Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Είχαν κάποια διάταξη ή χύμα;Πρώτη φορά άκουω για 7βολα.. Το δράμι,μετρησες διάμετρο;
Ηταν σε 2αδες και το ενα μονο του....προφανως...δεν θα εριξε αλλο η μηχανη....απλα το ανεφερα σε συνεχεια στην συζητηση που ειχε ο Κωστας για τα φυσιγγια απ το ιδιο κουτι και τυχον αποκλισεις που μπορει να εχουν!

Είδες τι κάνει το τρίτο στάδιο?Ο φερετζές του πουστη🤣🤣🤣
Και σε κάτι Rem είχε ακουστεί αυτό αν δεν κάνω λάθος ... τώρα δεν ξέρω αν ήταν από Αμερική φερμένα ή από Βουλγαρία.
Γενικώς γίνεται λίγο της π@ρνης με τα φυσίγγια.

Καλημέρα! Είχα σε μια σακούλα καψύλια cx2000 που είχα βγάλει από κάλυκες. Ανοίγω το κουτάκι και παρατηρώ τη σακούλα που τα είχα να έχει κιτρινίσει.
Την ανοίγω και παρατηρώ κάποια κομματάκια σαν χώμα.
Άδειασε κάτι προφανώς από τα καψύλια γιατί σε μερικά είχε φύγει η βαμμένη ταπα που έχουν στην τρύπα.
Οι ερωτήσεις είναι 2,τι είναι αυτό το υλικό και αν τα καψύλια είναι για πέταμα, εφόσον έχει φύγει αυτή η τάπα;
Σας ευχαριστω.

Καλημέρα! Είχα σε μια σακούλα καψύλια cx2000 που είχα βγάλει από κάλυκες. Ανοίγω το κουτάκι και παρατηρώ τη σακούλα που τα είχα να έχει κιτρινίσει.
Άδειασε κάτι προφανώς από τα καψύλια γιατί σε μερικά είχε φύγει η βαμμένη ταπα που έχουν στην τρύπα.
Οι ερωτήσεις είναι 2,τι είναι αυτό το υλικό και αν τα καψύλια είναι για πέταμα, εφόσον έχει φύγει αυτή η τάπα;
Σας ευχαριστω.
Πετατα μην ρισκαρεις

Σας ευχαριστω.
Δεν ειναι ταπα...αυτο το μαυρο (χρώμα) ειναι καποιο υλικο αδιαβροχωποιήσης...εχω καψει αρκετα καψουλια χωρις αυτο.

Σας ευχαριστω.
φτιαξτα για τσιχλες.

Σας ευχαριστω.

Εαν εννοεις κατι τετοιο...εχω ριξει πολλα....
Βεβαια καλυτερα να τα κλεισεις για τσιχλοκοτσυφα οπως ειπε και ποιο πανω ο φιλος outlanter....
μην ρισκαρεις σε αλλα θηραματα !!

εικόνα_Viber_2023-02-07_08-49-27-443.jpg

Συνεχεια με ογκομετρια FEDERAL.

εικόνα_Viber_2023-02-05_22-42-44-661.jpg
εικόνα_Viber_2023-02-07_18-23-49-546.jpg
Με απατητο το αμορτισερ του βυσματος ...
Και ο κενος απατητος χωρος...

εικόνα_Viber_2023-02-07_18-19-12-041.jpg
3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ κενος χωρος....σε καλυκα 68,5....
Με λιγα λογια ουτε 70 χιλιοστα μπορει να κλεισει....και βαζει 75αρη καλυκα και ρελιαζει στα 60,5 .

Συνεχεια με ογκομετρια FEDERAL.

View attachment 66468
View attachment 66469
Με απατητο το αμορτισερ του βυσματος ...
Και ο κενος απατητος χωρος...

View attachment 66470
3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ κενος χωρος....σε καλυκα 68,5....
Με λιγα λογια ουτε 70 χιλιοστα μπορει να κλεισει....και βαζει 75αρη καλυκα και ρελιαζει στα 60,5 .
Νίκο δεν νομίζω να είναι 75αρης ο κάλυκας. Εκτός και εννοείς κατι άλλο. Απλώς πατιέται παρα πολύ το βύσμα και δεν το ρελιάζουν σχεδον καθόλου. Κατι άλλο πρεπει να παίζει με την ογκομετρία του καλυκα της φεντεραλ δεν εξηγείται αλλιώς

Ψιλοάσχετο αλλα κάτι φεντεραλ 12βολα που εχω ρίξει σου φεύγει το οπλο απο τα χέρια απο το κλώτσημα κυριολεκτικά.

Νίκο δεν νομίζω να είναι 75αρης ο κάλυκας. Εκτός και εννοείς κατι άλλο. Απλώς πατιέται παρα πολύ το βύσμα και δεν το ρελιάζουν σχεδον καθόλου. Κατι άλλο πρεπει να παίζει με την ογκομετρία του καλυκα της φεντεραλ δεν εξηγείται αλλιώς

Ψιλοάσχετο αλλα κάτι φεντεραλ 12βολα που εχω ρίξει σου φεύγει το οπλο απο τα χέρια απο το κλώτσημα κυριολεκτικά.

Σε τι αρχικο υψος καλυκα πιστευεις οτι το κλεινει Μιχαλη μου ??
Τι παει να πει...πατιεται πολυ το βυσμα του ??
Δεν βλεπεις οτι δεν εχει πλαστικο να δημιουργησει αστερι ??
Δεν εχω αλλο να το ριξω και να το μετρησω....Ενας πολυ καλος μου φιλος που τα εριχνε παλια...μου λεει
απο διατρηση ηταν φολα !!
Ασε που το λεει 000duck =9,1 και ειναι 8,7 !!!

Status
Not open for further replies.
Back