Ranger ή F150 ?Κι εμένα το Raptor είναι η καψούρα μου, αλλά μόνο με τζόκερ θα μπορούσα να το πάρω.
Ranger ή F150 ?Κι εμένα το Raptor είναι η καψούρα μου, αλλά μόνο με τζόκερ θα μπορούσα να το πάρω.
RangerRanger ή F150 ?
Αμαξάρα το Cherokee, αλλά δε νομίζω ότι συμφέρει οικονομικά...παίρνεις ένα μεταχειρισμένο, με υψηλή κατανάλωση και τέλη κυκλοφορίας, συν το φόροΚαμία σχέση συγκρίνεις γκαζοντενεκε με αμάξι
Δεν έχουν τασάκια τα καινούρια...Αντε και μπορείς και παίρνεις με 30-40-50.000 ένα καινούργιο, το βάζεις στα κατσαβραχα που θα τρίζει ακόμα και το τασάκι μετά από μερικέςεκατοντάδεςχιλιόμετρα??
Κάτσε να κοιτάς τις φάσες τότε από την άσφαλτο με βελούδινο τασάκιΑντε και μπορείς και παίρνεις με 30-40-50.000 ένα καινούργιο, το βάζεις στα κατσαβραχα που θα τρίζει ακόμα και το τασάκι μετά από μερικέςεκατοντάδεςχιλιόμετρα??
Το καρτερι του free spirit Οντως είναι πάνω στην άσφαλτο και είναι μέσα στα 10 καλύτερα της ΕλλάδαςΚάτσε να κοιτάς τις φάσες τότε από την άσφαλτο με βελούδινο τασάκι
Να ακούς κ τις τουφεκιές μου
Όλα δεν μπορείς να τα έχεις... Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι για να σε πάει εκεί που θές το αυτοκίνητο θα έχει κ φθορές...
Αδιανόητα ακριβό. 1500 ευρώ παραπάνω έδωσα το terios του πατέρα μου μοντέλο 2009 1500 κυβικά με 138.000 σε άριστη κατάσταση ατρακάριστο και μάλιστα το πλούσιο μοντέλο όχι το απλό…Μια ερωτηση.Βρηκα ένα Jimny ,του 2004 με 200.000 χλμ.Δεν το δίνει κατω από 8000 ευρω.Πως σας φαίνεται η τιμη?
Ποιο απ' όλα?Το καρτερι του free spirit Οντως είναι πάνω στην άσφαλτο και είναι μέσα στα 10 καλύτερα της Ελλάδας
Τα έχουμε πει.Κάτσε να κοιτάς τις φάσες τότε από την άσφαλτο με βελούδινο τασάκι
Να ακούς κ τις τουφεκιές μου
Όλα δεν μπορείς να τα έχεις... Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι για να σε πάει εκεί που θές το αυτοκίνητο θα έχει κ φθορές...
Σε αυτό δεν με έχει πάει ο παλιοπουστ@ςΤο καρτερι του free spirit Οντως είναι πάνω στην άσφαλτο και είναι μέσα στα 10 καλύτερα της Ελλάδας
Σ' έχω πάει και τις κλαμπανισαμεΣε αυτό δεν με έχει πάει ο παλιοπουστ@ς![]()
Αστα να πανε φιλε.Αδιανόητα ακριβό. 1500 ευρώ παραπάνω έδωσα το terios του πατέρα μου μοντέλο 2009 1500 κυβικά με 138.000 σε άριστη κατάσταση ατρακάριστο και μάλιστα το πλούσιο μοντέλο όχι το απλό…
Μικρό το ranger , το F έχει μεγάλους χώρους .Ranger
Ας μπορούσα να το πάρω εγώ κι ας είναι μικροΜικρό το ranger , το F έχει μεγάλους χώρους .
εχω το ranger του 14 και του εχω πιει το αίμα στα κατσάβραχαΑς μπορούσα να το πάρω εγώ κι ας είναι μικρο![]()
![]()
Η αληθεια ειναι οτι ειδικα στα πλαστικα τους ολα τα νεοτερα μοντελα πασχουν γιατι πλεον τα κανουν απο ανακυκλωση, γνωστος μου εχει το hillux του 2008, του εχει πιει το αιμα και μεσα δεν ακους τιποτα.εχω το ranger του 14 και του εχω πιει το αίμα στα κατσάβραχα
αμα πιασεις το χερούλι για να ανοίξεις την πορτα και το πιέσεις τριζει ολόκληρο..
ενας φιλος απο ηράκλειο εχει το raptor του 19 το παει και αυτος τακτικά στο κηνηγη παλι σε κατσαβραχα ....
και μεσα τριζει σα το δικο μου...
το θεορώ απαράδεκτο σε αμαξια που κανουν 40 χίνες και πανω να εχουν τετεια ποιότητα πλαστικών ..