Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παίδες ........ Μόλις γύρισα από τσιχλοκοτσυφα και έχω να σας καταθέσω δύο σεταπ που μου άρεσαν πολύ σήμερα ,με καθαρά και ιδιαίτερα μακρυνα σκότωμα τα που μου έδωσαν ......
Το πρώτο fiocchi 12/70 616 mb32 1,72x32 sg22 No9 6* 57,70 mm
Και το δεύτερο fiocchi 12/67 616 sipe 1,45x29 spark No 8,5 8* 56,00
Μη ξανα γραψεις εδω μεσα σεταπ με Sipe, .yel. γιατι θα σου σβήσω τα post κακομοίρη μου...αντε γιατι δεν εχω κλωνή σχεδόν....😭😭

Μη ξανα γραψεις εδω μεσα σεταπ με Sipe, .yel. γιατι θα σου σβήσω τα post κακομοίρη μου...αντε γιατι δεν εχω κλωνή σχεδόν....😭😭
Και γω σκέφτομαι ότι δε θα μπορούμε να την ξαναγεμισουμε να μας κάνει τα χατίρια......

Και γω σκέφτομαι ότι δε θα μπορούμε να την ξαναγεμισουμε να μας κάνει τα χατίρια......
....θα ριχνουμε κοντρα δοση τις μονοβασικες κ τις Μπασιερικές μπαρουτες...το βλεπω εγω τ'όνειρο....ερχεται.....sarcastic.
Θα βλεπεις κατι: 1.90×31 No6 κ θα σηκώνετε η λίμνη όρθια....big smile.

....θα ριχνουμε κοντρα δοση τις μονοβασικες κ τις Μπασιερικές μπαρουτες...το βλεπω εγω τ'όνειρο....ερχεται.....sarcastic.
Θα βλεπεις κατι: 1.90×31 No6 κ θα σηκώνετε η λίμνη όρθια....big smile.
Όντως στο 1,90*32 η mb32 θερίζει…

Αν σου είναι εύκολο ευχαριστώ, λες να μπορούσα να εφτιαχνα μικτά 24 βολα και νούμερο 3 ?γιατί δεν εχω ξαναδοκίμασει μικτά
Δεν έχω γεμίσει,ούτε ρίξει ποτέ 24 βολα και παρόμοια φυσίγγια,όποτε δε μπορώ να βοηθησω.Αν υποθέσουμε ότι στήνεις ένα φυσίγγι ανάμικτο 4/0 και νο 3,μεταξύ τους έχουν 1.45μμ διαφορά.Ειναι,αναλογικά,σαν να στήνεις φυσίγγι με νο 3 και νο 10... Θεωρητικά τουλάχιστον ,το βρίσκω άτοπο...

Δεν έχω γεμίσει,ούτε ρίξει ποτέ 24 βολα και παρόμοια φυσίγγια,όποτε δε μπορώ να βοηθησω.Αν υποθέσουμε ότι στήνεις ένα φυσίγγι ανάμικτο 4/0 και νο 3,μεταξύ τους έχουν 1.45μμ διαφορά.Ειναι,αναλογικά,σαν να στήνεις φυσίγγι με νο 3 και νο 10... Θεωρητικά τουλάχιστον ,το βρίσκω άτοπο...
Ειναι άτοπο σαν να μην γνωρίζει βασικές αρχες στο κυνήγι...

Status
Not open for further replies.
Back