Η Φράνκι.μη μας σνομπαρετε λαμογιαΔύσκολη απάντηση ,όταν έχεις τέτοια διλήμματα παίρνεις benelli.
Η Φράνκι.μη μας σνομπαρετε λαμογιαΔύσκολη απάντηση ,όταν έχεις τέτοια διλήμματα παίρνεις benelli.
Μόνο η stoger m3000 έχει δείξει κάτι πρώτα δείγματα καλά, όλα τα αλλά τα έχουν γουρουναδες οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματά.Καλησπέρα σε όλους,
Διαβάζοντας σχετικά με τα τουρκικά όπλα βλέπω ότι υπάρχουν πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια για προβλήματα κτλπ
. Το θέμα είναι ότι κανένας όμως δεν αναφέρει πόσα φυσίγγια ρίχνει το χρόνο, και ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κανένας κάτοχος τουρκικής καραμπίνας που να ρίχνει τουλάχιστον 2000 φυσίγγια το χρόνο για να μας πει την εμπειρία του για τις τουρκικές καραμπίνες;
Ευχαριστώ
Ο Μαστρογιάννης έχει ένα ιμπάλα ολίγον πειραγμενο σαν κι αυτόν οπότε ίσως να μπορεί να δώσει πληροφοριεςΜόνο η stoger m3000 έχει δείξει κάτι πρώτα δείγματα καλά, όλα τα αλλά τα έχουν γουρουναδες οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματά.
Άφησε το μαμά στόχαστρο και τη σκανδαλοθηκηολίγον πειραγμενο
Σε ξέρω?Ο Μαστρογιάννης έχει ένα ιμπάλα ολίγον πειραγμενο σαν κι αυτόν οπότε ίσως να μπορεί να δώσει πληροφοριες
Νομίζεις...Άφησε το μαμά στόχαστρο και τη σκανδαλοθηκη
Εγώ σε ξέρω?Σε ξέρω?
Δεν ξερω...Εγώ σε ξέρω?
Ωραίος.αμα μάθεις πες μου κι εμένα να ξέρω μουρλογερεΔεν ξερω...
Θα σου πω....Ωραίος.αμα μάθεις πες μου κι εμένα να ξέρω μουρλογερε
Όλη τη νυχτα τρεχαμε,το πρωί μας πιάσανε!Καταλάβαμε πάρε benelli.
Έχει μια τάση προς της φραντζόλες!!!!Ο Μαστρογιάννης έχει ένα ιμπάλα ολίγον πειραγμενο σαν κι αυτόν οπότε ίσως να μπορεί να δώσει πληροφοριες
Τσαμπα τρέχατε.Όλη τη νυχτα τρεχαμε,το πρωί μας πιάσανε!
Τι εννοεί ο ποιητής;Μόνο η stoger m3000 έχει δείξει κάτι πρώτα δείγματα καλά, όλα τα αλλά τα έχουν γουρουναδες οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματά.
Κύπρο ;Ευτυχώς κείται μακράν
Δεν είπαμε ότι ξενιτευτηκε...Κύπρο ;
Ban, κύριοι διαχειριστές μας ειρωνεύεται ...όλα τα αλλά τα έχουν γουρουναδες οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματά.
Σε ''βλεπω'' να ξεμενεις απο μηνυματα, πολυβολο!!!!Ban, κύριοι διαχειριστές μας ειρωνεύεται ...