Συμπόσιο στην Βοσκοπούλα

Kαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
Κρίμα .Τσακάλι κι αλεπού θα είχαμε πολλά να πούμε .big smile.
Περαστικά και γρήγορα .

Κρίμα .Τσακάλι κι αλεπού θα είχαμε πολλά να πούμε .big smile.
Περαστικά και γρήγορα .
περαστικα, την επομενη δεν πειραζει
Περαστικά
Περαστικά!!
Περαστικά!!
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Αναποδιά γαμωτη του...

Kαλησπέρα, δυστυχώς μόλις διαγνώστηκα με covid, οπότε δεν θα πρέπει να βρεθώ ανάμεσά σας, παρόλο που τα συμπτώματα είναι από πολύ ήπια έως ανύπαρκτα..
Περαστεικα ρε κουκλε....
περαστικα, την επομενη δεν πειραζει
Εχεις δικιο....στο επόμενο κοπάδι γιδοπρόβατα που θα φάτε, τοτε θα βρεθείτε.... .sarcastic.

Πέρα απο την προσευχή στο κομμάτι που μου αντιστοιχεί , θέλω να μου παραχωρήσεις και το μερίδιο προβατίνας που θα έτρωγες.
.big smile.
Δημήτρη, ΟΧΙΙΙΙ
Είχες πρόσφατη εξόρμηση στην επαρχία και τα ...λαγκάδια και έχεις καλά αποθεματα από καλό "πράμα". Να το πάρει κάποιος κλειδωμένος στην Αθήνα για μήνες.

Περαστικά! Οπότε θα πρέπει να το ξανακανονίσουμε, μόλις αναρρώσεις!

Σημερα τι ώρα ρε παιδια;
Καλα ειναι οσοι μπορούν και 8,30 να αρχισουμε να μαζευόμαστε. Ειμαστε και πολλοί που δεν γνωριζόμαστε και να εχουμε χρονο να τα πουμε .
Όποιος πάει πρώτος και ψάχνει το τραπέζι να πει ότι είναι από την παρέα της φιλοζωικής με την Μπομπολάκη.

Καλα ειναι οσοι μπορούν και 8,30 να αρχισουμε να μαζευόμαστε. Ειμαστε και πολλοί που δεν γνωριζόμαστε και να εχουμε χρονο να τα πουμε .
Όποιος πάει πρώτος και ψάχνει το τραπέζι να πει ότι είναι από την παρέα της φιλοζωικής με την Μπομπολάκη.
Βλέπω κι εγώ να είμαι νωρίς Μήτσο.
Μπορεί να πάρω το Σταύρο να έρθουμε μαζί.

Back