Τρια διαφορικα εχουν μονο τα μονιμα τετρακινητα.Ναι αλλα εσυ λες για αυτοκινητα με μονιμη τετρακινηση που εχουν και τριτο διαφορικο
Σε αυτα συνηθως γινεται αυτοματα η κατανομη με συστημα εκτος αν οπως λες έπηλεξεις να κλειδωσει το τριτο
Εγω ειπα οτι τριτο διαφορικο περαν τον μονιμων τετρακινητων εχουν και τα jeep-mitsubishi
Δεν ξερω καποιο αλλο
Σφαλεις.Τα αυτοκίνητα με μόνιμη τετρακίνηση δεν έχουν στην πλειοψηφία τους τρίτο κεντρικό διαφορικό, αλλά συνεκτικό συμπλέκτη διαφόρων ειδών .τα περισσότερα, suv σήμερα έχουν συνεκτικό συμπλέκτη, δεν κλειδώνει στο 50/50 μπρος -πίσω, και στην πράξη είναι μόνο για να έχουμε να λέμε. Τρίτο διαφορικό έχουν κάποια ,όπως αυτά που αναφέρθηκαν, το niva κλπ, και στα περισσότερα κλειδώνει το κεντρικό διαφορικό μεταφέροντας ροπή 50/ 50. Το ιδανικό είναι να υπάρχει κατ'επιλογη και κλείδωμα στο μπροστινό και πίσω διαφορικό.
Εχεια μιτσουμπισσι Γιαννη;Τρια διαφορικα εχουν μονο τα μονιμα τετρακινητα.
Σε κανενα αλλο αγροτικο δεν εχω δει την επιλογη της τετρακινηση που εχει το μιτσουμπισσι για χρηση ακομη και εντος δρομου και που δεν ´´κουρδιζεί´´ το αυτοκινητοΜπρος και πισω διαφορικα ναι. Το μεσαιο που βλεπεις και το εχουν ΟΛΑ τα αγροτικα και τζιπακια με κοντες σχεσεις ειναι το transfer case.
Το χουμε...Σε κανενα αλλο αγροτικο δεν εχω δει την επιλογη της τετρακινηση που εχει το μιτσουμπισσι για χρηση ακομη και εντος δρομου και που δεν ´´κουρδιζεί´´ το αυτοκινητο
Ολα εχουν μονο την έπιλογη 4h και 4L μονο
Σου βαζω και το πιο κατω αρθρο που βρηκα προχειρα τωρα
Εν παση περιπτωση ο καθε ενας οπως νομιζει
Ειδικος δεν ειμαι !!!
https://www.gocar.gr/test-drives/test/14386,DOKIMH_Mitsubishi_L200_Club_Cub_4WD_.html
Μεγα λάθος.Τρια διαφορικα εχουν μονο τα μονιμα τετρακινητα.
Εχεις μπερδευτεί φίλε Γιαννη.Μπρος και πισω διαφορικα ναι. Το μεσαιο που βλεπεις και το εχουν ΟΛΑ τα αγροτικα και τζιπακια με κοντες σχεσεις ειναι το transfer case.
Τι εννοεις, δεν εχουν τα μονιμα τετρακινητα 3 διαφορικα, μπρος πισω και κεντρικο?Μεγα λάθος.
Σου το εξήγησα παραπάνω.τα κατ'επιλογη τετρακινητα εχουν 3 διαφορικα?
Δε νομιζω