Θα πρότεινα να φέρει κάποιος ένα μπουκαλάκι για κλύσμα, αχρείαστο να ναι.
Μην ξεχάσετε το lasix.
Εχω ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και θα έχουμε ασθενοφόρο με γιατρό
Θα πρότεινα να φέρει κάποιος ένα μπουκαλάκι για κλύσμα, αχρείαστο να ναι.
Μην ξεχάσετε το lasix.
Κρίμα .Τσακάλι κι αλεπού θα είχαμε πολλά να πούμεKαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
περαστικα, την επομενη δεν πειραζειKαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
ΠεραστικάKαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
Περαστικά Γρηγόρη.Kαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
Περαστικά!!Kαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
Κρίμα .Τσακάλι κι αλεπού θα είχαμε πολλά να πούμε
Περαστικά και γρήγορα .
περαστικα, την επομενη δεν πειραζει
Περαστικά
Περαστικά!!
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Αναποδιά γαμωτη του...Περαστικά!!
Περαστεικα ρε κουκλε....Kαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
Εχεις δικιο....στο επόμενο κοπάδι γιδοπρόβατα που θα φάτε, τοτε θα βρεθείτε....περαστικα, την επομενη δεν πειραζει
περαστικα και συντομαKαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
Δημήτρη, ΟΧΙΙΙΙΠέρα απο την προσευχή στο κομμάτι που μου αντιστοιχεί , θέλω να μου παραχωρήσεις και το μερίδιο προβατίνας που θα έτρωγες.
Περαστικά! Οπότε θα πρέπει να το ξανακανονίσουμε, μόλις αναρρώσεις!Kαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
Περαστικά και γρήγορα!Kαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
ΠεραστικάΣας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Αναποδιά γαμωτη του...
Καλα ειναι οσοι μπορούν και 8,30 να αρχισουμε να μαζευόμαστε. Ειμαστε και πολλοί που δεν γνωριζόμαστε και να εχουμε χρονο να τα πουμε .Σημερα τι ώρα ρε παιδια;
Βλέπω κι εγώ να είμαι νωρίς Μήτσο.Καλα ειναι οσοι μπορούν και 8,30 να αρχισουμε να μαζευόμαστε. Ειμαστε και πολλοί που δεν γνωριζόμαστε και να εχουμε χρονο να τα πουμε .
Όποιος πάει πρώτος και ψάχνει το τραπέζι να πει ότι είναι από την παρέα της φιλοζωικής με την Μπομπολάκη.