Φαγούραααα απλά .https://www.kynigesia.gr/idiogomosi-poiotita-oikonomia-i-risko/
Ιδιογόμωση: Ποιότητα, οικονομία, ή ρίσκο;
20/05/2022
Μηνάς Ιορδάνογλου
Φαγούραααα απλά .https://www.kynigesia.gr/idiogomosi-poiotita-oikonomia-i-risko/
Ιδιογόμωση: Ποιότητα, οικονομία, ή ρίσκο;
20/05/2022
Μηνάς Ιορδάνογλου
Γενικως θελουν να τα κοψουμε ολα.Το θεμα ειναι οτι σαν συμπερασμα βγαινει οτι πρεπει να κοψουμε την ιδιογομωση.....δωστε βαση στην παραγραφο αυτη...
Το θεμα ειναι οτι σαν συμπερασμα βγαινει οτι πρεπει να κοψουμε την ιδιογομωση.....δωστε βαση στην παραγραφο αυτη...
Άμα είναι ζήτημα πείνας θα παμε σε άλλα μέσα παράνομα αρχαίων τρόπων... θηλιές τόξα δόρατα παγίδες και λοιπάΥγεια να έχουμε λεβεντες και ολλα τα αλλά θα τα βρούμε…. Η ιδιογωμοση δεν αρέσει και ξερουμε σε ποιους.. + ολλα τα αλλά την κάνουν πολύ ακρηβω σπορ… φορτοστε όσοι μπορητε υλικά τουλαχηστον να σκωτονουμε θυραμα για φάει
Με την μικρή της αδελφή s4 έχω ρίξει αρκετά κουτιά στη Μάνη στα ορτύκια στο 688-1,4-29-spark-57,2 σε νούμερο 10 κ είναι θάνατος ενώ μετρούν κ αρκετά τρυγονια στο ενεργητικό τους...Καλησπέρα........ Θέλω τη γνώμη σας για ένα φυσιγγακι που έστησα.
Κάλυκας nobel sport που έκοψα 67,40 mm
Κάψουλι 688
Πυρίτιδα sipe 1,45x29 gr No 9,5
Bυσμα piston skeet 25
Κλείσιμο 8* 56,00mm
Θα δοκιμαστεί στο σκοπευτήριο σε πίνακα,δισκάκια και ταχύτητα και προορίζεται για κυνήγι ορτυκιού και μπεκατσας με το δικανακι μου....
View attachment 49016
Ωραίο ακούγεται Βαγγέλη!Καλησπέρα........ Θέλω τη γνώμη σας για ένα φυσιγγακι που έστησα.
Κάψουλι 688
Bυσμα piston skeet 25
Κλείσιμο 8* 56,00mm
Θα δοκιμαστεί στο σκοπευτήριο σε πίνακα,δισκάκια και ταχύτητα και προορίζεται για κυνήγι ορτυκιού και μπεκατσας με το δικανακι μου....
View attachment 49016
Καλησπέρα........ Θέλω τη γνώμη σας για ένα φυσιγγακι που έστησα.
Κάψουλι 688
Bυσμα piston skeet 25
Κλείσιμο 8* 56,00mm
View attachment 49016
Ο κενός χώρος ήταν 10,5χιλιοστα....Ωραιο κλεισιμο Βαγγελη !!!! Εχω την εντυπωση οτι την ''στριμωξες'' την SIPE και θα σου βγαλει ''κεντρί''
φιλε !!!
Δοκιμασε...και βλεπεις !!!!
ΥΓ . Το σεταπ του Αρη το βρισκω πολυ ποιο καλο και με Κ.Α.Χ. στα γουστα της SIPE και της ς4...!!!
Ο κενός χώρος ήταν 10,5χιλιοστα....
Θα δείξει Νικόλα...... Αν το συγκρίνουμε με αυτό με τη sipe στο 1,55x33 με piston skeet 23 ο συγκεντρωτηρας έχει το ίδιο πάτημα κι εκείνο μου πάει καλά...... Άλλωστε για μπεκάτσα κι ορτύκι προορίζεται......Το ξερω...εβγαλα ογκομετρια....Τον θεωρω λιγο για SIPE και σε 67,4 -56....Ωστοσο θα το δεις στον πινακα τι σου
δωσει....και αν σε ικανοποιει.....ολα οκ...
