Το κατάλληλο αυτοκίνητο για κυνήγι

217 χιλιοστά είναι πολύ καλά. Λίγους ανταγωνιστές έχει και είναι όλοι σε ανώτερες κατηγορίες τιμής αλλά αμφίβολο αν όλοι έχουν και τις ικανότητες τετρακίνησης του Duster (πχ Citroen C5 - 23εκ).
Δεν είναι μονο το ύψος, έχει πολύ καλές γωνιες, ράμπας, διαφυγής και προσέγγισης, πολύ καλύτερες από το C5 κλπ.και από το προηγούμενο duster.

Έχει χρόνια πίσω πάμε Μπράλο για φάσες με αρκετό χιόνι 4 άτομα με ένα land cruiser 4.0 l 5θυρο βουνό ,σε κάποια σημείο να φανταστείτε ψιλοζοριστηκε και αυτό λάσπη και Χιόνι κάργα φτάνουμε αράζουμε μέτα από λιγο ακούγαμε θόρυβο σκάει μύτη ένας με ένα Citroen ax 1100 λίγο σηκωμένο με κάτι στενά λαστιχακια σαν καροτσάκι της οικοδομής και πήγαινε αέρα ήρθε άνετα και αυτός επάνω μόνος του .Και μετά μου λες για δε σου γράφω.Δυναμη μικρό βάρος και όσο δυνατό οδήγηση προσέχοντας να μη χάνουν οι τροχοί σου πρόσφυση ,πρώτα πρέπει να ξέρεις να οδηγείς εκτός δρόμου και έπειτα να αναζητήσεις αυτοκίνητο με ιδιαίτερες δυνατότητες.Ενα σηκωμένο αυτοκίνητο δυνατό με σωστό λάστιχο απλά τετρακίνητο θα καλύψει το 95% των αναγκών της πλειοψηφίας των κυνηγών .Εφόσον δε φοβούνται και γνωρίζουν να το οδηγήσουν σωστά .

,πρώτα πρέπει να ξέρεις να οδηγείς εκτός δρόμου και έπειτα να αναζητήσεις αυτοκίνητο με ιδιαίτερες δυνατότητες.
Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει . Ο θείος μου έχει ένα isuzu d max του έχει πιει το αιμα σε χωράφια ποτάμια πλαγιές αμμουδιές δεν έχει κολλήσει ποτέ το πήρα εγώ που είμαι άσχετος από 4χ4 να κουβαλήσω σανα μια φορά και το τακαρα σε χωράφι 😂😂😂

Εμένα η λατρεία μου είναι αυτό. Και με 30εκ αερανάρτησης θα φυσάει παντού.
Έχει πάνω από €100χιλ βέβαια...

View attachment 95594
Κι εμένα το Raptor είναι η καψούρα μου, αλλά μόνο με τζόκερ θα μπορούσα να το πάρω.

Τρόμαξε λιγάκι αλλά αν βάλεις κάτω όλα τα + και τα - εγώ dacia θα έπαιρνα.που όταν δώσω το honda γέρνω προς τα εκεί για κανένα του 2012
Αν αποφασίσεις για duster, κοίτα για το 16 και μετά, μετά το facelift ,και αν βρεις κάποιο έχω μηχανικό να το ελέγξει ο οποίος τα ξέρει σαν την παλάμη του.

Αν αποφασίσεις για duster, κοίτα για το 16 και μετά, μετά το facelift ,και αν βρεις κάποιο έχω μηχανικό να το ελέγξει ο οποίος τα ξέρει σαν την παλάμη του.
Κοίταξε φίλος έχει του 2011 μια χαρά το βλέπω τα κυνήγια της σεζόν και ταξίδια με αυτά τα κάναμε.Και δε φτάνει και πολύ ψηλά από τιμή γιατί του 2016 και έπειτα τσιμπάει.

Κοίταξε φίλος έχει του 2011 μια χαρά το βλέπω τα κυνήγια της σεζόν και ταξίδια με αυτά τα κάναμε.Και δε φτάνει και πολύ ψηλά από τιμή γιατί του 2016 και έπειτα τσιμπάει.
Όντως είναι ακριβότερα τα μετά το 16.

Ψάχνω grand Cherokee από 2001 μέχρι 2004...
Δεν ξερω το Cherokee, αλλα φιλος που πηρε το Compass εφτυσε αιμα στα συνεργεια ως που καταφερε και το ξεφορτωθηκε.
Και αυτος που το πηρε στην Κερκυρα αρχισε να τον βριζει απο το τηλεφωνο πανω στον μηνα.

Δεν ξερω το Cherokee, αλλα φιλος που πηρε το Compass εφτυσε αιμα στα συνεργεια ως που καταφερε και το ξεφορτωθηκε.
Και αυτος που το πηρε στην Κερκυρα αρχισε να τον βριζει απο το τηλεφωνο πανω στον μηνα.
Καμία σχέση συγκρίνεις γκαζοντενεκε με αμάξι

Back