Αν κάνουμε κάνα 300 χιλιόμετρα κλαίμε σίγουρα όταν βγούμε έξω αναφωνόντας επιτέλους στεριά.
Δεν ξερω τι γίνεται αλλα γενικά τα πουλάνε ακριβα.Ενας αλλος μου ειπε Jimny του 2003 με 235.000 χλμ 9500 ευρω..πρεπει ο τυπος να είναι συνεσθηματικά δεμένος με το αμαξι γι΄αυτο και η τημη
Παιδια μια εικονα 1000λέξεις.
Που βλέπετε υποπιέσεις κλπ στην δευτερη φωτό???????
Ενα (σασμαν) μηχανικό χειροκίνητο είναι.
Τι δουλεια εχουν οι πεταλουδες των τροχων με την επιλογη του λεβιε προς το tranfer ή βοηθητικο ή πολλαπλούν(πειτε το όπως θελετε)
Οι πεταλουδες,πλήμνες(hubs) τα έχουμε ξαναπει είναι αλλο κεφάλαιο της μετάδοσης.
Δεν ξερω τι γίνεται αλλα γενικά τα πουλάνε ακριβα.Ενας αλλος μου ειπε Jimny του 2003 με 235.000 χλμ 9500 ευρω..
DusterΠάντως για καινούργια τετρακίνητα με κάποια αξιόλογη εκτός δρόμου συμπεριφορά, δεν βρίσκεις κάτω από 30.000. Και σε αυτήν την κατηγορία οι επιλογές είναι περιορισμένες , το ιστορικό βιταρα πχ...βγαίνει με 17 εκ αποσταση απο το εδαφος...ποιος θα το πάρει?
Κοιτάω και το Avenger, λίγο πιο ακριβό αλλά αυτόματο, το οποίο για μένα είναι ένα συν στα εκτός, αλλά έχω κάποια ερωτηματικά ακομαDuster
Θέλουν λιγο ψηλωμα και ένα λάστιχο 50-50 για να πηγαίνεις σχεδόν παντού τώρα δεν μιλάμε για σκληρό Οφροουντ με μπλοκε κτλ δεν γίνετε με αυτά τα αυτοκίνηταΠάντως για καινούργια τετρακίνητα με κάποια αξιόλογη εκτός δρόμου συμπεριφορά, δεν βρίσκεις κάτω από 30.000. Και σε αυτήν την κατηγορία οι επιλογές είναι περιορισμένες , το ιστορικό βιταρα πχ...βγαίνει με 17 εκ αποσταση απο το εδαφος...ποιος θα το πάρει?
Ναι σιγουρα δεν μιλαμε για ένα αυτοκίνητο που θα σκαρφαλώνει βράχια...απλά να μπορείς να κινηθείς στις λασπουρες και στις λίγο απότομες κλίσεις...ρώτησα στην αντιπροσωπεία εάν υπάρχει κάποιο εργοστασιακό κιτ ψηλωματος και η απάντηση ήταν όχι απλά αρνητική... Μου είπαν ακόμα και διάσταση να αλλάξεις στα ελαστικα....χάνεις εγγύησηΘέλουν λιγο ψηλωμα και ένα λάστιχο 50-50 για να πηγαίνεις σχεδόν παντού τώρα δεν μιλάμε για σκληρό Οφροουντ με μπλοκε κτλ δεν γίνετε με αυτά τα αυτοκίνητα
Το Nissan Micra έχει καλύτερες γωνίες προσεγγίσεις από το νέο βιταρα. Μια χαρά είναι για εντός δρόμου κίνηση, εκτός και αν θέλεις να αφήσεις το μούτρο και τό ψυγείο στα πρώτα 300μ στο χωματόδρομο...Θέλουν λιγο ψηλωμα και ένα λάστιχο 50-50 για να πηγαίνεις σχεδόν παντού τώρα δεν μιλάμε για σκληρό Οφροουντ με μπλοκε κτλ δεν γίνετε με αυτά τα αυτοκίνητα
Φωτεινή εξαίρεση πράγματι αλλά όπως πάνε θα τα φτάσει τα €30.000.Duster
31000 πάει το 4χ4Φωτεινή εξαίρεση πράγματι αλλά όπως πάνε θα τα φτάσει τα €30.000.
H πιο ακριβή έκδοση extreme έχει 31000, έχει και με 27000 την έκδοση expression τετρακινητο και με 217 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος.31000 πάει το 4χ4