Άκυρο η δικιά μου γυναίκα, δεν θα μπορέσει να έρθειΟ Αλεξ μου είπε ότι θα έρθει με την γυναικεια ομαδα Πόλο χωρίς τις αναπληρωματικούς μη πιάνει και χώρο
Άκυρο η δικιά μου γυναίκα, δεν θα μπορέσει να έρθειΟ Αλεξ μου είπε ότι θα έρθει με την γυναικεια ομαδα Πόλο χωρίς τις αναπληρωματικούς μη πιάνει και χώρο
Ο Λαυρεντης μου είπε ότι θα περάσει πρώτα απο scorpio να πάρει κάτι φίλες του και μετά θα παει ε τα ελεύθερα παιδιά να μην έχουν παρέαΆκυρο η δικιά μου γυναίκα, δεν θα μπορέσει να έρθει
Το έφτιαξα,Ίσως θα ήταν σκόπιμο να βλέπουμε τη λίστα των συμμετεχόντων
Κρύβε λόγια....θα εκτεθούμε!Ο Λαυρεντης μου είπε ότι θα περάσει πρώτα απο scorpio να πάρει κάτι φίλες του και μετά θα παει ε τα ελεύθερα παιδιά να μην έχουν παρέα
Θα κάνεις μπαμΚρύβε λόγια....θα εκτεθούμε!
Αυτές ρε έχουν να πάρουν σερβιέτες 15 χρόνιαΟ Λαυρεντης μου είπε ότι θα περάσει πρώτα απο scorpio να πάρει κάτι φίλες του και μετά θα παει ε τα ελεύθερα παιδιά να μην έχουν παρέα
Ωραίος!Το έφτιαξα,
Κάντε και ένα check
Εγώ δεν το βλέπω Γιώργο. Σε ποιο θέμα είναι;Το έφτιαξα,
Κάντε και ένα check
Πάτα εδώΕγώ δεν το βλέπω Γιώργο. Σε ποιο θέμα είναι;
Εσύ φρόντισε να φέρεις κανένα μαχαίρι της προκοπής γιατί οι ταβέρνες έχουν μαχαίρια της πλάκας. Πώς θα φάτε τις σαλάτες;
Με πηρούνιΕσύ φρόντισε να φέρεις κανένα μαχαίρι της προκοπής γιατί οι ταβέρνες έχουν μαχαίρια της πλάκας. Πώς θα φάτε τις σαλάτες;
Εσυ να είσαι μακρυά απο τις σαλάτεςΜε πηρούνι
Σαλάτα τρώνε οι άρρωστοιΕσυ να είσαι μακρυά απο τις σαλάτες
Σου τα παρέχει όλα η πρατινα
Στον Λεωνιδα να τις βάζεις τις τρώει αυτόςΣαλάτα τρώνε οι άρρωστοι
Σωστόοοος! Η πρατίνα έχει φάει στρέματα σαλάτα για να μεγαλώσει...Εσυ να είσαι μακρυά απο τις σαλάτες
Σου τα παρέχει όλα η πρατινα
??Ο Αλεξ μου είπε ότι θα έρθει με την γυναικεια ομαδα Πόλο χωρίς τις αναπληρωματικούς μη πιάνει και χώρο
Είναι 2 σε ένα .Σωστόοοος! Η πρατίνα έχει φάει στρέματα σαλάτα για να μεγαλώσει...