Να δεις που πάλι θα βρεθεί κάποιος που θα ξεκινήσει την παραγγελία με "από σαλάτες, χορτατικά τι έχουμε;"....Στον Λεωνιδα να τις βάζεις τις τρώει αυτός
Να δεις που πάλι θα βρεθεί κάποιος που θα ξεκινήσει την παραγγελία με "από σαλάτες, χορτατικά τι έχουμε;"....Στον Λεωνιδα να τις βάζεις τις τρώει αυτός
Δωστες στον Μανο εσυ πάλιΝα δεις που πάλι θα βρεθεί κάποιος που θα ξεκινήσει την παραγγελία με "από σαλάτες, χορτατικά τι έχουμε;"....
Πρέπει γτ λίγο κώλο τον έχω πετάξειΔωστες στον Μανο εσυ πάλι
Μα το μαγαζί δεν έχει σαλάτες, τις έχει καταργήσει από χρόνια.Να δεις που πάλι θα βρεθεί κάποιος που θα ξεκινήσει την παραγγελία με "από σαλάτες, χορτατικά τι έχουμε;"....
Προβατίνα φλαμπέ με γέμιση κοτολέτας ...ζυγουρίουΜα το μαγαζί δεν έχει σαλάτες, τις έχει καταργήσει από χρόνια.
Όταν παμε εκεί τρωμε προβατίνα και τη συνοδεύουμε με ζυγούρι.
Να πίνουμε και κάτι,μην μας κάτσει και στο λαιμό.....Οτι και να λεμε
Μια πιατελα σωστα ψημενη προβατινα καλυτερο συνοδευτικο εχει μια σωστη ελληνικη σαλατα με μπολικο ελαιολαδο και ωριμη ντοματα
Εννοειται το καλο ζυμωτο ψωμι
Τιποτε αλλο απο φαγωσιμα στο τραπεζι!!!
Απο φαγωσιμα ειπα αδερφε μου!Να πίνουμε και κάτι,μην μας κάτσει και στο λαιμό.....
Tις μαμάδες των αμνοεριφίων
Ελα εδω για 3 μηνες να φορτώσεις καρπουζι, να δεις κωλαρακι, Kim Kardashian θα γίνεις.Πρέπει γτ λίγο κώλο τον έχω πετάξει
Ρε Κώστα, η Κim τον έχει ένα στρέμμα. Ο άνθρωπος να χάσει θέλειΕλα εδω για 3 μηνες να φορτώσεις καρπουζι, να δεις κωλαρακι, Kim Kardashian θα γίνεις.
Εγω του πρότεινα σύσφυξη....χε χε.Ρε Κώστα, η Κim τον έχει ένα στρέμμα. Ο άνθρωπος να χάσει θέλει
Βρε προσέξτε μη γίνει πάλι ότι έγινε στο Λεβερκούζεν.Θα το κάνουμε Ρωμαϊκό ;
https://ellinondiktyo.blogspot.com/2020/12/blog-post_13.html
Μήτσο έχε το νου σου και τους συν 1. Εγώ όχι θα έρθω με τη γυναίκα μου αλλά δεν μπορώ να το δηλώσω αλλιώςΠαίδες επειδη εχω αναλάβει να κλείσω τραπέζι ,πρεπει το αργότερο Τετάρτη να εχουε ενημερώσει ποσοι θα ειμαστε,εστω στο περίπου.
Οποιος απο αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή δεν θα μπορέσουν ας ενημερώσουν
Ναι ,νομίζω 2 ή 3 γυναίκες.Μήτσο έχε το νου σου και τους συν 1. Εγώ όχι θα έρθω με τη γυναίκα μου αλλά δεν μπορώ να το δηλώσω αλλιώς
Θα βάλω το μερινό μου και θάρθω...Δεν πιστεύω να θέλετε να καθισουμε μέσα ;
Αν κρυώνετε να πάρετε ζακέτες