Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτό μου φαίνεται πολύ πιο λογικό. Πριν που είπες ότι το μπαφερ δεν αλλάζει την ογκομετρία μου έκανε πολύ εντύπωση.

ΟΙ λεπτομερειες κανουν την διαφορα στο φυσιγγιο Θαλη μου !!!
ΑΛΛΟ πλαστικο μπαφερ....και ΑΛΛΟ αλευρι φιλε μου !!!

Το πλαστικο μπαφερ...το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι κουζουλε μου !!!
Μπορει να βγαλεις μπουρλοτο...χωρις να το καταλαβεις...
Μακρια απο μενα το πλαστικο μπαφερ...
Εγω να δεις.λογο της δουλειας που κανο σε ανακηκλοση πλαστικων,εχω οσο θελο.ψιλο χονδρο,μαλακο σκληρο.και ομως ποτε δεν εχω παρη.ευτιαξα 2,3 σεταπ παλια,την ακουσα στερεοφονικη και το εβαλα στην ακρη.ουτε σκαγια ουτε βολια δεν τα βρεικα μαζιτου.στα σκαγια αλευρη και στα βολια συμηγδαλη χονδρο,αυτα εχω βολευτη εγω

Καλως τον...και ας μας αργησε...
LAKIS για σενα το λεω...και για τα γελια που εβαλες !!
Να παρεδεχεσαι το λαθος σου ειναι αντρίκιο...Αγνωστη λεξη βεβαια για σενα...
Να κοιτας τα μουτρα σου στον καθρεφτη...και τοτε να ξεκαρδιζεσαι στα γελια... :cool:

ΥΓ,Αντε...για να μην ανοιξω και αλλο το στομα μου....και σε βαλω ''μπροστα''...βραδιατικο !!!

Καλως τον...και ας μας αργησε...
LAKIS για σενα το λεω...και για τα γελια που εβαλες !!
Να παρεδεχεσαι το λαθος σου ειναι αντρίκιο...Αγνωστη λεξη βεβαια για σενα...
Να κοιτας τα μουτρα σου στον καθρεφτη...και τοτε να ξεκαρδιζεσαι στα γελια... :cool:

ΥΓ,Αντε...για να μην ανοιξω και αλλο το στομα μου....και σε βαλω ''μπροστα''...βραδιατικο !!!
1690323627824.gif

Τσιμπα την δοση αν θες στον 76ρη βαλε 2,20χ42+2 αν δεν βαλης αλευρηα
σωστος και σίγουρος τροπος
Για το πιο δύσκολο υδρόβιο ,την χήνα .Θελω να έχω 5 φυσίγγια στη φυσιγγιοθηκη μου .Το έχω φτιάξει με 4/0 νίκελ που βγάζουν 70 τεμαχια στα 38 γρ ...κλείνει ψηλά όπως είπα στα 58,3 αλλά η εικόνα που δίνει είναι ωραιότατη καθώς και V1 398 m/s....παρόλα αυτά δεν θέλω να κλείνω τόσο ψηλά το πατημένο βυσμα δεν μου αρέσει και συνεχίζω να ψάχνομαι...View attachment 75536View attachment 75535
Θυμάμαι για ποιον λόγο επιλέγεις την συγκεκριμένη πυρίτιδα και φετος θα παρω και εγω 1 κιλό για δοκιμη,αν καταφερνεις και τις ριχνεις στα μετρα που σκωτοσες το χαρτι μην αλαξεις τίποτα μιας και εχεις βρει πως δουλεύει σε δυσκολες συνθηκες,τωρα αν ειναι πατημένο η δεν βγενουν τα χιλ αυτα ειναι πρασινα δαμάσκηνα και ψιλες ελιες .εγω θα ξεκιναγα σε 76 οπως σου ειπε ο πλερω ανεβαίνοντας σε πυριτιδα θα ψαχνόμουν με μονοκοματους πατενταρισμενους πευτοντας σε γρ με 2τσοκ αφήνοντας για αμορτισέρ τα χιλ που εχεις στο πρώτο που δουλεύει.

