Η Αταλαντη ειναι πονηρο μερος , πρεπει να ξερεις που και πωςΒρήκα ένα Κυνηγο χθες Μοδι ήταν Αταλάντη και ήρθε λέει τίποτα στην Αταλάντη
Φιλαρακι που κυνηγάμε μαζί είχε παει Αταλάντη χαμός απο πουλιά αι πιάσει τα αυγό και κουρευτο
Η Αταλαντη ειναι πονηρο μερος , πρεπει να ξερεις που και πωςΒρήκα ένα Κυνηγο χθες Μοδι ήταν Αταλάντη και ήρθε λέει τίποτα στην Αταλάντη
Φιλαρακι που κυνηγάμε μαζί είχε παει Αταλάντη χαμός απο πουλιά αι πιάσει τα αυγό και κουρευτο
έγραψα για το φίλο που ήρθε με τον μικρό και είπε ότι δεν έχει τίποταΚαλημέρα!
Αταλάντη ήμουν εγώ εχτές με άλλους 6! φίλους! Συγκεκριμένα κοντά
Τουφέκια δεν είχε.....και η αλήθεια είναι κάπου στην μέση....με περισσότερα κοντά στον φίλο σου που σου είπε ότι δεν είχε τίποτα το σπουδαίο!!
Για πρωινό καρτέρι.....μόνο κουνούπια είχε...που μας έκανανν κόσκινο!!
Καλή συνέχεια σε όλους!
Εγώ κυνήγισα κοντά στο χωριό Κυπαρίσσι! Παρόλα αυτά....τριγύρω τουφέκια δεν ακούσαμε ούτε είδαμε. Βέβαια στην διαδρομή στην Εθνική είδαμε πολύ κόσμο!έγραψα για το φίλο που ήρθε με τον μικρό και είπε ότι δεν έχει τίποτα
Το φιλαρακι που ήταν τρεις κάνανε πουλιά
Τώρα δε γνωρίζω που ήταν ο ένας που ο άλλος Αταλάντη λέγαν
μην πας καθημερινη,δεν θα κανεις τιποτα,ΣΚ πηγαινε να εχει παιχνιδι.Ότι μπήκαν αρκετές γερακοτσιχλες κοπαδιαστες και αρκετές κόκκινες
Η αύριο η Τετάρτη θα έχω καλύτερη εικόνα που θα παω να δω και να πω
Μάλλον για μπεκάτσα θα παω και θα κόψω βλέφαρομην πας καθημερινη,δεν θα κανεις τιποτα,ΣΚ πηγαινε να εχει παιχνιδι.
Πάνω Μακεδονία στο χωριό Χάρη;Παντος πληροφορίες που έχω όπως είπε και ο φιλος outlander πιο πάνω για το πιο κοντά ισχύει
Ότι μπήκαν αρκετές γερακοτσιχλες κοπαδιαστες και αρκετές κόκκινες
Η αύριο η Τετάρτη θα έχω καλύτερη εικόνα που θα παω να δω και να πω
Γιατί την κλωστή την κάνουμε φορτωμα
Τίποτα φίλε έριξε λίγο χιόνι γύρω γύρω για καμία φασα ήθελα να παω προς το παρών κάτσε μου είπαν λίγα πράματαΠάνω Μακεδονία στο χωριό Χάρη;
Έτσι είναι δυστυχώς μέχρι τώρα πάνω. Δεν αξίζει τόσα χιλιόμετρα.Τίποτα φίλε έριξε λίγο χιόνι γύρω γύρω για καμία φασα ήθελα να παω προς το παρών κάτσε μου είπαν λίγα πράματα
Στη Σάμο νομίζω;Χτες πρωί και σήμερα πρωί, συνεπέστατος στο "ελατίσιο" μου ραντεβουδάκι τού Σ/Κ, για τις λεγόμενες "μεγάλες" τσίχλες...
Εψές λοιπόν, με μπόλικη υπομονή κι αρκετούτσικη τύχη, έκαμα 3 τσαρτσάρες και 1 γερακότσιχλα.
Σήμερα δε, έκαμα άλλες 3 τσαρτσάρες, πάλι με μπόλικη υπομονή φυσικά... Δίχως αυτήν, καρτέρι δεν νοείται και δη στα έλατα...
Φυσέκι: NSI Quattro Premium No 7μισό, 28γρ.
Οι κυριαρίνες εφέτο παραμένουν σε πολύ μικρούς αριθμούς... Με άλλα λόγια, είν' ελάχιστες...
Και με καρπώσεις σαν τις προαναφερθείσες μου, μόνο φχαριστημένος πρέπει να 'μαι και να λέω "πάλι καλά, δόξα τη Θεά Αρτέμιδι"...!
μας μαμησες τώρα! βουρ για περπατητο....Εγινε δουλεια σημερα!!!!
Ηρθε το οριο για πρωτη φορα φετος.
Μονο περπατητο. Κρυο, χιονι στη Διρφυ. Ολα τσιχλες...
Φυσιγγια 28 gr διαφορων κατασκευαστων, πλαγιο μπαικαλ.
Κεντρικη Ευβοια.
Αυτά πρέπει να γράφονται το βράδυ όχι το πρωί πέρασαν και αυτές η χτικιάρες τωραμας μαμησες τώρα! βουρ για περπατητο....
Το 2017 ζήτησα από μη κυνηγό συνάδελφό μου,τον οποίο ξέρω καλά,να ρωτήσει συγχωριανούς του στην περιοχή κοντά στα σύνορα στο νομό Κιλκίς αν έχει φάσσες.΄΄ΟΧΙ'' του απάντησαν αυτοί οι ψεύτες.Όταν πήγα με φίλο κυνηγό αρχές Φεβρουαρίου 2017 κάτι κάναμε:4 φάσσες οι δυο μας.Το σημαντικό όμως ήταν ότι βρήκαμε πλήθος φρέσκους κάλυκες φυσιγγίων και ντόπιοι βοσκοί μας πληροφόρησαν ότι νωρίτερα εκείνη τη χρονιά είχε γίνει ΧΑΜΟΣ από φάσσες!Εμείς,χωρίς να το ξέρουμε,πήγαμε στα τελειώματα...Βρήκα ένα Κυνηγο χθες Μοδι ήταν Αταλάντη και ήρθε λέει τίποτα στην Αταλάντη
Δώσε πόνο με τα skeet!Εγω πάλι περπατητό κοντά στα 8 χλμ!View attachment 65937
Εσείς ειστε σε προνομιούχο νομο φιλαράκισε σημερινο κυνηγι μπεκατσας υψωμετρο γυρο στα 400 μεγαλη κινητικοτιτα απο τσιχλοκοτσιφα επισης ακουγοντανε και τσαρτσαρες αλα δεν της ειδα,,αυτη η ανακατοσουρα κατι θα φερη μαλλωνννν![]()
Το Κυπαρισσι ειναι πολυ μακρυα απο κει που παει ο πολυς κοσμος. Αλλα ειναι το κορυφαιο σημειο στην περιοχη για πρωινες μαυρες.Εγώ κυνήγισα κοντά στο χωριό Κυπαρίσσι! Παρόλα αυτά....τριγύρω τουφέκια δεν ακούσαμε ούτε είδαμε. Βέβαια στην διαδρομή στην Εθνική είδαμε πολύ κόσμο!