Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Λαθος μού εννοούσα 27βολα δραμια, γύρο στα 34 σύνολο ολα μαζί

Με 24 βολια 7/0 βγαινει το σεταπ μια χαρα και ειναι και πολυ καλο!!!! ΟΧΙ σε 27 βολια....βγαινεις απο την
προοδευτικοτητα της πυριτιδας...
Εαν δεν εχεις σεταπ...να σου στειλω να δοκιμασεις !!!

View attachment 66669δεν θυμαμαι σε ποιο ποστ το ειχαμε συζητησει το βαζω εδω αυτες ειναι τρυπες απο το σκαθαρι του αλευρου !!

Ηθελα να ηξερα που αποθηκευεις τα φυσιγγια σου βρε Μητσο !!!
Τοσα χρονια φουρναρης....με το αλευρι κοντευω να γινω....τετοιο πραγμα δεν μου εχει συμβει !!! :)

Ηθελα να ηξερα που αποθηκευεις τα φυσιγγια σου βρε Μητσο !!!
Τοσα χρονια φουρναρης....με το αλευρι κοντευω να γινω....τετοιο πραγμα δεν μου εχει συμβει !!! :)
Ειναι να μην πιασει το σπιτι μετα την γ@@@@σες Νικο ! Πεταξαμε οτι ηταν απο αλευρι για μια βδομαδα και μετα καναμε απεντεμωση γιατι σχεδον γεμισε το σπιτι και εγω δεν το ηξερα αλλα το εμαθα περισυ

Με 24 βολια 7/0 βγαινει το σεταπ μια χαρα και ειναι και πολυ καλο!!!! ΟΧΙ σε 27 βολια....βγαινεις απο την
προοδευτικοτητα της πυριτιδας...
Εαν δεν εχεις σεταπ...να σου στειλω να δοκιμασεις !!!
Αν σου είναι εύκολο ευχαριστώ, λες να μπορούσα να εφτιαχνα μικτά 24 βολα και νούμερο 3 ?γιατί δεν εχω ξαναδοκίμασει μικτά

Αν σου είναι εύκολο ευχαριστώ, λες να μπορούσα να εφτιαχνα μικτά 24 βολα και νούμερο 3 ?γιατί δεν εχω ξαναδοκίμασει μικτά

Καλημερα !! Οτι θελεις μπορεις να φτιαξεις....δεν καταλαβαινω ομως τι νοημα εχουν τα Ν3 σκαγια μαζι
με 4/0 βολια ???
Για ποιο θηραμα θελεις τετοιο φυσιγγιο ??
Γραψε μου με τι τροπο κλεινεις....και εαν εχεις στροφειο για ρελι για να σου δωσω σεταπ.

Καλημερα !! Οτι θελεις μπορεις να φτιαξεις....δεν καταλαβαινω ομως τι νοημα εχουν τα Ν3 σκαγια μαζι
με 4/0 βολια ???
Για ποιο θηραμα θελεις τετοιο φυσιγγιο ??
Γραψε μου με τι τροπο κλεινεις....και εαν εχεις στροφειο για ρελι για να σου δωσω σεταπ.
Δεν ξέρω ειλικρινά μαλλον εχει βίτσια ο φιλος μού 😅,νομίζω τα θέλει για κορακοειδη τα δραμια και αν του βρεθεί κανένας λαγος τα 3αρια ολα σε ένα, με στρογγυλό ρελιασμα τα κλείνω

Δεν ξέρω ειλικρινά μαλλον εχει βίτσια ο φιλος μού 😅,νομίζω τα θέλει για κορακοειδη τα δραμια και αν του βρεθεί κανένας λαγος τα 3αρια ολα σε ένα, με στρογγυλό ρελιασμα τα κλείνω

Αναμεικτα δεν σου στελνω....
Θα σου στειλω ΠΜ το απογευμα με σεταπ σε βολια 7/0 και σε Ν3 σκαγια .... ΧΩΡΙΣΤΑ.

ΥΓ. Συγνωμη δλδ....αλλα ο φιλος σου επιασε τα άκρα....ουτε σε διασπορας δεν βαζουμε Ν3 σκαγια
αναμεικτα με 7/0 βολια...
Ζητησα συγνωμη....αλλα ο φιλος σου λεει παπαριές...!!!!

Αναμεικτα δεν σου στελνω....
Θα σου στειλω ΠΜ το απογευμα με σεταπ σε βολια 7/0 και σε Ν3 σκαγια .... ΧΩΡΙΣΤΑ.

ΥΓ. Συγνωμη δλδ....αλλα ο φιλος σου επιασε τα άκρα....ουτε σε διασπορας δεν βαζουμε Ν3 σκαγια
αναμεικτα με 7/0 βολια...
Ζητησα συγνωμη....αλλα ο φιλος σου λεει παπαριές...!!!!
Πκ ευχαριστώ, Το εχω σκεφτεί και αυτό, αφου κυνηγάει τσίχλες με 6αρια γιατί πανε πιο μακρυά μου λέει 🙃

Η ιδιογόμωση, θέλει σεβασμό...αν δεν τη σεβαστείς, την πάτησες...
Δεν θελει ταρζανιες κ δεν ειναι φασολαδα η ιδιογόμωση, να βαλεις τα φασολια απλα στο νερο, για να βρασουν Χρηστο μου...

Πκ ευχαριστώ, Το εχω σκεφτεί και αυτό, αφου κυνηγάει τσίχλες με 6αρια γιατί πανε πιο μακρυά μου λέει 🙃

Προσεξε λοιπον μην σε παρασυρει....σε λαθος σεταπ....γιατι στο τελος ( και στο υπογραφω ) ΕΣΥ θα
''πληρωσεις'' την νυφη.....Ειτε με τις δοκιμες ειτε με σχόλια....''ελα βρε χρηστο....αρχηστα φυσιγγια
φτιαχνεις''....
Την αστοχια του...θα την χρεωνει στα φυσιγγια σου !!

ΥΓ. Σε λιγο σου στελνω ΠΜ.

Καλησπέρα παίδες ........ Μόλις γύρισα από τσιχλοκοτσυφα και έχω να σας καταθέσω δύο σεταπ που μου άρεσαν πολύ σήμερα ,με καθαρά και ιδιαίτερα μακρυνα σκότωμα τα που μου έδωσαν ......
Το πρώτο fiocchi 12/70 616 mb32 1,72x32 sg22 No9 6* 57,70 mm
Και το δεύτερο fiocchi 12/67 616 sipe 1,45x29 spark No 8,5 8* 56,00

Προσεξε λοιπον μην σε παρασυρει....σε λαθος σεταπ....γιατι στο τελος ( και στο υπογραφω ) ΕΣΥ θα
''πληρωσεις'' την νυφη.....Ειτε με τις δοκιμες ειτε με σχόλια....''ελα βρε χρηστο....αρχηστα φυσιγγια
φτιαχνεις''....
Την αστοχια του...θα την χρεωνει στα φυσιγγια σου !!

ΥΓ. Σε λιγο σου στελνω ΠΜ.
Πιο πολύ με νοιάζει να μην είναι επικίνδυνα

Status
Not open for further replies.
Back