Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

πχ 7 χιλιοστά
.big smile.
Χρήστο είναι 3,5 εκ στην πάνω μεριά και 4 στην κάτω, o παλιός ιδιοκτήτης ήταν μινιόν και είχε κόψει και από το εργοστασιακό. Έχω μια προσθήκη μαύρη που ήταν ήδη πάνω και δεν ξεχωρίζει από το πέλμα.
Έτσι κι αλλιώς θα είναι λίγο παράτερο λόγο πέλματος άλλά σε αυτή την φάση δεν είμαι να αλλάζω και πέλμα

Last edited:
Είπα και γω σήμερα να τελειώσω :)

επειδή το έταξα βάζω τις φώτο που μου έστειλε ο φίλος με το κοντάκι & πάπια που "έβαψα" τοποθετημένο στο baikal

Γιώργο και Χρήστο συγχαρητήρια!!!!!
Πολύ μερακλίδικες δουλειές!!!!
Εγώ δεν θα πω επαγγελματικές γιατί πιστεύω (και το επιβεβαιώνεται και με τις εικόνες που βάλατε) οτι ο ερασιτέχνης-ο εραστής της τέχνης-απαλλαγμένος από το άγχος του κέρδους , μπορεί να βγάλει πολύ ποιοτικότερη δουλειά από τον επαγγελματία...
Μπράβο, πραγματικά τη ''ζήλεψα'' τη δουλειά σας!!!!

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κολλήσω ξύλινη πάπια απο καραμπίνα η οποία έχει ανοίξει στα δύο!

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κολλήσω ξύλινη πάπια απο καραμπίνα η οποία έχει ανοίξει στα δύο!

Αυτό είχε συμβεί στον αδερφό μου πριν 10 χρόνια, το κόλλησε και μέχρι σήμερα δεν έχει πάθει ξανά κάτι. Το κακό ότι δεν θυμάμαι με τι .sarcastic.. Θα σου πει το λαμόγιο ο αδερφός μου όταν ξυπνήσει, θα τον ρωτήσω κι εγώ μην τυχόν και δεν δει το μήνυμά σου.

Κώστα άριστα αποτελέσματα έχει η εποξική κόλλα 2 συστατικών. Η περίπτωσή σου όμως είναι πολύ δύσκολη αφού έχει ανοίξει στα δυο (σε περίπτωση που έγινε δύο κομμάτια) και μπορεί να γίνει ακόμη δυσκολότερη αν η επιφάνεια συγκόλλησης είναι πολύ μικρή. Εύχομαι να πετύχει η προσπάθειά σου για πάντα!

Αυτό είχε συμβεί στον αδερφό μου πριν 10 χρόνια, το κόλλησε και μέχρι σήμερα δεν έχει πάθει ξανά κάτι. Το κακό ότι δεν θυμάμαι με τι .sarcastic.. Θα σου πει το λαμόγιο ο αδερφός μου όταν ξυπνήσει, θα τον ρωτήσω κι εγώ μην τυχόν και δεν δει το μήνυμά σου.
Αυτό δεν είχε συμβεί στον αδερφό σου αλλά τέσπα. Κώστα η ζημιά είναι μεγάλη, αμφιβάλλω ότι κολλά! Εμένα είχε ανοίξει πάνω πάνω 3 εκατοστά και το κόλλησα με την κόλα που λέει ο Χρήστος. Αυτό έγινε τον Οκτώβρη του 2005 και μέχρι τώρα δεν έχει πάθει κάτι! Δοκίμασέ το φίλε αλλά το πιθανότερο είναι να χρειαστείς καινούρια πάπια.

Εποξικη δυο συστατικων οντως ενδεικνυται για μικρα σπασιματα κ ραγισματα, ωστοσο αυτη ειναι πολυ πιο δυσκολη κ ειδικη περιπτωση... Εγω δεν θα διακινδυνευα σε καποια τουφεκια να μου ανοιξει το ξυλο μεσα στα χερια μου κ θα πηγαινα σιγουρα σε καινουργιο...
Αν αυτη η δυνατοτητα δεν υπαρχει, θα πηγαινα την παπια σε καποιον ξυλουργο ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ για να μου εβαζε τοσο στο εσωτερικο οσο στις δυο μεριες του σπασιματος ξυλινες καβυλιες κ στηριγματακια ωστε να βοηθουν την κολλα... ;)

για να μου εβαζε τοσο στο εσωτερικο οσο στις δυο μεριες του σπασιματος ξυλινες καβυλιες κ στηριγματακια ωστε να βοηθουν την κολλα...
Δεν κατάλαβα πως θα πιάσουν οι καβιλιες κ τα στηρίγματα αφού και κούφιο είναι και δεν έχει κάποιο ικανοποιητικό παχος..

Το ξέρω οτί η περίπτωση είναι πολύ ιδιαίτερη κ δύσκολη. Αυτές τις μέρες θα επισκεφτώ εναν ξυλουργο κ θα δω τι μπορεί να γίνει! Τα 200ευρώ πάντως για καινούργια πάπια πονάνε...

Το ξέρω οτί η περίπτωση είναι πολύ ιδιαίτερη κ δύσκολη. Αυτές τις μέρες θα επισκεφτώ εναν ξυλουργο κ θα δω τι μπορεί να γίνει! Τα 200ευρώ πάντως για καινούργια πάπια πονάνε...
Ποιο όπλο είναι?

Back