Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν είπα αυτό την μβχ32 την δουλεύω με 24 βύσματα στα 33 ν6 Γιοβάνη και τασκοφ σε σεντιτ όπως και ν7 ενώ στην dragon είμαι σε 20 τασκοφ σε φιεμ και σε σεντιτ στα όρια να το περνάει η όχι Γιοβάνη 22 συγκετροτηρες έχω πολλούς και νούμερα καληκες από φιόγκι Νόμπελ σεντιτ φιεμ και μπασκερι κάψουλα 686 688 cx2000 616 cx1000 απλά η ογκετρια της την κάνει κάπως δύσκολη αυτό είναι το θέμα γι'αυτό και ζήτησα αν κάποιος την δουλεύει κανονικά ( συχνά ) έχει ναου προτείνει κάτι άλλο η να βελτιώσω αυτό
Cx 2000 mb32 1,70x33 sg 22 No 6-7-8 6* 57,50 mm

Αυτον τον "κανονα" που τον ειδες ;; Δεν υσχιει κατι τετοιο ουτε για τα 2 χιλ ουτε οτι στου μικρου ογκου βαζουμε σωνη και καλα σκληρο βυσμα η σωστη στατικη πιεση φαινεται αποκλειστικα και μονο απο την σωστη συμπιεση του αμορτησερ του βυσματος !!
Διάβασε και κανένα άρθρο. Αν ψάξεις θα τα βρεις.

Εγω εχω διαβασει πολυ μην στεναχωριεσαι αλλα εσυ δεν μου ειπες που τον βρηκες αυτον τον "κανονα"
Επειδή τον κανόνα δεν τον έγραψα όπως έπρεπε, θα τον γράψω καλύτερα, αλλά ότι υπάρχει κανόνας υπάρχει και δεν χωράει
αμφισβήτησης.
Σαν γενικό κανόνα λοιπόν και πάντα πλην μεμονωμένων εξαιρέσεων, για πυρίτιδες με ακαριαία καύση και μικρής προοδευτικότητας θα
πρέπει να χρησιμοποιούμε ελαστικούς συγκεντρωτήρες, ενώ αντίθετα για προοδευτικές και υπερπροοδευτικές πυρίτιδες θα πρέπει να
χρησιμοποιούμε σκληρότερους συγκεντρωτήρες. Χτύπα «ασφαλή ιδιογόμωση ανωτέρου επιπέδου» στο google και εκεί στην ιστοσελίδα υπάρχει το άρθρο «σχέση συγκεντρωτήρα- πυρίτιδας και μεταβολής όγκου». Αυτά.

Επειδή τον κανόνα δεν τον έγραψα όπως έπρεπε, θα τον γράψω καλύτερα, αλλά ότι υπάρχει κανόνας υπάρχει και δεν χωράει
αμφισβήτησης.
Σαν γενικό κανόνα λοιπόν και πάντα πλην μεμονωμένων εξαιρέσεων, για πυρίτιδες με ακαριαία καύση και μικρής προοδευτικότητας θα
πρέπει να χρησιμοποιούμε ελαστικούς συγκεντρωτήρες, ενώ αντίθετα για προοδευτικές και υπερπροοδευτικές πυρίτιδες θα πρέπει να
χρησιμοποιούμε σκληρότερους συγκεντρωτήρες. Χτύπα «ασφαλή ιδιογόμωση ανωτέρου επιπέδου» στο google και εκεί στην ιστοσελίδα υπάρχει το άρθρο «σχέση συγκεντρωτήρα- πυρίτιδας και μεταβολής όγκου». Αυτά.
Στο σαιτ του καββαδια ειμαι μελος πανω απο 10 χρονια τα εχω διαβασει ολλα αυτα τα αρθρα του και ετσι πως το λες τωρα ειναι ακριβως το αντιθετο απο οτι εγραψες πριν, αλλα και ετσι να ειναι εχεις δουλεψει ποτε τον θωδη 16 σε πολλα γραμμαρια ; Ειναι βυσμα για υπερπροοδευτικες πυρητηδες και ειναι απο τα πιο μαλακα !! Αυτα που λες ειναι οταν θελεις να καψεις τις υπερπροοδευτικες στα κατοτερα βαρη η και πιο χαμηλα!! και τα 2 χιλ που λες ισχυουν για τις πολυ συμπιεσημες πυρητηδες ως επι το πληστον για τις b&p αυτα !! Οταν διαβαζουμε ενα αρθρο το εξεταζουμε μετα και κραταμε τα βασικα οτι γραφεται απο οποιον δηποτε δεν παει να πει οτι ειναι σωστο στανταρ

