ω ρε πανε τα γεροντια!ολα αρρωστα θα ειναι την αλλη μερα.Δεν πιστεύω να θέλετε να καθισουμε μέσα ;
Αν κρυώνετε να πάρετε ζακέτες
ω ρε πανε τα γεροντια!ολα αρρωστα θα ειναι την αλλη μερα.Δεν πιστεύω να θέλετε να καθισουμε μέσα ;
Αν κρυώνετε να πάρετε ζακέτες
Ok σε έβγαλα από την λίστα.Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί δυστυχώς άλλαξαν τα πλάνα και δεν θα έχω γυρίσει Αθήνα.
Φαντάσου οτι ειχε 17 η προβατίνα και 20 το ζυγούρι και τωρα πετάξανε ολα .Αναρωτιέμαι, ποιος θα παραγγείλει Παϊδάκια Κοτόπουλο.
https://www.voskopoula.com/menu/me-to-kilo/
Το Πάσχα των καθολικών να λες είναι πιο πιστευτό.Φαντάσου οτι ειχε 17 η προβατίνα και 20 το ζυγούρι και τωρα πετάξανε ολα .
Η Ουκρανία φταίει κ γι αυτό
Φυσικά φταίει και ο κόβιντ.Το Πάσχα των καθολικών να λες είναι πιο πιστευτό.
ok! Σε έβγαλα από την λίσταΚαλημέρα σας, δεν θα μπορέσω να έρθω λόγω πρόσφατης αλλαγής εργασίας.
Εύχομαι να περάσετε καλά!
καλή αρχή!λόγω πρόσφατης αλλαγής εργασίας
Ναι εννοείται, δεν χάνει προβατίνα! Άρα 2 και εμείς!Εμεις 2 σιγουρα, @Λεωνίδας η κατριν θα ερθει;
κανονιστε να τρωτε παλι σαν τους κανιβαλους και να το βαλουνε στα ποδια!Ναι εννοείται, δεν χάνει προβατίνα! Άρα 2 και εμείς!
Είσαι τυχερός που δεν έρχεται και η αδερφή μου! Εκεί να δεις τι σημαίνει κανίβαλος στο φαγητό (κατσικάκι κεφαλάκι με τα χέρια, με ξερίζωμα ματιών, γλώσσας, μυαλού κλπ). 1000 φορές κανίβαλος παρά vegan πάντως!κανονιστε να τρωτε παλι σαν τους κανιβαλους και να το βαλουνε στα ποδια!
Πηγαινε στα πεταχτα να φας κανα κοψιδη προβατίνας, εχει αγώνα στη Σπάρτη 21 του μήνα....χρειαζεσαι δυνάμεις....χε χε...Παιδιά ούτε εγώ θα ερθω. Κατά πάσα πιθανότητα θα φύγω τό απόγευμα εκτός.Να περάσετε όμορφα.
Θα βρεθούμε;Πηγαινε στα πεταχτα να φας κανα κιψιδη προβατίνας, εχει αγώνα στη Σπάρτη 21 του μήνα....χρειαζεσαι δυνάμεις....χε χε...
Οχι διστυχως....θα ερχομουν παρεα με τον Πέτρο Μαντ. αλλα τότε, θα'ναι στις μερες του να γινει μπαμπας κ δε το ρισκαρει να απομακρυνθει....Θα βρεθούμε;
Σουμο ξέρεις?Θα βρεθούμε;