Συζητηση κανουμε φιλε !!!
το οπλο σου ειναι δοκιμασμενο στα 900 mp απλα οι ρωσοι γραφουν πιεσεις καθημερηνης χρησης !!! οποτε ριχνεις ανετα και φυσιγγια με 750++ μπαρΓεια σας και πάλι.
Μία ερώτηση. Το παρακάτω setup πόσες πιέσεις περίπου υπολογίζετε ότι θα βγάζει; Θα τα ξεπερνάει τα 650 bar;
Fiocci 616 T3 12/68,5 MB36 1.85χ35,5+1,4 βρωμάλευρο Drago 17 , σκάγια απλά 4Νο κλεισιμο 6* στα 56,5mm με ΚΑΧ 13mm.
Θέλω να δω αν μπορώ να το ρίχνω για λαγό και με το πλάγιο Baikal mp43 που ειναι στα 650bar σφραγισμενο. Ξέρω ότι δεν θα έχει θέμα αν ρίχνω μια στο τόσο και με λίγο μεγαλύτερες πιέσεις αλλά δεν θέλω να του ρίχνω φυσίγγια που ξεπερνούν τα 650bar.
Πάνω από 750 bar λόγω - 12 χιλ.Γεια σας και πάλι.
Μία ερώτηση. Το παρακάτω setup πόσες πιέσεις περίπου υπολογίζετε ότι θα βγάζει; Θα τα ξεπερνάει τα 650 bar;
Fiocci 616 T3 12/68,5 MB36 1.85χ35,5+1,4 βρωμάλευρο Drago 17 , σκάγια απλά 4Νο κλεισιμο 6* στα 56,5mm με ΚΑΧ 13mm.
Θέλω να δω αν μπορώ να το ρίχνω για λαγό και με το πλάγιο Baikal mp43 που ειναι στα 650bar σφραγισμενο. Ξέρω ότι δεν θα έχει θέμα αν ρίχνω μια στο τόσο και με λίγο μεγαλύτερες πιέσεις αλλά δεν θέλω να του ρίχνω φυσίγγια που ξεπερνούν τα 650bar.
Μάλλον 90 Mpa θα ήθελες να γράψεις γιατί τα 900Mpa είναι 9000 bar.το οπλο σου ειναι δοκιμασμενο στα 900 mp απλα οι ρωσοι γραφουν πιεσεις καθημερηνης χρησης !!! οποτε ριχνεις ανετα και φυσιγγια με 750++ μπαρ
Ναι αλλά έχει και 13mm κενο ασυμπίεστο χώρο λόγο πεντασταδιακού όχι 11-12 mm. Δεν ξέρω αν το έλαβες και αυτό υπόψιν σου για αυτό το επισυμαίνω. Επίσης δεν ξέρω πόσο πολύ παίζει και αυτό ρόλο.Πάνω από 750 bar λόγω - 12 χιλ.
Στηστο 1,85χ34+1,50 αλευρη με δρακον 20 καραδοκιμασμενο και μαλακοτατοΜάλλον 90 Mpa θα ήθελες να γράψεις γιατί τα 900Mpa είναι 9000 bar.
Ναι αλλά έχει και 13mm κενο ασυμπίεστο χώρο λόγο πεντασταδιακού όχι 11-12 mm. Δεν ξέρω αν το έλαβες και αυτό υπόψιν σου για αυτό το επισυμαίνω. Επίσης δεν ξέρω πόσο πολύ παίζει και αυτό ρόλο.
κι όμως φίλε μου Νίκο κινδυνέυουμε από τον κάθε "ιορδάνογλου" που έχει λόγο στις επιτροπές διαβούλευσηςTo συμφερον του κοιταει ο καθε ενας Αλεξ....
Δεν του ''κακιωνω''...ουτε τον παρεξηγω....Αλλωστε Δημοκρατια εχουμε... ( του κωλου )!!!!!
Δεν ''κινδυνευουμε'' απο τον Ιορδανογλου....
κι όμως φίλε μου Νίκο κινδυνέυουμε από τον κάθε "ιορδάνογλου" που έχει λόγο στις επιτροπές διαβούλευσης
http://oplognosia.com/?p=4205
http://oplognosia.com/?p=182