Συμφωνώ, δεν θεωρώ ότι 472 ευρώ για καύσιμα 2500 χιλιομέτρων, διόδια με γέφυρα είναι πολλά. 120€ το άτομο μας βγήκε τα έξοδα μετακίνησης.Αν πέρασες καλά ΔΕΝ μετράνε τα έξοδα
Συμφωνώ, δεν θεωρώ ότι 472 ευρώ για καύσιμα 2500 χιλιομέτρων, διόδια με γέφυρα είναι πολλά. 120€ το άτομο μας βγήκε τα έξοδα μετακίνησης.Αν πέρασες καλά ΔΕΝ μετράνε τα έξοδα
Πολύ φθηνά είναι για τόσο φορτίο και βάρος και με τιμές περσινές.Συμφωνώ, δεν θεωρώ ότι 472 ευρώ για καύσιμα 2500 χιλιομέτρων, διόδια με γέφυρα είναι πολλά. 120€ το άτομο μας βγήκε τα έξοδα μετακίνησης.
Να σου πώ και εγώ πως ένας γνωστός που είχε jimny και πήρε duster πρόσφατα μου είπε πως θέλει πάλι το jimny γιατί εκτός δρόμου δεν ευχαριστημένος και πως να είναι αφού το duster φοράει το σασί του Qashgai που είναι εμπροστοκίνητο suv της πλάκαςΝα σου πω εγώ που πηγαίνω με το duster 4x4 diesel 2019 μοντέλο με κανονικά λάστιχα πάμε παντού και μάλιστα έχω πάθει πλάκα από που έχουμε βγει και πάει να σου πω ότι μια φορά πέσαμε με την όπισθεν σε κανάλι μέσα και βγήκε με την μια εγω από μέσα ου έλεγα πάω να φέρω τρακτέρ. Με αυτό το αυτοκίνητο κίνησε αξιοπρεπώς παντού και βουνό και άσφαλτο και προπαντός με αρκετούς χώρους και πολύ καλή κατανάλωση. Πριν από αυτό είχε το jimmy ο φίλος μου και δεν το χόρταινε βενζίνη ειδικά όταν ήταν εκτός δρόμου ναι είναι καλύτερο εκτός δρόμου γιατί λόγο κοντού μεταξονίου και μεγέθους αλλά πηγαίναμε δύο άτομα με τα όπλα και τα πραγματα οριακά από χώρους. Στην εθνική το duster πάει 160 άνετα και δεν κουνάει καθόλου το jimmy μετα τα 120 πάει αριστερά δεξιά. Και τα γράφω αυτά αντικειμενικά γιατί δεν είναι κανένα δικό μου αυτοκίνητο απλά τα έχω δει σαν συνοδηγός αρκετές φορές πως κινούνται. Σαν ποιο ολοκληρωμένο είναι το duster σε πάει παντού αξιοπρεπώς με χώρους και χαμηλή κατανάλωση δεν είναι τυχαίο ότι έχει 2.500.000 πωλήσεις στην Ευρώπη.
Μια χαρά είσαιΣυμφωνώ, δεν θεωρώ ότι 472 ευρώ για καύσιμα 2500 χιλιομέτρων, διόδια με γέφυρα είναι πολλά. 120€ το άτομο μας βγήκε τα έξοδα μετακίνησης.
εγώ αναφέρομαι στο 4χ4 οχι στο 4χ2. και η αυτόματη λειτουργεία του είναι πολύ δυνατή και εχει και lock extraΝα σου πώ και εγώ πως ένας γνωστός που είχε jimny και πήρε duster πρόσφατα μου είπε πως θέλει πάλι το jimny γιατί εκτός δρόμου δεν ευχαριστημένος και πως να είναι αφού το duster φοράει το σασί του Qashgai που είναι εμπροστοκίνητο suv της πλάκας
Μια χαρα εισαι!!!Αυτό είναι το δικό μου φορτωμένο από το τελευταίο 7ημερο κυνηγι στον Έβρο τεσσάρων ατόμων με φουλ εξοπλισμο και όλα τα τρόφιμα. Πήγαινε έλα 2500χιλιομετρα καύσιμα και διόδια με πέρασμα απο γέφυρα Ρίου αντιριο ,σύνολο 472€ το 2023View attachment 93357
Φοράει την τετρακίνηση της Nissan, όχι το σασί, αν τα δεις από κάτω θα καταλάβεις την διαφορά,επίσης δεν έχει καμία σχέση η ανάρτηση του duster με του qashqai και οι γωνίες προσέγγισης,ράμπας και διαφυγής.Δεν είναι jimny εκτός δρόμου,αλλά είναι πολύ ανώτερο από αλλά πολύ ακριβότερα της κατηγορίας του, εξάλλου είναι διαφορετικής φιλοσοφίας αυτοκίνητα.Να σου πώ και εγώ πως ένας γνωστός που είχε jimny και πήρε duster πρόσφατα μου είπε πως θέλει πάλι το jimny γιατί εκτός δρόμου δεν ευχαριστημένος και πως να είναι αφού το duster φοράει το σασί του Qashgai που είναι εμπροστοκίνητο suv της πλάκας