφαλή?
Οι παραγόμενες πιέσεις δεν έχουν να κάνουν με την δοσολογία μόνο, εξαρτώνται περισσότερο από άλλους παράγοντες, όπως στατική πίεση, καψύλλιο, νούμερο σκαγιών, υλικό σκαγιών κτλ κτλ κτλ. Υπάρχει φυσίγγι 28γρ πολύ πιο βίαιο από magnum.Όποτε λογικά η συσκευασία της κάθε πυρίτιδας εκτός φυσικά απο της συνιστωμενες γομωσεις θα αναγράφει και της πιέσεις της κάθε δοσολογίας..
Οχι τασο δεν τησ Γραφή τησ πιεσεισ τησ αγοραζουμε χημα μονο το λοτ.γραφή το κουτι.και δεν θα μπορουσε άλλωστε για να αύξησησ τησ πιεσεισ σε μια πυρητιδα παιζουν παρα πολλαΌποτε λογικά η συσκευασία της κάθε πυρίτιδας εκτός φυσικά απο της συνιστωμενες γομωσεις θα αναγράφει και της πιέσεις της κάθε δοσολογίας..
Ειναι σιγουρα S4 η πυριτιδα? .xm.
Οχι Μανο δεν ειναι εμποριου,ιδιογομωτης μου τα εχει δώσει..S4 που γεμίζω εγώ χρησιμοποιώ 1,45 γρ στα 32 γρ.
Νο 6, 36 γρ. σε φάσα μου κάνει...Τάσο αυτά είναι του εμπορίου ή έχεις βρει κάποια γεμισμένα έτσι;
τασο ολλεσ η δηβασηκεσ σβωλιαζου tecna/s4/sipe.tecna δεν ειναι το φυσηγγι που λεσ ειναι πολυ χαμηλη δοσολογια για tecna.η δοσολογια τησ ειναι απο 1,75 και πανο.μπορι να εινα sipe και για s4 ειναι λιγο τσιμπημενο στα σκαγια μεχρει 34γρ.στην s4 ειναι οκΕνδέχεται να ειναι κ τέκνα..και ίσως να το εγραψε απο λάθος..Δεν νομιζω η s4 να σβωλιαζει..
ΣΤο 1,40×36 παντα λέμε για σκαγια ν.6 και κάτω γιατι με ψηλα σκαγια θα ειναι φουρνελο.προσοχήΤα 36 γρμ ειναι μεσα στα ορια της s4.Η δοση ομως 1,60 ειναι υπερβολικα μεγαλη.Ακομα και αν ειναι μαλινοταπο και ρελιαστο.Η δοσολογια στην s4 δεν αλαζει σημαντικα με τις αυξομειωσεις στο βαρος των σκαγιων.1,45 για 32-34γεμ 1,40 για 36.