Καλημέρα σε όλους ήθελα να ρωτήσω αν ανοίξω ένα τσιχλοφυσιγγο και αφαιρέσω τον συγκεντρωτηρα και βάλω ένα στρογγυλό χαρτονακι από πάνω από την πυρίτιδα η ένα βύσμα εμφραξεις και μετά τα σκάγια πάλι και το κλείσω θα έχω διασπορά;Μπορώ να το κάνω και με καινούριο καλύκα να βάλω 1.55 πυρίτιδα βύσμα εμφραξεις και μετά 32-34 γρ σκάγια....Τη λέτε το έχει δοκιμάσει κανεις;Επισεις ήθελα να ρωτήσω αν αυξησω τις πιέσεις αυξάνει και η διασπορά πχ μεγαλύτερη δόση πυρίτιδα 1.85×32 Η 2.0×34...Υγ Δεν γνωρίζω από ιδιογωμοση .....ελαχιστα..Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους ήθελα να ρωτήσω αν ανοίξω ένα τσιχλοφυσιγγο και αφαιρέσω τον συγκεντρωτηρα και βάλω ένα στρογγυλό χαρτονακι από πάνω από την πυρίτιδα η ένα βύσμα εμφραξεις και μετά τα σκάγια πάλι και το κλείσω θα έχω διασπορά;Μπορώ να το κάνω και με καινούριο καλύκα να βάλω 1.55 πυρίτιδα βύσμα εμφραξεις και μετά 32-34 γρ σκάγια....Τη λέτε το έχει δοκιμάσει κανεις;Επισεις ήθελα να ρωτήσω αν αυξησω τις πιέσεις αυξάνει και η διασπορά πχ μεγαλύτερη δόση πυρίτιδα 1.85×32 Η 2.0×34...Υγ Δεν γνωρίζω από ιδιογωμοση .....ελαχιστα..Ευχαριστώ.
για μπεκατσα θες?γιατι θες?

Καλημέρα λεβέντες.Μουβεχει σφηνωθεί τελευταία να κλείσω mb32 1,75x34 με lb6.Εχει ασχοληθεί κανένας να μου πει ύψος φελλού+χαρτάκι για να βγω με δύο στοιβάδες σκάγια εκτός συγκεντρωτηρα ???
Υ.Γ.θα κλείσω με δύο στάδια κ.χ 10-11 χιλ

Όχι φίλε άλλα θέλω να φτιάξω κάτι κοντά στο speed που και με kicks αποδεικνύεται πάρα πολύ καλό ...
Δυστυχώς ο antigelo δεν έχει καμία σχέση με τον lb6........ ότι δοκίμασα δεν με ικανοποίησε
....... Με πολλούς τρόπους το έστησαν αλλά δεν έχει σταθερή απόδοση.........

παρε θοδη ελικοειδη διασπορεα και καθαρισες ,δεν χρειαζεται πατεντες.
Γράψε μου και ένα σετ απ αν μπορείς τη κάλυκες να παρω με τι κάψουλι- πυρίτιδα και σκάγια 10 με τη λες είναι πολύ ψιλό Ευχαριστώ.Δοκιμασα και το τζορνταν το φυσιγγι αρκετά καλό αλλά δεν με ικανοποιεί στο βαθμό που θέλω. Αυτό τη διασπορά εχει ξερεις;Επίσης δοκίμασα το direct αλλά αφήνει μεγάλο κενό στο κέντρο.

Ευχαριστώ.Δοκιμασα και το τζορνταν το φυσιγγι αρκετά καλό αλλά δεν με ικανοποιεί στο βαθμό που θέλω. Αυτό τη διασπορά εχει ξερεις;Επίσης δοκίμασα το direct αλλά
το ιδιο στησιμο με το τζορνταν σου προτινω ,αυτος ο διασπορεας ειναι ,τωρα αμα δεν σε ικανοποιει δεν ξερω .

Διασπορεα ποιον απ όλους του Θώδη το με 18 20 Η 22;Τους βρήκα στο idiogomosi
στα ποσα γραμμαρια θα θες να γεμισεις εινια το ζητημα πρωτα ,μπαρουτι και μετα ξεκινας.[κατσε τωρα ερχεται ο κοντραδοση να σε κατατοπιση]

στα ποσα γραμμαρια θα θες να γεμισεις εινια το ζητημα πρωτα ,μπαρουτι και μετα ξεκινας.[κατσε τωρα ερχεται ο κοντραδοση να σε κατατοπιση]
Οκ περιμένω δοκίμασα πολλά στο χαρτόνι φυσίγγια αλλά δεν μου άρεσαν το τζορνταν καλό είναι όπως είπα το ντιρεκτ αφήνει κενά και το χρυσή μπεκατσα εκτός ότι δεν ανοίγει καθόλου σε σχέση με τα άλλα με ξεπλατησε 36 γρ είναι πολλά πιστεύω για την μπεκατσα.....Άντε περιμένω κάνα καλό σετ απ και πάλι ευχαριστώ γράψτε και πιο νούμερο διασπορεα του Θώδη να πάρω...

Status
Not open for further replies.
Back