Συμπόσιο στην Βοσκοπούλα

Οπότε θα μείνω νηστικός από την Πέμπτη για να έχω όρεξη την Παρασκευή μιας καί θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω σε συμπόσιο του hunrerslife να κάνω καλή εντύπωση ότι είμαι φαγανός 🤪
Κι εγω έκανα δίαιτα τις τελευταίες μέρες αλλά σήμερα έπρεπε να προπονηθώ. , όποτε χτύπησα μια μερίδα κοκκινιστό απο μπροστινό προβατίνας με μακαρόνια .big smile.

Εγώ βρισκομαι εκτός Αθηνών και οριακά προλάβαινα.
Εχοντας ζήσει τέτοιες βραδιές θα ...προσευχομαι για εσάς!!!!
Λόγω των αγώνων των ημερών, για να μην έχετε μειωμένη απόδοση και βγάλετε κακό όνομα.

Λόγω των αγώνων των ημερών, για να μην έχετε μειωμένη απόδοση και βγάλετε κακό όνομα.
Σπυρακο, σιγουρα θα μας λειψεις!!!
Θα πιουμε και θα προσπαθησουμε να το ξεπερασουμε!!!
Η ελπιδα να φανεις ομως, εστω και ξαφνικα, δεν θα σβηνει…

Πέρα απο την προσευχή στο κομμάτι που μου αντιστοιχεί , θέλω να μου παραχωρήσεις και το μερίδιο προβατίνας που θα έτρωγες.
.big smile.

Ελπίζω να σερβίρει γρουν το κατάστημα, γιατί από πρόβατο θα μείνω νηστικός.
@SpyrosBrowning άμα είναι πολύ η προβατίνα να φέρω την γυναίκα που την πάει μαρούλι😅
Μιχάλη περα απο την κλασική μπριζόλα ,μπορεις να πάρεις μπριζολάκια χοιρινά .Τελευταία φορά θυμάμαι ήταν πολύ ωραία. Εχει και κοντοσούβλι που ουτως η άλλως θα πάρουμε μέχρι να ψηθούν οι στέρφες :rolleyes:

Back