Δική σου είναι? Ωραίο είναι.
Δική σου είναι? Ωραίο είναι.
Όχι δεν είναι δίκη μου , έτυχε να δω και το αυθεντικό και το αντίγραφο σε κατάστημα πώλησης όπλων , εξωτερικά δεν βλέπεις σχεδόν καμμία διαφορά μεΔική σου είναι? Ωραίο είναι.
Μηχανισμός ίδιος; Και τι διαφορά τιμής έχουν;Όχι δεν είναι δίκη μου , έτυχε να δω και το αυθεντικό και το αντίγραφο σε κατάστημα πώλησης όπλων , εξωτερικά δεν βλέπεις σχεδόν καμμία διαφορά με
μια γρήγορη ματιά .
Λογικά έχουν αντιγράψει και το μέσα ... τιμή σχεδον τρεις φορες κατω απο το αυθεντικό .Μηχανισμός ίδιος; Και τι διαφορά τιμής έχουν;
Υπάρχουν και εσωτερικά η μόνο εσω έξω;Ανοιγμα σπειρωματων thinwall gemini S1View attachment 70123View attachment 70124View attachment 70125
Παναγιωτη υπαρχουν τσοκ που ειναι προσωπο ( flush mount) αλλα το συγκεκριμενο το ηθελε εσω εξω για να το ξεβιδωνει με το χεριΥπάρχουν και εσωτερικά η μόνο εσω έξω;
Λευτερη το παχος της καννης ειναι 0.90 Το τσοκ στο σπειρωμα ειναι 19,30 και στο καθαρο μερος 18,98Βαγγέλη ποιο είναι το πάχος των τοιχωμάτων της κάννης στο ύψος των σπειρωματων και ποιο του τσόκ ; Οι κάννες είναι διογκωμενες στα τελευταία εκατοστά ή όχι ;
Τα απλα ατσαλινα μπορει να τα ριξεις και με ic .skeet cylΒαγγέλη τα thinwall τσοκακια αντεχουν σε χρήση τα ατσαλινα σκάγια εφόσον έχουν σύσφιξη από Cyl μέχρι και LM;
Οχι βασιλη απλα η ποιοτητα του μεταλλου ειναι αστα να πανε ,εαν δεις στην φωτο του εχω κανει μικροτερο ραδιο στην πατουρα για να μην ξανασπασει .φυσικα το υλικο κατασκευης ειναι πολυ καλυτερο και η σκληροτητα ειναι στα 45 ροκΤην εγκοπή την έχουν για να σπάει ευκολότερα ?
Την έχω δει και σε άλλα όπλα.
Μήπως έχει πολλά κενά στη πατούρα;Κατασκευη καινουργιας βελονας σε ?‽???? Δικανο
View attachment 75054
Οχι η ποιοτητα μεταλλου και σκληρυνσης ειναι για γελιαΜήπως έχει πολλά κενά στη πατούρα;
Ήξερα ότι συνήθως σπάνε οι μύτες μπροστά, πίσω τώρα το βλέπω.Οχι η ποιοτητα μεταλλου και σκληρυνσης ειναι για γελια
Δύσκολη απάντηση ,όταν έχεις τέτοια διλήμματα παίρνεις benelli.Καλησπέρα σε όλους,
Διαβάζοντας σχετικά με τα τουρκικά όπλα βλέπω ότι υπάρχουν πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια για προβλήματα κτλπ
. Το θέμα είναι ότι κανένας όμως δεν αναφέρει πόσα φυσίγγια ρίχνει το χρόνο, και ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κανένας κάτοχος τουρκικής καραμπίνας που να ρίχνει τουλάχιστον 2000 φυσίγγια το χρόνο για να μας πει την εμπειρία του για τις τουρκικές καραμπίνες;
Ευχαριστώ