Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Με κόλα δύο συστατικών που είπαν και τα παιδιά. Μόλις στέγνωσει θα πάρεις πολυαστερα και θα περάσεις ΌΛΗ την πάπια με ένα πινελάκι από μέσα 2-3 φορές, θα στεγνώνει και θα το ξανά περνάς. Προσοχή γιατί αν μπει παραπανω ποσότητα δεν θα μπαίνει η πάπια και θα χρειαστεί γιαλοχαρτισμα.

Υπαρχει μια λυση αν θες να αποφυγεις τη καινουργια παπια.ταινια πολυαστερα η carbon πρεπει να πουλοανε στα ειδη μοντελισμου.με ενα ντρεμελ η με ενα σμυριδι στο δραπανο και πολλες στροφες τρως εσωτερικα και εξωτερικα τη παπια κατα μηκος οσο το πλατος τις ταινιας.αφου καθαρισεις με καθαρο ασετον η μεκ τη παπια απο τα λαδια τη κολλας με εποξικη η στιγμης εκει που πρεπει.αφου στεγνωση καλα αγρειευεις με χοντρο γυαλοχαρτο τα καναλια που εχεις κανει.τις ταινιες μπορεις να τις βαλεις η με πολυεστερικη ρυτινη η με στιγμης.το πρωτο περασμα θα το αφησεις να τραβηξει καλα πριν βαλεις τη ταινια.υπαρχει στιγμης σε μεγαλο μπουκαλι γυρω στα 9-10 ευρο.για να μην σου παρει παχος μπορεις αφου βαλεις τη ταινια και εχει τραβηξει αρκετα το πιεζεις με κατι πχ φελιζολ πρασινο μπλε και μεμβανη φαγητου

Βerreta 302
123 ευρώ εδω και εχει και paypal... για ψαξε να δεισ αν στέλνει ;) !!
http://www.stockandforendforshotgun.com/index.php?id_product=35&controller=product&id_lang=2
όσο αφορά τον ξυλουργό... θα πρεπει να εχει πολύ όρεξη να ασχοληθεί .. εκείνοι που έχουν πολύ εμπειρία σε λεπτά κομμάτια ξύλου ειναι οι μοντελιστές ...(περισσότερο αεροπλάνων που δεν ειναι στατικά ) ρώτα σε εκείνους

http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-semiauto-forend-a300/1/2/3-12ga/

139 euro χωρίς ταχυδρομικά χωρίς τίποτα και σε 5 μέρες σου ήρθε από ιταλία.. έχω παραγγείλει τα πάντα από εδώ καραντί
_aste.jpg

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κολλήσω ξύλινη πάπια απο καραμπίνα η οποία έχει ανοίξει στα δύο!
Κωστα(?)κολλαει!Οπως ειναι τωρα,πριν κανεις οτιδηποτε αλλο,ενωνεις τα κομματια και εσωτερικα σημαδευεις με μολυβι καθετα στη ρωγμη.Μετα σκαβεις απο τη μεσα μερια της παπιας,προσεκτικα ωστε να μη βγεις κατω.Κανεις 5-6 τετοια αυλακια ιδιου μηκους.κολλας με κολλα στιγμης,για να σταθεροποιηθει.Θα σε βοηθησουν οι γραμμες της ψαθας για να εισαι εκει που πρεπει.Τοποθετεις ξυλακια,αναλογου μεγεθους κομμενα με κοντρα τα νερα τους μεσα στα αυλακια "κολυμπητα"με εποξικη ριτινη 2 συστατικων (υπαρχει παντου).Οταν στεγνωσει τρως το περισσειο με γυαλοχαρτο.Η δουλεια γινεται εσωτερικα και αν πετυχει ειναι σαν καινουρια.Απο αντοχη καλυτερη!Ελπιζω να βοηθησα.Διαφορετικα πες μου να σου δωσω μια μεταχειρισμενη απο τη "γριουλα" μου!

Κωστα(?)κολλαει!Οπως ειναι τωρα,πριν κανεις οτιδηποτε αλλο,ενωνεις τα κομματια και εσωτερικα σημαδευεις με μολυβι καθετα στη ρωγμη.Μετα σκαβεις απο τη μεσα μερια της παπιας,προσεκτικα ωστε να μη βγεις κατω.Κανεις 5-6 τετοια αυλακια ιδιου μηκους.κολλας με κολλα στιγμης,για να σταθεροποιηθει.Θα σε βοηθησουν οι γραμμες της ψαθας για να εισαι εκει που πρεπει.Τοποθετεις ξυλακια,αναλογου μεγεθους κομμενα με κοντρα τα νερα τους μεσα στα αυλακια "κολυμπητα"με εποξικη ριτινη 2 συστατικων (υπαρχει παντου).Οταν στεγνωσει τρως το περισσειο με γυαλοχαρτο.Η δουλεια γινεται εσωτερικα και αν πετυχει ειναι σαν καινουρια.Απο αντοχη καλυτερη!Ελπιζω να βοηθησα.Διαφορετικα πες μου να σου δωσω μια μεταχειρισμενη απο τη "γριουλα" μου!
γεια σου μαστορα με τα ωραια σου

