Kostas ContraDosi
Moderator
Σουμο ξέρεις?
Σουμο ξέρεις?
Δεν χρειάζεται αγόρι μου. Εμένα και να θέλει να με σφίξει δεν θα μπορέσει. Είμαι σαν χαραμάδα.... θά του ξεγλυστρισωΣουμο ξέρεις?
Κι εγω έκανα δίαιτα τις τελευταίες μέρες αλλά σήμερα έπρεπε να προπονηθώ. , όποτε χτύπησα μια μερίδα κοκκινιστό απο μπροστινό προβατίνας με μακαρόνιαΟπότε θα μείνω νηστικός από την Πέμπτη για να έχω όρεξη την Παρασκευή μιας καί θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω σε συμπόσιο του hunrerslife να κάνω καλή εντύπωση ότι είμαι φαγανός
Φρουτακι!Κι εγω έκανα δίαιτα τις τελευταίες μέρες αλλά σήμερα έπρεπε να προπονηθώ. , όποτε χτύπησα μια μερίδα κοκκινιστό απο μπροστινό προβατίνας με μακαρόνια
ε ναι , ίσα που κοκκίνισε το δοντάκι απ τη σάλτσαΦρουτακι!
Κατα τις 9 να εχουμε μαζευτεί .Οσοι μπορούν και νωρίτερα.τι ώρα θα βρεθούμε παιδιά;
Σου στέλνω ενα κιβώτιο σόδες χορηγεία!!!Στην είσοδο θα δίνεται στους συνδαιτυμόνες cocktail απο losec, symeko και gaviskon
Σπυρακο, σιγουρα θα μας λειψεις!!!Εγώ βρισκομαι εκτός Αθηνών και οριακά προλάβαινα.
Εχοντας ζήσει τέτοιες βραδιές θα ...προσευχομαι για εσάς!!!!
Λόγω των αγώνων των ημερών, για να μην έχετε μειωμένη απόδοση και βγάλετε κακό όνομα.
Πέρα απο την προσευχή στο κομμάτι που μου αντιστοιχεί , θέλω να μου παραχωρήσεις και το μερίδιο προβατίνας που θα έτρωγες.Εγώ βρισκομαι εκτός Αθηνών και οριακά προλάβαινα.
Εχοντας ζήσει τέτοιες βραδιές θα ...προσευχομαι για εσάς!!!!
Λόγω των αγώνων των ημερών, για να μην έχετε μειωμένη απόδοση και βγάλετε κακό όνομα.
Μην ξεχάσετε το lasix.Στην είσοδο θα δίνεται στους συνδαιτυμόνες cocktail απο losec, symeko και gaviskon
Μιχάλη περα απο την κλασική μπριζόλα ,μπορεις να πάρεις μπριζολάκια χοιρινά .Τελευταία φορά θυμάμαι ήταν πολύ ωραία. Εχει και κοντοσούβλι που ουτως η άλλως θα πάρουμε μέχρι να ψηθούν οι στέρφεςΕλπίζω να σερβίρει γρουν το κατάστημα, γιατί από πρόβατο θα μείνω νηστικός.
@SpyrosBrowning άμα είναι πολύ η προβατίνα να φέρω την γυναίκα που την πάει μαρούλι