Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ξέρει κανενας αν θα έρθουν ξανα άλλες πυρητιδες α1 / σιπε/σ4/c7 !!!!
Την Τετάρτη πήγα στο Κένταυρο και ρώτησα. Η απάντηση του Γιώργου είναι ότι θα έρθουν σύντομα. Ρώτησα κυρίως για τις s4, sipe, tecna.

εχω δοκιμασει και χαραξε η κανη σε ενα ποζε με σταθερό φουλ στο σημείο του τσοκ .
Με φουλ και συ!! δεν ηξερες οτι δεν ριχνουμε ατσαλια με πιο πολυ απο 3* , λεω να φτιαξω κανενα πυραυλοκινητο με καμια 700 +++ μ/δ να δω τι διατρηση θα εχουν σε σχεση με τα μολυβια

Με φουλ και συ!! δεν ηξερες οτι δεν ριχνουμε ατσαλια με πιο πολυ απο 3* , λεω να φτιαξω κανενα πυραυλοκινητο με καμια 700 +++ μ/δ να δω τι διατρηση θα εχουν σε σχεση με τα μολυβια
τοτε που δοκιμαζα δεν το γνωριζα,υπάρχουν ρουλεμαν που έχουν διαφορά στο βάρος στην ίδια διάσταση προφανώς λογο υλικού ,στο μαγαζί που παω το τρακτέρ για σέρβις ειχε αρκετά σπασμένα ,με αυτην την ταχύτητα και με αλατι να γεμίσεις οτι ριξεις θα παει αδιάβαστο!!

Καμία σχέση αν βάλεις τα τούρμπα.
το θεμα μου ειναι οτι αυτα που βρηκα ειναι μεγαλα δεν τα εχω μετρισει ακομα αλλα πρεπει να ειναι γυρω εκει στα 9 χιλ δεν πρεπει να μπαινουν σε συγγεντρωτηρα και θα εχω θεματακια !!!! .think. .think.

το θεμα μου ειναι οτι αυτα που βρηκα ειναι μεγαλα δεν τα εχω μετρισει ακομα αλλα πρεπει να ειναι γυρω εκει στα 9 χιλ δεν πρεπει να μπαινουν σε συγγεντρωτηρα και θα εχω θεματακια !!!! .think. .think.

Μην δοκιμασεις ουτε με κυλινδρο.....Το πιθανοτερο θα χασεις την καννη...
Ευτυχως εμενα με προλαβε ο Λευτερης ο ( elvas ) !!!!
Aς ειναι καλα ο ανθρωπος... :cool:

Να μην το κάνεις τότε.
Προσοχή στην κάνη.
Υπάρχει περίπτωση να ανοίξει σαν βεντάλια.

Καμία σχέση αν βάλεις τα τούρμπα.
Πάντα θεωρητικά μιλάω ...

Μην το παίρνεις τοις μετρητοίς.
Μια χαρά είσαι με τα σκληρυμένα.
Τι τα θες τα ατσάλια ;

Δεν είναι μόνο θέμα κάνης, αλλά και εξοστρακίσεων.
Αν κολλήσουν λόγω διαμέτρων κλαις την κάνη.
Μπορεί να συμβεί 1 φορά στις 1000 αλλά αν συμβεί, κλάφτα.
Θα λες, έχω ρίξει 1000 και δεν έχει πάθει τίποτα, αλλά στο 1001 μπορεί να την πατήσεις.

Ήρεμα είπαμε ...

Δημήτρη κάποια ρουλεμάν έχουν μπίλιες που περιέχουν ψηλά ποσοστά μολυβδαινιου ή και βολφραμίου, αυτό τα κάνει συγκρίσιμα σε βάρος με τα μολυβδινα και πολύ βαρύτερα από τα σιδερένια, αλλά και πολύ σκληρότερα. Είναι ότι πιο σφαιρικό κυκλοφορεί σε μπίλιες και επίσης επικίνδυνο αν βληθει. Εγώ δεν θα γέμιζα τέτοιο φυσίγγι ποτέ, νομίζω πολύ εύκολα οι πιέσεις θα ξεφεύγουν και η κάνη ή και το κλείσιμο του όπλου θα υποστούν ζημιές.

Οι ατσάλινες μπίλιες δεν δημιουργούν προβλήματα μόνο στην περιοχή του τσοκ αλλά και στην περιοχή της θαλάμης και του κώνου προσαρμογής.
Οι Αμερικάνοι ονομάζουν αυτό το φαινόμενο "bridging" και συμβαίνει, στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω της ασυμπιεστότητας του ατσαλιού.

Status
Not open for further replies.
Back