Μάστορας ο Γιάννης με τα ξύλα γενικότερα και όχι μόνο.
Γιάννη όταν μπορέσεις και αν θες, βάλε μας καμιά φώτο να πάρουμε μάτι :)

Μάστορας ο Γιάννης με τα ξύλα γενικότερα και όχι μόνο.
Γιάννη όταν μπορέσεις και αν θες, βάλε μας καμιά φώτο να πάρουμε μάτι :)
Εκει Γιωργο εχουμε προβλημα!!!δεν κατεχω την τεχνικη του "ανεβασματος"!πρεπει να αγκαρεψω τους πιτσιρικαδες μου...

φιλε μου καλημερα ρωτα ενα ξυλουργο μην βαλεις αλλη κολα εκτος απο αυτη που θα σου πει ουτε 2 συστατικων ουτε $%^&* η σωστη ξυλοκολα απλα θελει πιεση μετα οταν κολαει και θα εισαι μια χαρα

φιλε μου καλημερα ρωτα ενα ξυλουργο μην βαλεις αλλη κολα εκτος απο αυτη που θα σου πει ουτε 2 συστατικων ουτε $%^&* η σωστη ξυλοκολα απλα θελει πιεση μετα οταν κολαει και θα εισαι μια χαρα
Σωστός !! Αν βρεις τον τροπο να τα κρατήσεις πιεσμένα, πιστεύω πως θα κανείς δουλειά. Μετα μπορείς να το "φας" λίγο από μέσα, να το ενισχύσεις και με πολυεστέρα.

Έχεις κολλήσει ξύλο με ξύλο, με εποξική δύο συστατικών και δεν έμεινες ευχαριστημένος; Εγώ που πήγα σε μεγάλο ξυλουργικό κατάστημα, τέτοια μου πρότειναν και μάλιστα με βοήθησαν χρησιμοποιώντας ειδικούς σφιγκτήρες και το αποτέλεσμα είναι η μέρα με την νύχτα από μια ξυλόκολλα. Η εποξική δύο συστατικών έρχεται και γίνεται σαν γυάλινο τσιμέντο, ένα πράγμα, που και στο πεζοδρόμιο να βγω και να βαράω το κοντάκι, θα σπάσει αλλού αλλά όχι στην ένωση. :)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις-ιδέες που μου προτείνατε! Θα ενημερώσω σύντομα!!
Φιλος επειδη ο καθενας λεει το δικο του θα σου προτεινα να καθαρισεις με ασετον καλα τη παπια και να πας σε ενα καταστημα μοντελισμου εκει θα σου πουν καλυτερα,ισως στο φτιαξουν κιολας με το τροπο που σου ειχα πει.οι εποξικες ρυτηνες 2 συςτατικον που χρησημοποιουν ειναι πολυ ποιο δυνατες απο καθε αλλη μορφη κολλας απλως ειναι πανακριβες για τοσο μικρη δουλεια.φαντασου με 2-3 ταινιες και ρυτινη φτιαχνουν τα φτερα απο τα αεροπλανακια τους

Έχεις κολλήσει ξύλο με ξύλο, με εποξική δύο συστατικών και δεν έμεινες ευχαριστημένος; Εγώ που πήγα σε μεγάλο ξυλουργικό κατάστημα, τέτοια μου πρότειναν και μάλιστα με βοήθησαν χρησιμοποιώντας ειδικούς σφιγκτήρες και το αποτέλεσμα είναι η μέρα με την νύχτα από μια ξυλόκολλα. Η εποξική δύο συστατικών έρχεται και γίνεται σαν γυάλινο τσιμέντο, ένα πράγμα, που και στο πεζοδρόμιο να βγω και να βαράω το κοντάκι, θα σπάσει αλλού αλλά όχι στην ένωση. :)

ξυλουργος εμπειρος μου το εχει πει μπορει να σπασει ολο το κοντακι και εκει που εχουν κοληθει το ξυλο δεν σπαει ( byson εχει μια καλη)

http://www.ethnos.gr/opla/arthro/lyseis_gia_to_finirisma-64399999/
Kαι μια ερωτηση: εαν το κοντακι δεν ειναι σωστά φινιρισμένο, οι διαστασιολογικές μεταβολές του, μπορούν να επηρρεάσουν τα μέτρα του όπλου ως έναν βαθμό;
Περισσότερο μπορεί να επηρεάσει το αν είσαι αξύριστος ή όχι, παρά το αν είναι σωστά φινιρισμένο ένα κοντάκι στα μέτρα σου.

Back