Porting στα φυσίγγια.View attachment 66669δεν θυμαμαι σε ποιο ποστ το ειχαμε συζητησει το βαζω εδω αυτες ειναι τρυπες απο το σκαθαρι του αλευρου !!
Λαθος μού εννοούσα 27βολα δραμια, γύρο στα 34 σύνολο ολα μαζίΤο 28 μπιλα τι ειναι μονοβολο ??
Τα δε Ν3....Για ποσα γραμμαρια σκαγια σου ειπε ??
Γι'αυτό φωνάζω ότι θέλουν μετά το ρελιασμα φριτεζα!View attachment 66669δεν θυμαμαι σε ποιο ποστ το ειχαμε συζητησει το βαζω εδω αυτες ειναι τρυπες απο το σκαθαρι του αλευρου !!
Λαθος μού εννοούσα 27βολα δραμια, γύρο στα 34 σύνολο ολα μαζί
View attachment 66669δεν θυμαμαι σε ποιο ποστ το ειχαμε συζητησει το βαζω εδω αυτες ειναι τρυπες απο το σκαθαρι του αλευρου !!
Ειναι να μην πιασει το σπιτι μετα την γ@@@@σες Νικο ! Πεταξαμε οτι ηταν απο αλευρι για μια βδομαδα και μετα καναμε απεντεμωση γιατι σχεδον γεμισε το σπιτι και εγω δεν το ηξερα αλλα το εμαθα περισυΗθελα να ηξερα που αποθηκευεις τα φυσιγγια σου βρε Μητσο !!!
Τοσα χρονια φουρναρης....με το αλευρι κοντευω να γινω....τετοιο πραγμα δεν μου εχει συμβει !!!![]()
Αν σου είναι εύκολο ευχαριστώ, λες να μπορούσα να εφτιαχνα μικτά 24 βολα και νούμερο 3 ?γιατί δεν εχω ξαναδοκίμασει μικτάΜε 24 βολια 7/0 βγαινει το σεταπ μια χαρα και ειναι και πολυ καλο!!!! ΟΧΙ σε 27 βολια....βγαινεις απο την
προοδευτικοτητα της πυριτιδας...
Εαν δεν εχεις σεταπ...να σου στειλω να δοκιμασεις !!!
Αν σου είναι εύκολο ευχαριστώ, λες να μπορούσα να εφτιαχνα μικτά 24 βολα και νούμερο 3 ?γιατί δεν εχω ξαναδοκίμασει μικτά
Δεν ξέρω ειλικρινά μαλλον εχει βίτσια ο φιλος μούΚαλημερα !! Οτι θελεις μπορεις να φτιαξεις....δεν καταλαβαινω ομως τι νοημα εχουν τα Ν3 σκαγια μαζι
με 4/0 βολια ???
Για ποιο θηραμα θελεις τετοιο φυσιγγιο ??
Γραψε μου με τι τροπο κλεινεις....και εαν εχεις στροφειο για ρελι για να σου δωσω σεταπ.
Δεν ξέρω ειλικρινά μαλλον εχει βίτσια ο φιλος μού,νομίζω τα θέλει για κορακοειδη τα δραμια και αν του βρεθεί κανένας λαγος τα 3αρια ολα σε ένα, με στρογγυλό ρελιασμα τα κλείνω
Πκ ευχαριστώ, Το εχω σκεφτεί και αυτό, αφου κυνηγάει τσίχλες με 6αρια γιατί πανε πιο μακρυά μου λέειΑναμεικτα δεν σου στελνω....
Θα σου στειλω ΠΜ το απογευμα με σεταπ σε βολια 7/0 και σε Ν3 σκαγια .... ΧΩΡΙΣΤΑ.
ΥΓ. Συγνωμη δλδ....αλλα ο φιλος σου επιασε τα άκρα....ουτε σε διασπορας δεν βαζουμε Ν3 σκαγια
αναμεικτα με 7/0 βολια...
Ζητησα συγνωμη....αλλα ο φιλος σου λεει παπαριές...!!!!
Η ιδιογόμωση, θέλει σεβασμό...αν δεν τη σεβαστείς, την πάτησες...Δεν ξέρω ειλικρινά μαλλον εχει βίτσια ο φιλος μού,νομίζω τα θέλει για κορακοειδη τα δραμια και αν του βρεθεί κανένας λαγος τα 3αρια ολα σε ένα, με στρογγυλό ρελιασμα τα κλείνω
Ααα καλάαα...αλλο βολέυ, κι άλλο τρόλεϊ πες του.Πκ ευχαριστώ, Το εχω σκεφτεί και αυτό, αφου κυνηγάει τσίχλες με 6αρια γιατί πανε πιο μακρυά μου λέει![]()
Πκ ευχαριστώ, Το εχω σκεφτεί και αυτό, αφου κυνηγάει τσίχλες με 6αρια γιατί πανε πιο μακρυά μου λέει![]()
Πιο πολύ με νοιάζει να μην είναι επικίνδυναΠροσεξε λοιπον μην σε παρασυρει....σε λαθος σεταπ....γιατι στο τελος ( και στο υπογραφω ) ΕΣΥ θα
''πληρωσεις'' την νυφη.....Ειτε με τις δοκιμες ειτε με σχόλια....''ελα βρε χρηστο....αρχηστα φυσιγγια
φτιαχνεις''....
Την αστοχια του...θα την χρεωνει στα φυσιγγια σου !!
ΥΓ. Σε λιγο σου στελνω ΠΜ.
Πιο πολύ με νοιάζει να μην είναι επικίνδυνα
Πιο πολύ με νοιάζει να μην είναι επικίνδυνα