Καλημερα κυριε Γιωργο...και ακου !!!
Οταν προσπαθεις να βοηθησεις εναν συναδελφο βγαζοντας ογκομετριες και ανεβαζοντας φωτο στις 12 το
βραδυ...αλλα και οποιαδηποτε αλλη ωρα...ανθρωπος εισαι...μπορει να κανεις ενα λαθος...
Το να το παραδεχτεις αν μη τι αλλο ειναι ανρτίκιο...ολοι μπορουν να κανουν λαθος...αλλα δυστυχως δεν
το παραδεχονται ολοι.
Δεν δεχομαι λοιπον ειρωνιες απο κανεναν....και ποσο μαλλον απο ανθρωπους υπουλους σαν τον ''κυριο''
LAKIS μας...
Και γιατι ειναι υπουλος ??? Απλα γιατι ειναι ''κοτα''....και δεν εχει το θαρρος να αντιμετωπισει αυτα που
γραφει...
Αποδειξη....Οταν του την ''ειπα''....εσβησε την φατσουλα που εβαλε...
Και σε ρωταω....Ετσι ειναι οι αντρες ???
Τι εχει να προσφαιρει αυτος ο ανθρωπος στο φορουμ και στους συναδελφους του εκτος απο την ειρωνια
του ???
Μηπως τα σεταπ του ??? Οτι σεταπ εγραψε λαθος ηταν...Διαβασε και αυτα που γραφει..τις περισσοτερες φορες
αρλουμπες λεει !!!
Ασε λοιπον και εσυ τα ΩΧ ΩΧ ΩΧ...Και να βλεπεις την ουσια...του πραγματος !!!
Σταματαω εδω...γιατι χαλασαμε και αυτο το θεμα !!!

ΥΓ.Ζητω συγνωμη για το topic.

Last edited:
Σε 76ρη,ειναι σε λογηκα πλαισια

Φιλε θεωρω οτι το σεταπ ειναι ''βαρυ''....και η πυριτιδα ειναι στα ορια της...ισως να τα εχει ξεπερασει
και λιγο...
Θα το εστηνα στο 2,05-10χ40+2 αλευρι....Απο εκει θα ξεκινουσα...και αναλογα το αποτελεσμα εαν
χρειαζοταν θα τροποποιουσα το σεταπ...

Καλημερα κυριε Γιωργο...και ακου !!!
Οταν προσπαθεις να βοηθησεις εναν συναδελφο βγαζοντας ογκομετριες και ανεβαζοντας φωτο στις 12 το
βραδυ...αλλα και οποιαδηποτε αλλη ωρα...ανθρωπος εισαι...μπορει να κανεις ενα λαθος...
Το να το παραδεχτεις αν μη τι αλλο ειναι ανρτίκιο...ολοι μπορουν να κανουν λαθος...αλλα δυστυχως δεν
το παραδεχονται ολοι.
Δεν δεχομαι λοιπον ειρωνιες απο κανεναν....και ποσο μαλλον απο ανθρωπους υπουλους σαν τον ''κυριο''
LAKIS μας...
Και γιατι ειναι υπουλος ??? Απλα γιατι ειναι ''κοτα''....και δεν εχει το θαρρος να αντιμετωπισει αυτα που
γραφει...
Αποδειξη....Οταν του την ''ειπα''....εσβησε την φατσουλα που εβαλε...
Και σε ρωταω....Ετσι ειναι οι αντρες ???
Τι εχει να προσφαιρει αυτος ο ανθρωπος στο φορουμ και στους συναδελφους του εκτος απο την ειρωνια
του ???
Μηπως τα σεταπ του ??? Οτι σεταπ εγραψε λαθος ηταν...Διαβασε και αυτα που γραφει..τις περισσοτερες
αρλουμπες λεει !!!
Ασε λοιπον και εσυ τα ΩΧ ΩΧ ΩΧ...Και να βλεπεις την ουσια...του πραγματος !!!
Σταματαω εδω...γιατι χαλασαμε και αυτο το θεμα !!!

ΥΓ.Ζητω συγνωμη για το topic.
1690351374769.gif

* ευχαριστώ για τα σετάπ info
** και εγώ σε αγαπάω κύριε Νίκο .

Status
Not open for further replies.
Back