Ugb 25xcel των φτωχών. Άρε μπερεττάρα 100 χρόνια μπροστά είσαι.Τούτο παλιι τι είναι; ;;
Ugb 25xcel των φτωχών. Άρε μπερεττάρα 100 χρόνια μπροστά είσαι.Τούτο παλιι τι είναι; ;;
Ugb 25xcel των φτωχών. Άρε μπερεττάρα 100 χρόνια μπροστά είσαι.
Εκει στη beretta ζηλεψανε την cosmi......Αυτό λες το έχω δει ποτέ δεν κατάλαβα τι είναι και πως λειτουργεί
Τους είπε ένας σείχης από τα Εμιράτα ότι θέλει να ρίχνει double trap με καραμπίνα που να μην πετάει τον κάλυκα στον διπλανό σκοπευτή και του έφτιαξαν αυτή τη μαλακία. Βαρύ, αζύγιστο και ατσουμπαλο μέχρι αηδίας. Υποθέτω τους κάλυψε τα έξοδα σχεδίασης, άρα δεν πρέπει να μπήκαν και πολύ μέσα.Εκει στη beretta ζηλεψανε την cosmi......
Μέχρι και παραγγελίες από σειχηδες κάνουμε ρε φουστη μου! Πόσο μπροστά είμαστε!Τους είπε ένας σείχης από τα Εμιράτα ότι θέλει να ρίχνει double trap με καραμπίνα που να μην πετάει τον κάλυκα στον διπλανό σκοπευτή και του έφτιαξαν αυτή τη μαλακία. Βαρύ, αζύγιστο και ατσουμπαλο μέχρι αηδίας. Υποθέτω τους κάλυψε τα έξοδα σχεδίασης, άρα δεν πρέπει να μπήκαν και πολύ μέσα.
Που να καταλάβεις! Αφού είσαι υβριδικός μπερετακιας εσύ!Αυτό λες το έχω δει ποτέ δεν κατάλαβα τι είναι και πως λειτουργεί
Υπάρχουν 2 ειδών όπλα ... Τα Μπερέτα και όλα τα υπόλοιπαΜέχρι και παραγγελίες από σειχηδες κάνουμε ρε φουστη μου! Πόσο μπροστά είμαστε!
Κάποιος είχε ζητήσει να δούμε το βάρος στο σύστημα της browning
Ας έριχνε με μια 105 Gti RemingtonΤους είπε ένας σείχης από τα Εμιράτα ότι θέλει να ρίχνει double trap με καραμπίνα που να μην πετάει τον κάλυκα στον διπλανό σκοπευτή και του έφτιαξαν αυτή τη μαλακία. Βαρύ, αζύγιστο και ατσουμπαλο μέχρι αηδίας. Υποθέτω τους κάλυψε τα έξοδα σχεδίασης, άρα δεν πρέπει να μπήκαν και πολύ μέσα.
Πρέπει να ρίχνει και δεύτερη τουφεκιά το όπλο στο double trap.Ας έριχνε με μια 105 Gti Remington
Θα σου πω κάτι σε αυτό την έχει φίλος μου ο μόνος λόγος που του έκανε εμπλοκή ήταν ότι έτρωγε το στοπ πίσω από το κλείστρο τα άλλαξε δύο φορές όταν ήταν οκ δούλευε ρολόι το όπλο ,αβυσος η ρεμινγτονΠρέπει να ρίχνει και δεύτερη τουφεκιά το όπλο στο double trap.
Κάποιος είχε πει ότι το κλείστρο της browning είναι ποιο βαρύ από της Benelli εδώ έχω μια φωτογραφία από το forum που ζυγίζει το κλείστρο της Benelli
Μαζί με το μπιστονι όμωςΚάποιος είχε πει ότι το κλείστρο της browning είναι ποιο βαρύ από της Benelli εδώ έχω μια φωτογραφία από το forum που ζυγίζει το κλείστρο της Benelli
Ποιο πιστόνι για το κλείστρο μιλούσαμε δεν έχει σχέση το πιστόνι αφού δεν υπάρχει πιστόνι στην BenelliΜαζί με το μπιστονι όμως
Το σύστημα όμως συγκεκριμένα συγκρίνουμε αυτό είναι το σωστό..Ποιο πιστόνι για το κλείστρο μιλούσαμε δεν έχει σχέση το πιστόνι αφού δεν υπάρχει πιστόνι στην Benelli
Ακόμη και έτσι το κλείστρο την Μπενελι είναι 1,5γρ βαρύτερο! Αλλα μιλούσαμε για κλείστρα. Δεν είναι τυχαίο που η Benelli είναι τέρας αξιοπιστίας και δεν την φτάνει καμία σε αυτόν τον τομέαΤο σύστημα όμως συγκεκριμένα συγκρίνουμε αυτό είναι το σωστό..
Με το κλείστρο κάνει την δουλειά ή μπενελι