Ωραιιτατος. Με το νεφτι πευκου αρεωνεις τη βαφη; η κατι αλλο χρισημευει;Είπα και γω σήμερα να τελειώσω
Ωραιιτατος. Με το νεφτι πευκου αρεωνεις τη βαφη; η κατι αλλο χρισημευει;Είπα και γω σήμερα να τελειώσω
Βαφή δεν χρησιμοποιώ, γενικά το νεύτι πεύκου το χρησιμοποιώ σαν διαλύτη για να κάνω τα πάντα, να αραιώσω το λινέλαιο, να αραιώσω το Tru Oil, να πλύνω τα ξύλα, να πλύνω τα χέρια μου ... κτλ..Ωραιιτατος. Με το νεφτι πευκου αρεωνεις τη βαφη; η κατι αλλο χρισημευει;
Βαφή δεν χρησιμοποιώ, γενικά το νεύτι πεύκου το χρησιμοποιώ σαν διαλύτη για να κάνω τα πάντα, να αραιώσω το λινέλαιο, να αραιώσω το Tru Oil, να πλύνω τα ξύλα, να πλύνω τα χέρια μου ... κτλ..
Πολυ ωραιο αποτελεσμα!μπραβο!αν μετα το λινελαιο υπαρχουν ανοιχτοι ποροι ακομα τι κανουμε?μπορουμε να περασουμε σιλερ η δεν θα πιασει ακομα και αν εχει στεγνωσει τι λινελαιο?
εγώ Νικόλα το ταβερνάκι στο βάθος χαλβάδιαζα για μια παγωμένη μπύρα !! χαχαχαΜαλιστα..... τι να θαυμασουμε; τι δουλεια σου ; το οπλο; η το μερος; δε μας αφηνευσ στξνησυχια μας λεω εγω;;;
Χρήστο αντιπαθώ όσο τίποτα τα ποζε..οπως ειδα αυτό όπλο μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα παρά πολυ..
Να είσαι καλά Τάσο .Χρήστο αντιπαθώ όσο τίποτα τα ποζε..οπως ειδα αυτό όπλο μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα παρά πολυ..
Καταπληκτική δουλειά...shake.
Νομίζω ότι χωρις το μάγουλο στο κοντακι θα ήταν ακομα πιο ωραίο..(Δική μου άποψη..)
Γιατι οχι?.xm.Λες να του το ξανά αγοράσω πίσω ... ;
Οντως εχεις δικιο,Το έχω προσέξει αυτό.Γενικά θα δεις ότι οι Ρώσοι παίζουν πολύ το μάγουλο με μοντεκαρλο σε πλούσιες εκδόσεις .
Θεόφραστε ποιο ειναι το συνολικό μήκος τις προέκτασης που θα κάνεις? αν είναι πχ 7 χιλιοστά κανε την μονοκόμματο .. φινίρισμα κτλ (για να ειναι ομοιόμορφο ) και μόλις την ετοιμάσεις πήγαινε πάλι να στην κόψει στην μέση ή 4-3 χιλιοστά (θα χάσεις και λιγάκι απο κόψιμο )Πήρα το πρωί τηλέφωνο τον ξυλουργό που θα μας φτιάξει την νέα κουζίνα και του παρήγγειλα έναν τάκο καρύδια για να φτιάξω μια προέκταση στο κοντάκι γιατί αυτή που είχα φτιάξει από σανίδι διαλύεται. Είμαι σε σκέψη να το κάνω 1-2 χιλιοστά ποιο λεπτό και να βάζω μια προσθήκη το καλοκαίρι και να την βγάζω τον χειμώνα..xm.